SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

10 Numaraya 10 Maç Ceza!

0
Güncellendi - 2017-02-22 00:56:38
10 Numaraya 10 Maç Ceza!
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya Amatör Futbol Disiplin Kurulu, yarıda kalan ve tatil edilen maçla ilgili kararını açıkladı.

Malatya’da, 5 Şubat’ta Battalgazi Belediyespor ile Orduzuspor arasında oynanan karşılaşmada çıkan saha olaylarının cezası belli oldu. Battalgazi Belediyesporlu futbolcu Zafer Sağdıç’a 10 maç ceza verildi.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde, Battalgazi Stadı’nda oynanan Battalgazi Belediyespor- Orduzuspor maçı, çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edilmişti. A grubunda yeralan iki takımın Eskimalatya’daki Battalgazi Stadı’nda oynamakta oldukları ve 1-1 devam eden maçın 75. dakikasında karşılaşmanın hakemi İlker Ayten, Battalgazi’nin 10 numaralı oyuncusu Zafer Sağdıç’a ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gösterdi.

Bu duruma, Battalgazisporlubazı  oyuncular ve idari- teknik yöneticiler tepki gösterdi, futbolcu Zafer Sağdıç hakeme saldırdı. Polisin müdahale ettiği olaylar nedeniyle hakem İlker Ayten, karşılaşmayı tatil etti.

Malatya Amatör Futbol Disiplin Kurulu, yarıda kalan ve tatil edilen maçla ilgili kararını açıkladı. Buna göre, Battalgazi Belediyesporlu futbolcu Zafer Sağdıç’a (alttaki fotoğrafta işaretli oyuncu) 10 maç ceza verildi.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • ramazandogan (7 yıl önce)
    Gelecek vadeden gençlere neden yer verilmiyor anlamış değilim sonu gelmiş futbolcuların amatörde ne işi var her şeyden önce güzel ahlak ve maneviyat gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Selahattin başkan mutlaka takıma el atmalı.400 bin nüfusu olan bir ilçenin takımı böyle olmamalı.Komple yeni bir yapılanmaya girmeli.REVİZYON şart.Baştan sona kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Orduzuspor lu oyuncular olmasa hakemlerin işi perişandı orduzulular korumuş fotograftada açıkca ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • nihat (7 yıl önce)
    eksik ceza verilmiş en az 2 yıl men almaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Amatör futbolcularımız sahipsiz ve hedefsiz kalırsa, takımlar güçlerinden fazlasını talep ederse sonuç bu olur. Malatya amatöründe 5 takım Bal Ligi kapasitesinde değildir. Profosyonel lige çıkacak ve o ligde kalıcı olacak 2 takım yoktur. Ancak herkes şampiyon olacaz Bal Ligine çıkacağız diyor. Oyuncular buna göre hırslanıyor sonuç ortada. Malatya amatöründe faaliyetini sürdürmesi bile mucize dediğim takımlar sezon öncesi yerel gazetelere şampiyonluk demeçleri veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa (7 yıl önce)
    bunlar yenildilermi hep boyle yapiyolar kariyerlerini bu sekilde bitirmeleri uzucu yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    42 yaşındaki futbolcuyu getirip amatörde oynatırsan böyle şeyleri görmeyi normal karşılamamız lazım.Ne yazıkki takıma abilik yapmak eskiden olan bi terimdi.Amatörde paranın dönmediği gönüllerin oynadığı zamanlardaydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (7 yıl önce)
    Geçen yıl 44 Maltyaspor maçında kırmızı kart görmüş ,44 Malatyspor un kaderiyle oynamıştı.Bu tür adamları hayat boyu men edecesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fk (7 yıl önce)
    futboldan men etmeliler bence
    0
    0
    Yanıtla
  • bjk44 (7 yıl önce)
    10 numaraya 10 maç ceza ha!!!! Allahtan 2 numaralı oyuncu saldırmamış; yoksa 2 maç ceza alırdı...Kime ne diyelim hakemine sahip çıkmayan İHK 'ya mı yoksa ASKF disiplin kuruluna mı...kime ne diyelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Daha fazla olabilirdi bence battalgazi durulmeli ama dusurmezler belediye baskanlari var
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (7 yıl önce)
    az bile verilmiş futboldan men edilmeliydi çünkü zafer kardeşimden beklentimiz gençlere örnek olmasıydı.
    0
    0
    Yanıtla