SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Play-Off Kuraları Çekildi

0
Güncellendi - 2019-03-13 18:15:26
Play-Off Kuraları Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezon tamamlandı. Normal sezonda A Grubu’nda Darendespor, B Grubu’nda ise Malatya İdmanyurdu zirvede yer aldı. Normal sezonun sona ermesinin ardından Play-off'ta 6 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezon Pazar günü oynanan karşılaşmalarla birlikte tamamlandı. A Grubu’nda lider Darendespor ile birlikte Arguvan Belediyespor ve Hekimhan Girmana Belediyespor Play-off’a adını yazdırdı. B Grubu’nda ise lider Malatya İdmanyurdu ile birlikte Battalgazi Belediyespor ve Sanayispor Play-off’a adını yazdıran takımlar oldu.

Play-off'a kalan takımların belli olmasının ardından Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda takımlar arasında kura çekimi gerçekleştirildi.

17 Mart'ta başlayacak olan Play-off maçlarının ilk hafta programı şöyle:

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Malatya İdmanyurdu-Battalgazi Belediyespor

13.30 Hekimhan Girmana Belediyespor-Arguvan Belediyespor

16.00 Darendespor-Sanayispor

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde bu sezon zevkli ve çekişmeli maçların oynandığını ifade etti.

Özdemir, gruplarında ilk 3 sırada yer alan takımlar arasında Play-off maçlarının oynanacağını kaydederek, "6 takımımız Play-off oynayacak. Kura çekimimizi gerçekleştirdik. Birinci amatör Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde en çekişmeli geçen liglerinden bir tanesi. Bu sezonda yine öyle oldu. İstemediğimiz bir takım münferit olaylar olsa da bunlar küçük olaylar. A ve B Grubu'nda ilk 3 sırada yer alan takımlar, normal sezonun ardından şampiyonluk için Play-off'ta karşı karşıya gelecekler. 17 Mart'tan itibaren Play-off maçlarını statü gereği merkezde oynatacağız. Play-off müsabakalarının da güzel bir şekilde geçmesini temenni ederken, herkesi de bu zevkli maçları izlemeye davet ediyorum" dedi.

6 takım içerisinden bir şampiyonun çıkacağını ifade eden Özdemir, "Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. 6 takım içerisinden bir şampiyon çıkacak. Malatya Yeşilyurt Belediyespor şampiyon olursa, birinci amatörde şampiyon olan takımımız direkt BAL'a yükselecek, aksi taktirde de Pütürge Belediyespor ile baraj maçı oynayacak. Baraj maçını da Nisan ayı sonunda oynatmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • dogucu_davut (5 yıl önce)
    Bu guruptan çıkabilecek tek takım Battalgazi Belediyespor dur.Darendespor hiiç heveslenmesin maçlar başlayınca hep birlikte göreceğiz.
    0
    0
    Yanıtla