SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör A'da Kopma Yok

0
Güncellendi - 2017-01-03 17:23:02
1. Amatör A'da Kopma Yok
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde beşinci hafta geride kaldı. A Grubu’nda 1932 Malatyagücü B Grubu’nda ise Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, beşinci hafta sonunda liderliklerini sürdürdü.

Büyükler Ligi’nde beş haftalık bölüm geride kaldı. İlk yarının bitimine iki hafta kala A Grubu’nda 2, B Grubu’nda ise bir takım 13 puan toplayarak, zirve yarışını sürdürdü. Beş hafta sonunda 1 takım ise henüz puanla tanışamadı.

YARIŞTA KOPMA YOK

Büyükler Futbol Ligi’nin bu sezon en çok dikkat çeken grubu, A Grubu oluyor. BAL Ligi için bu sezon güçlü kadro oluşturan 1932 Malatyagücü ile Malatyaspor zirve yarışını sürdürdü.

Ligde beş hafta sonunda 13 puan toplayan 1932 Malatyagücü, averajla liderliğini sürdürdü. 13 puanlı bir diğer ekip Malatyaspor ise averajla haftayı ikinci sırada tamamladı.

1932 Malatyagücü ve Malatyaspor’u takibini sürdüren 1966 Malatya Gençlik Spor ise 12 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Grup’ta dördüncü sıradaki Adafı Kartalspor’un 5, beşinci sıradaki Orduzuspor’un 4, altıncı sıradaki Kaldırımgücü’nün 4, yedinci sıradaki Doğanşehir Belediyespor’un 3, son sıradaki Battalgazi Belediyespor’un 3 puanı bulunuyor.

Malatyaspor-Doğanşehir Belediyespor: 3-2

Orduzuspor-1932 Malatyagücü: 1-2

Adafı Kartalspor-Kaldırımgücü: 1-1

Battalgazi Belediyespor-1966 Malatya Gençlik Spor: 1-3

HEKİMHAN LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

B Grubu’nda ise beş hafta sonunda 13 puan toplayan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor liderliğini sürdürdü.

Haftayı galibiyetle tamamlayan Ataköyspor, puanını 12’ye yükseltti ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Üçüncü sıradaki Demirspor ise beş hafta sonunda 11 puan topladı.

Grup’ta dördüncü sıradaki Arguvan Belediyespor’un 8, beşinci sıradaki Akçadağspor’un 6, altıncı sıradaki 44 Malatyaspor’un 4, yedinci sıradaki Sanayispor’un ise 3 puanı bulunuyor. Grup’ta son sıradaki Telekomspor’un henüz puanı yok.

44 Malatyaspor-Ataköyspor: 1-3

Arguvan Belediyespor-Demirspor: 1-1

Telekomspor-Akçadağspor: 0-1

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Sanayispor: 3-1

ALTINCI HAFTA MAÇ PROGRAMI

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde altıncı hafta karşılaşmaları 8 Ocak Pazar günü oynanacak. Haftanın programı şöyle:

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.30 Adafı Kartalspor-Battalgazi Belediyespor

13.30 Telekomspor-44 Malatyaspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.30 Sanayispor-Ataköyspor

13.30 Kaldırımgücü-Malatyaspor

İnönü Üniversitesi Stadı

11.30 1932 Malatyagücü-1966 Malatya Gençlik Spor

14.00 Demirspor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

Ören Stadı

13.00 Akçadağspor-Arguvan Belediyespor

Doğanşehir İlçe Stadı

13.00 Doğanşehir Belediyespor-Orduzuspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • fk4444 (7 yıl önce)
    demirspor ile girmanaspor maçı derbi maç neden üniversitede oynanıyor o maça kimse gitmesin diye orda oynatılıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan sekendiz (7 yıl önce)
    Adafı kartala başarılar dilerim mazlum hocam gönlümüz seninle
    0
    0
    Yanıtla