Malatya’da 35 yaşındaki bir kişi evde tabancayla vurularak hayatını kaybederken, Emniyet ekipleri evde bulunan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, 02.00 sıralarında  Hasan Varol Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartmandaki dairede E.K., Ö.A.T. ve S.D. adlı arkadalarıyla bir arada bulunan Mehmet Hakan Aksoy (35), tabanca ile göğsünden vurularak ağır yaralandı. Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  

Emniyet ekipleri olay esnasında evde bulunan E.K., Ö.A.T. ve S.D.'yi gözaltına aldı, evde 1 adet tabanca bulundu.

Şüphelilerin, sohbet esnasında E.K. adlı şahsın tabancayla oynarken  kazaen ateş alması sonucu kurşunun Hakan Aksoy’a isabet ettiği iddiasında bulundukları öğrenildi.  

Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Hakan Aksoy’un cenazesi Malatya Şehir Mezarlığında toprağa verilirken, gözaltında bulunan 3 şüpheliyle ilgili soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com

FOTO: Olayda ölen Mehmet Hakan Aksoy