SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Nisan İtibarıyla Malatya'da Büyük Dönüşüm Başlıyor"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesini ziyaret etti. Beraberinde AKP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Zekeriya Çelebi ile Sürgü’de esnafları ziyaret eden Sami Er, vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyerek göreve geldiklerinde yapacakları projelerden bahsetti.

Sürgü’de birçok ziyaretler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er, daha sonra meydanda mini bir miting ile vatandaşlara hitap etti.

Malatya’nın 6 Şubat’ta büyük bir yıkım yaşadığını ve Doğanşehir’in de en çok yıkımın olduğu ilçelerden biri olduğunu ifade eden Er, geçmişteki TOKİ ve Emlak Konut tecrübesi ile Malatya’nın 2 yıl içinde ayağa kalkması için büyük bir gayret göstereceklerini söyledi.

Malatya merkezde 50 bin, kırsalda ise 19 bine yakın hak sahibi olduğunu hatırlatan Sami Er, tüm hak sahiplerinin biran önce konutlarına ulaşması adına gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizdi.

Malatya’da geçmiş dönemde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinde bulunması nedeniyle bütün köy ve mezraları çok iyi bildiğini belirten Er, o dönem kendi öz sermayeleri ile yaptıkları tüm hizmetlerin bu dönem Büyükşehir’e gelmeleri durumunda en az 5-6 kat daha fazlasını yapacaklarını söyledi.

Göreve gelir gelmez en büyük hedeflerinin Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak olduğunu ifade eden Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Doğanşehirlilerden güçlü bir şekilde hem kendisine hem de Doğanşehir Adayı Zekeriya Çelebi’ye destek beklediklerini söyledi.

Doğanşehir’in her seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına büyük destek verdiğini dile getiren Er, bu seçimde de rekor bir oyla bu desteğin verileceğine inandığını ifade etti.

Sami Er, "1 Nisan itibariyle Malatya’da büyük dönüşüm başlıyor. Depremde hasar gören,  yol ve asfalt, ⁠kanalizasyon, ⁠doğalgaz, ⁠enerji hatları, ⁠şehir aydınlatma hatları, ⁠telekomünikasyon alt yapısını baştan sona yenileyeceğiz” dedi.

AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, daha sonra Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Başkan Adayı Zekeriya Çelebi ve Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile kadın kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 ay önce)
    2000-2008 dekiler kademeli emeklilik vermeyerek 12500 gun sgk yatirmaya, 60 yaşına kadar çalıştirip onlarin pirimlerini 43 yasinda ki beles emekli olan eyt lilere maaş odetmeye mahkum ettiğiniz için size oy vermiycez.. cumhurbaşkanına ilet..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ayşe (1 ay önce)
    Sayın sami er, Sizlerden bugüne kadar şu yada bu nedenle HAK SHİPLİĞİ Başavurusu yapamamışlar için Başvuru imkanı sağlanmasını rica ediyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (1 ay önce)
    13-14 aydır neredeydiniz illa 1 nisan mı olacak.Gerçekten şaka gibisiniz.O kes,kopyal, yapıştır projelerinizi mi uygulayacaksınız merak ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • CRİSİS (1 ay önce)
    1 yıldan fazladır yapmadınız mı dönüşümü?31 mart ımı bekliyorsunuz?.seçimi başka partinin adayı alır ise dönüşüm olmayacak mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sedat (1 ay önce)
    1Nisan şakası mı yapılıyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 ay önce)
    Niye 1 Nisan bir yıldır ne yaptınız ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yolcu (1 ay önce)
    Sayın Sami er 1 yıldan fazla olmuş deprem olalı ne yaptı aday olduğunuz parti evimizde internet yok yollar köstebek şehirde ışık yok 1 Nisandan sonrami olacak hepsi şaka gibi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vatandaş (1 ay önce)
    Neden 1 Nisan ?, daha önce yapamadınız da seçimi garantiye almak için 1 nisan'ı mı beklediniz. Alenen tehdit ediliyor millet.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • murat (1 ay önce)
    Depremden sonra Yeşilyurt, Battalgazi, Büyükşehir belediyelerinde imardan kaç kişi görevden alındı. Hiç açıklama yapılmadı. çok tuhaf değil mi? O onun adamı bu da onun adamı , bu ekiplerle OLMAZ.Kural tanımayan AKP torpilli trollerle bu iş OLMAZZZ. Seçimden önce kimin ekibi vardı, KOMEDİİİ ile bu işler OLMAZ.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Kemal Duran (1 ay önce)
    Akp neden Yeşilyurta adıyamanlı bir adayı zorla dayatmıştır hayret ediyorum. Hele Yeşilyurta sahip çıkmayan hala akp diye koşan oy verenleri hiç anlamıyorum. Arkadaşlar memleketinize sahip çıkın, size dayatılana boyun eğmeyin, adıyamanlı bir ürologa oy vermek mantıklı mı? Başka parti mi yok, öz hemşerinize sahip çıkın. İlhan Geçit belediye için hiç iyi olmaz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Pskolojim Kalmadı (1 ay önce)
    güzeller güzeli sami bey kendini bir kurtarıcı veya kurtuluş yolu olarak pazarlama fikrin oldukça yanlıs. malatya aklını hafife almayın. suan sen yoksan bile senin oluşumun meydanda hani nerde hizmet ? degisen sey sadece isimler oluyor aklımızı hafife almayın.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • ahmet (1 ay önce)
    Su 52 olan rezerv alanları nereler bir harita ile açıklayın. Tabi siz de bilmiyorsunuz sanırım.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • GÜNDÜZBEYLİ (1 ay önce)
    1 Nisandan önce belediyeyi hangi partili başkan yönetiyordu. Sami bey kesin kazanacağını biliyor. televizyonda milyonda 1 bile kazanmama ihtimalim yok dedi. yazık bu millete diyecem ama malesef bu millet O millet. bunları seçip seçip tepemize çıkaran millet, bu millet. yazık değil bu millete. Gerçekten kim bu güzel Malatya için çalmadan, çaldırmadan çalışacaksa o belediye başkanı olsun.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Yusuf (1 ay önce)
    Evet bir Nisan'da Veli Ağbaba görevi devralip sizin bir yıldır yapamadığınızi yapacak
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ahmet Bayram (1 ay önce)
    Sayın Başkan, HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURU İMKANI
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    14 aydır iktidar sizde belediye sizde neyi bekliyorsunuz o zaman başlasanıza gerçi Malatya çanta da keklik suç sizde değil zaten herkes hak ettiği gibi yaşar
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Uğur (1 ay önce)
    Sami bey samankoy konteyner kente neden gelmiyor unutmasın bizimde oyumuz var
    %58
    %42
    Yanıtla
  • ağbaba geldimi merak ettim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Fehmi (1 ay önce)
    İnanmayiiiiiiiiiin karnımız tok bunlara. Siz gidin Suriyelilere belediye başkanı olun. Onlara herşey beleş bizim vergiden iflahimiz kurudu
    %87
    %13
    Yanıtla