SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Nefes Kesen Maçlar

0
Güncellendi - 2017-01-01 17:05:13
1. Amatörde Nefes Kesen Maçlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde beşinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. A Grubu’nda şampiyonluk iddiası bulunan Malatyaspor ile 1932 Malatyagücü haftayı galibiyetle tamamladı. B Grubu’nda ise lider Hekimhan Belediyesi Girmanaspor haftası 3 puanla tamamladı.

Büyükler liginde beşinci haftada alınan sonuçlar şöyle:

A Grubu

Malatyaspor-Doğanşehir Belediyespor: 3-2

Orduzuspor-1932 Malatyagücü: 1-2

Adafı Kartalspor-Kaldırımgücü: 1-1

Battalgazi Belediyespor-1966 Malatya Gençlik Spor: 1-3

B Grubu

44 Malatyaspor-Ataköyspor: 1-3

Arguvan Belediyespor-Demirspor: 1-1

Telekomspor-Akçadağspor: 0-1

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Sanayispor: 3-1

Bu arada, U17 Futbol Ligi’nde ise 10’ncu hafta karşılaşmaları oynandı. Ligde haftanın sonuçları şöyle:

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-1932 Malatyagücü: 7-0

Battalgazi Belediyespor-Demirspor: 4-1

Malatya Fenerspor-Sanayispor: 5-2

Telekomspor-Arguvan Belediyespor: 1-3

Malatya Galataspor-Akçadağspor: 3-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Emrah (7 yıl önce)
    Malatyada spor ahlaki kalmamış,malesef gençlerimize sportmenlik öğretilmiyor,bugün ataköy _44 malatya maçını izledim.sahadaki 36 sporcu ve hocalar tekme tokat kavga etti. Bence asil sorun sporculara hizmet eden hocalar ve idarecilerde,kulübeden ve tribünden sporculara kotu ornek oluyorlar.önce onlar kedinlerini eğitmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (7 yıl önce)
    Malatya insanı efendiliğiyle tüm Türkiye'de tanınırdı.Şimdi ise bakıyorsun küfür ,şiddet, sporun içinde.Bunun nedeni de antrönörlerin ve ASKF yetkililerinin de aynı kafada olması.Sporcu gücünü oradan alıyor.Küfür ve şiddete karışanın iki yıl lisansını askıya al bakalım ne oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Ramazan bey aynen Sümer ve Şeker stadlarında hafta sonu 3 er maç olurdu 10 da başlardı 12 14 devam ederdi evim de çok yakın olduğundan maçları kacirmazdim o zaman bütün müesseselerin takımı vardı (tekel şeker Sümer vb) benim takımım M İdmanyurdu idi ama bütün maçları seyrederdim güzel günlerdi O zamanlar en güzeli de sabırsızlıkla 15 günde bir Oktay lı Feyzullah lı MALATYASPOR maçları
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Hemen hemen tüm maçlarda olay var.Sporcuların da iyi eğitilmesi gerekir.Bütün suç hakemlerin değil.Tüm takımlar hakemlere yükleniyor.Hakem hataları var ama Ramazan arkadaşın belirttiği gibi saygı ve sevgi bitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Eskiden sümer ve şeker statlarinda amatör maclarini seyretmekten zevk alirdik birbirine saygılı futbolcu ve yöneticiler kardeşlik içinde geçen maçlar su anda sanki maç yapılmıyor savaşa çıkılıyor şiddet küfür hakaret sahalarda kol geziyor kulüpler bu tür sporculara sahip çıkıyorlar Malatya'da amatör futbol ölmüş durumda bunun içinde futbolcu çıkmıyor ben diyorumki futbolda önce rakibe saygı ahlak ve maneviyat gelir bunların olmadığı yerde maç kazansan ne olur kaybedsen ne olur bunun için amatör maçları bırakın Malatya'nın maçlarına bile gitmiyorum son yıllara kadar malatyasporu her yerde takip eden bir taraftar olarak kufurun hakaretin şiddetin olduğu yerde olamam spor barış ve kardeşlik demektir.
    0
    0
    Yanıtla