SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Hakim ve 1 Savcıya Tayin

A- A+ PAYLAŞ

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK),  1. Daire Kararı ile Adli Yargı’da görev yapan 324 hâkim ve savcı ile İdari Yargı’daki 61 hâkim ve savcının görev yerlerini değiştirildi.

HSK Başkanlığı'nın Resmi Gazete’de yayımlanan, 1. Daire kararı kapsamında, Malatya Adliyesi’nden Malatya Hâkimi Şerife Pınar Taşdemir Ankara Hâkimliği’ne atanırken, Hekimhan Cumhuriyet Savcısı (Adalet Bakanlığı Yetkili Tetkik Hâkimi) Ahmet Zahid Demirhan ise Konya Cumhuriyet Savcılığı görevine tayin edildi.

Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz İstanbul Başsavcılığına atandı

HSK 1. Daire Kararı ile İstanbul Adliyesi de yeniden şekillendirildi. İrfan Fidan’ın, Yargıtay Üyeliği’ne atanmasıyla boşalan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı. Şaban Yılmaz, 1970 Rize doğumlu.

HSK İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliklerine ise Yakup Ali Kahveci, Güngör Karakoç ve Mehmet Yılmaz'ı atadı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız