SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zam Şampiyonu Patlıcan

Zam Şampiyonu Patlıcan
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, yılın son ayında, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl'de fiyatı en fazla artan ürün patlıcan oldu. 

Adı geçen illerden sorumlu TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen ay, patlıcanın ortalama fiyatı bu şehirlerde, bir önceki aya göre yüzde 64,58 arttı. Salatalık ise yüzde 61,55 artışla patlıcanı izledi. 

Dolmalık biber, sivri biber, çarliston biber de fiyatı artan ürünler oldu. 

Tiyatro biletinin fiyatı ise bir önceki aya göre yüzde eksi 36,75 düştü. 

Fiyatı düşen ürünlerde tiyatro biletini portakal, mandalina, kadın gömleği ve çocuk kazağı takip etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.184 saniye