SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Play-Off Hesapları

0
Güncellendi - 2017-02-17 02:18:33
1. Amatörde Play-Off Hesapları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde heyecan 12’nci hafta karşılaşmaları 19 Şubat Pazar günü oynanacak. Ligde son haftalara girilirken, özellikle B Grubu’nda büyük bir çekişme yaşanıyor.

Malatya’da BAL Ligi hedefi doğrultusunda iyi kadro kuran takımlar, ligde son haftaya girilirken büyük bir mücadelenin içerisine girdi.

A Grubu’nda 1932 Malatyagücü bir maçı eksik olmasına rağmen namağlup 28 puanla liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, haftalar öncesinde Play-Off oynama hakkını elde etti. Kadrosunu iyi isimlerle güçlendiren 1932 Malataygücü, şampiyon olup, BAL Ligi2ne yükselmenin hesaplarını yapıyor.

A Grubu’nun sürpriz ekibi ise 1966 Malatya Gençlik Spor oldu. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda mütevazi bütçesi ve kadrosuyla ligde mücadele eden 1966 Malatya Gençlik Spor, Play-Off potasına girmeyi başardı.

B Grubu’nda ise Hekimhan Belediyesi Girmanaspor 29 puanla zirvede yer alıyor. Hekimhan ekibi, Play-Off’u garantilemenin mutluluğun yaşarken, büyükler liginde şampiyon olup, BAL Ligi’ne yükselmeyi amaçlıyor.

B Grubu’ndaki bir diğer ilçe takımı Arguvan Belediyespor’da Play-Off potasının içerisinde yer alabilmek için üçüncü sıradaki Demirspor ile kıyasıya bir yarış içerisinde bulunuyor.

Büyükler liginde 12’nci hafta karşılaşmaları 19 Şubat Pazar günü oynanacak. Ligde haftanın programı şöyle:

Yeşiltepe 2 nolu saha

11.00 1932 Malatyagücü-Orduzuspor

13.00 Demirspor-Arguvan Belediyespor

15.00 Kaldırımgücü-Adafı Kartalspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Ataköyspor-44 Malatyaspor

Konak Stadı

11.30 1966 Malatya Gençlik Spor-Battalgazi Belediyespor

14.00 Sanayispor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

Ören Stadı

13.30 Akçadağspor-Telekomspor

Doğanşehir İlçe Stadı

13.30 Doğanşehir Belediyespor-Malatyaspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız