SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Haftada 27 Firari Yakalandı, 17 Silah Ele Geçti

1 Haftada 27 Firari Yakalandı, 17 Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son 1 hafta içerisinde Emniyet ekiplerince yürütülen çalışmalarda 17 silah ele geçirilirken, haklarında yakalama kararı bulunan 27 kişi ise gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şöyle:

 “Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması, deprem afeti sonrası boş kalan cadde ve sokaklarda mal güvenliğinin korunması ile asayişe müessir fiillerin önlenmesi, suç ve suçlularla etkin mücadele edilmesi ve alanda görünür olarak caydırıcılık görevinin ifa edilmesi amacıyla 07-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında il merkezinde gerçekleştirilen sabit ve şok uygulamaları sonucunda; 18.138 GBT sorgusu yapılmış, aranması olan 27 şahıs yakalanmış, 9 adet tabanca, 6 adet tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 25 adet fişek, 5 adet kesici alet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla denetim ve uygulamalarımız kararlılıkla devam edecektir. “

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız