SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Zincirleme Kazada 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza da 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 20:50 sıralarında Çevreyolu Bostanbaşı Kavşağı’nda meydana geldi.  Abdulkadir S. İdaresindeki 44 ACT 895 plakalı araç, Volkan P. yönetimindeki 44 FK 772 plakalı araç ve Mehmet Ö. idaresindeki 44 AJ 620 plaka araçların çarpışması sonucunda zincirleme kaza meydana geldi.

Kazada yoldan çıkan minibüs refüje çıktı. Kavşaktaki aydınlatma direği yola devrildi. Kazada; Abdulkadir S. ağır yaralanırken, 3 araçta toplam 5 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Yaklaşık 1 saat trafiğin kontrollü olarak verildiği kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçlar otoparka çekildi.

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Yerli44 (2 yıl önce)
    şu memlekette kavşaklarda bir adet kelebek kavşak yoktur bu memleket nereye gidiyor çarşı yoğun çevre yolu yoğun istasyon kavşağında kuyruk neredeyse malatya parka kadar uzanıyor.sanayi kavşağı ve emeksiz kavşağında olduğu gibi alt geçit istasyon kavşağına da lazım.yığılmanında,yoğunluğunda sebebi bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil Gür (2 yıl önce)
    Özellikle Bostanbaşı kavşağı, ana yoldan Bostanbaşına dönüşte, mesai bitiminde çok yoğun oluyor. Sol şeritten Bostanbaşı istikametine dönüş yapacaklar dönüşünü tamamlamadan refüj orta trafik lambası kırmızıya dönüyor ve ana yolda inanılmaz bir trafik yoğunluğu oluyor. Bir an evvel kavşağa girip Bostanbaşı istikametine dönmek isteyen araçlar da ana yolda, orta şerite geçip kavşağa gelince tekrar sola,Bostanbaşı'na dönmeye çalışıyor ve adeta trafik kazasına davetiye çıkarıyor. Işık düzenlemesi yapılırsa bu sorun nispeten çözülür. Bir diğer mesele ise, çevre yolunda neden yeşil dalga uygulaması yapılmıyor ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Cevreyolu felaket artık kaldırmıyor yükü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz K. (2 yıl önce)
    Direksiyona geçen kendini yolların hakimi zannediyor. ( Dikkatli , kurallara uyan sürücüleri tenzih ediyorum.) Yayayı gören gaza basıyor, kendisini sollamaya calışanı gören gaza basıyor, tümseklerde fren kullanmak yok, şehir içi hiz limitine uymak yok. Kavşak ta geçiş üstünlüğüne uymak yok, ilk geçen usta sayılıyor heralde, ya da geçemeyince küçüķ düşmüş oluyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıanne (2 yıl önce)
    Bu kavşaklar bu kadar büyük olmak zorundamı teknik açıdan soruyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya'da birçok sürücü hız limiti ve takip mesafesi kurallarına uymuyor. Bir an evvel eds sistemine geçilmeli, levhayı koy ekip arabasında bekle , geçen arabalara selektör yapmakla olmaz.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Benim anlamadığım kaza olmuş insanlar yaralanmış, gayet doğal bir olay... Neden soyadlarını açıkça yazmıyorsunuz... Yani bilelim kim olduklarını...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Benim kişisel gözlemin çok süratli araç kullanılıyor,kurallara fazla uyulmuyor, geçmiş yıllarda trafik polisleri olumlu anlamda sıkı denetimler yapıyorlardı ,şu anda yeterli denetim yok gibi,bir diğer konu büyükşehirin trafik elemanları var , kesinlikle bu insanları kırmak istemem ama bu kişilerin ne görev yaptıklarını anlamış değilim,diğer bir konu radar uygulaması radar konulan yere sürücüler gelmeden yola levhayı koy süratli gelen sürücüler hızlarını azaltsinlar radarı geçer ,geçmez son sürat yola devam et, böyle trafik kontrolö başka ülkelerde varmı bilmiyorum.bir diğer konu maalesef birbirimize olan sevgi ve saygı gün geçtikçe azalıyor.
    0
    0
    Yanıtla