SON DAKİKA
SON DEPREMLER

105'inci Eylem, 105'inci Gözaltı

0
Güncellendi - 2017-05-25 01:50:27
105'inci Eylem, 105'inci Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

KHK  ile görevlerinden ihraç edilen Malatya’daki KESK üyesi  4 kişi tarafından başlatılan eyleme  polis yine müdahalede bulundu ve 4 eylemciyi gözaltına aldı.

Turan Emeksiz Caddesi 100.Yıl Kavşağı’ndaki alanda bulunan bankta oturma eylemi yapan ve basın açıklaması yaparak işlerini geri isteyen KESK üyesi 3’ü öğretmen 1’i sağlıkçı 4 eski kamu personeli tarafından  105.kez eylem yapıldı.

KHK ile ihraç edilen KESK üyesi öğretmenler Erdoğan Canpolat,  Umut Sertaç  Ökdemir,  Özkan Karataş   ve sağlıkçı Cengiz Uğurlu  tarafından başlatılan  ‘İşimizi  ve Öğrencilerimizi Geri İstiyorum’ eyleminde , Ankara’da açlık grevinde bulunan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek açıklamasında bulundular.

Umut Sertaç Ökdemir, yaptığı konuşmada  Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın gözaltına alınmalarına tepki gösterdi ve onlara yapılan işlemlerden dolayı sorumlularının hesap vereceğini söyledi. Ökdemir, Malatya'daki eylemlerine yönelik polis engellemesine de tepki gösterdi ve "Emekçiyiz, haklıyız, kazanacağız” dedi.

Ökdemir’in konuşma yapmaya başlamasının ardından görevli polis tarafından, basın açıklamasının yasal olmadığı  ve sonlandırılması uyarısı  3 kez yapıldıktan sonra  basın açıklaması sürünce  polis tarafından 4 KESK üyesi gözaltına alındılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Eğer hukuk devleti isek; Haksız yere görevden alınmış iseler bu insanlar haklarını nasıl arayacak? Hukuki yollar açılmalı ve insanların haklarını aramaları sağlanmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla