SON DAKİKA
SON DEPREMLER

12 Yıllık Sorun Çözüldü, Yol Düzeliyor

0
Güncellendi - 2018-05-23 03:55:37
12 Yıllık Sorun Çözüldü, Yol Düzeliyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eskimalatya’yı kent merkezine bağlayan yolda genişletme çalışmaları yapıyor.

Eskimalatya yolu Hanımın Çiftliği mevkiinde 125 metrelik bölümde yapılan genişletme çalışmaları kapsamında 2 yapının yıkımı yapıldı. 6 metre genişletilecek bölümde Büyükşehir Belediyesi taş duvar örme işi de yapacak.

Polat: Tehlikeli noktayı, tehlikesiz hale getiriyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, çalışmanın yapıldığı Eskimalatya yoluna giderek incelemelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 12 yıldır çözülemeyen yol problemini Büyükşehir Belediyesinin çözdüğünü söyledi.

Eskimalatya yolunun Hanımın Çiftliği mevkiinde 125 metrelik bölümün büyük tehlike arz ettiğini belirten Başkan Polat, “Biz yollar konusunda çok hassas olacağımızı defalarca söyledik. Eskimalatya yolunun en tehlikeli noktasını, tehlikesiz hale getiriyoruz. 2 yapının yıkımını gerçekleştiriyoruz. Yolumuzu 6 metre genişlettikten sonra 125 metrelik bölüme taş duvar öreceğiz. Yollarımızı güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Adile (5 yıl önce)
    Beylerderesi selale restoranin sag ve solundaki alana agac dikilmisti haci ugur by de onları sagolsun kuruttu cocuk parki rezil sadece beledyeye ait diye restoran a bakim var yani basi vahim kaldirimi dahi yıktılar artik ne planlari varsa yazik yolu
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleketli (5 yıl önce)
    Saçmalamada son noktadayız, seviyesizce eleştiremekte üstümüze yok. Garip ama hiç bir şeyi bilmeyen bir miilet olarak yeri gelir Belediye Başkanı yeri gelir mimar yeri gelir doktor... Her halt oluyoruz, ancak insani sınırları koruyamıyoruz. Yaparsa yalakalık, yapmayınca çalışmıyor yorumları hemen hazır. Boş konuşmayın artık, klavyeden siyasette yapılmaz, belediyecilikte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Candemir (5 yıl önce)
    Haci başkanı gayretli çalışmasından ötürü tebrik ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • sahipsiz malatya (5 yıl önce)
    NEDİM DAYI UYAN YOL GİTTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilal (5 yıl önce)
    Dilek yolu chp başkanlığından bu yana aynı yarim kaldi bakalim bu seçim dilek mahallesine millet vekillerim nasil gidip gezecek
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI. (5 yıl önce)
    SEÇİM OLMASA BU YOL AKILLARINA GELMEZDİ YA NEYSE . . .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacer (5 yıl önce)
    Maşti'nin çaprazındaki metruk dükkanlar yolun ortasında trambüs bile giderken C çiziyor. Büyükşehir belediyesinin buraya gücü yetmeyecek kadar aciz mi? Yazık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Hacı Başkan daha çok Adıyamanlı hemşehrini al belediyeye. Sana küseriz valla. Adıyamanı yayacaz her yere inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YILDIRIM (5 yıl önce)
    Bu iş bukadar kolaymışta çakırların AHMET niye halledememiş acaba yoksa KULUNCAK VE DARENDEDEN buralara sıramı gelmemiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus (5 yıl önce)
    Helal olsun nasıl başarmışlar 12 yılcıktan sonra valla büyük basarı ayrımcılık yapmayın diger belediyeler cok iyi olduğu icin bizimkisi kötü görünüyor yoksa bizim belediye iyi çalışıyor.Hele vekillerimiz kimse söz soylemesin kötü elestiride reisin adamlari oluyorlar iyi elestiride (ben hiç duymadım) biz yaptık oluyor kimlerin hakkini yemişlerse allah hepsinin burnundan fitil fitil getirsin bu dünyada göstersin ibretlik olsunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bemre (5 yıl önce)
    Ben 1 YILDIR YAZIYORUM KAHRAMANMARASA GİDİN BELEDİYE NASIL ÇALIŞIYOR BELEDİYECİLİK NASIL ÖĞRENİN DİYE ANCAK MALATYALI HEMŞERİLERİM BANA KIZIYOR GİT O ZAMAN MARAŞTA YAŞA DİYOR. SORUYORUM SİZE CUMHURBAŞKANININ PARTİSİ OLMASA AHMET ÇAKIRA BİR OY GİDERMİ GİTMEZ DEMEK Kİ AHMET ÇAKIRI BİZ MALATYALILAR ANLATAMAMIŞIZ YAPTIĞI ORTADA GERÇEK HİZMET BİR GÜN ANLAŞILIR AMA HİZMET GEĆ GELMİŞ OLUR YİNEDE SONUNA KADAR REİS
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)Bemre isimli kullanıcı yorumuna
    Tepki oyla olur. Yoksa gidin teşkilatlara orda eleştirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok doğru, öyle lafla eleştiri olmuyor. Bilinçli oy verip mesajını ileteceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (5 yıl önce)
    Gecikmiş ama yerinde bir uygulama o bölgede yol daraliyordu. Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliseydi (5 yıl önce)
    Belediyede odalar ağzına kadar memur amir dolu hepsi boş boş sırtımızdan maaş alıyor Allahtan korkun yav kuldan utanmıyorsunuz zaten eğer ak parti malatyada oy kaybederse sebebi sizsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eco (5 yıl önce)
    Allah aşkına batıya gidin görün ne yatırımlar yapılıyor kandırmayı milleti AMA DOGRU MALATYA MILLETINI KANDIRMAK KOLAY KOR OLMUSLAR .
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)Eco isimli kullanıcı yorumuna
    herkes müteahhit olabilir,ama belediye başkanlığı başka bişey,bu başkanlık değil müteahitlik,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Hacı baskanım belediyede çalışandan çok müdür var bu nasıl iş bu yazık günah vallahi
    0
    0
    Yanıtla
  • ali er (5 yıl önce)
    Malatyanin yerli insani varken adıyamanlı bingolluerin kayserililerin sehri yonetmesi yanlis suriyeli başbakan istermisiniz. Ayrica nedim amca vefat etmeseydi baskan o yolu hayatta genisletemezdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok yersiz ve gereksiz bir yorum olmuş... Bende bir Malatyalı olarak Trabzon'da çalışıyorum bu mantalitede birilerine denk gelmediğime sevindim.
    0
    0
    Yanıtla
  • bir yörede kim yaşıyorsa orayı yönetmeye de hakkı vardır. neden avrupa da türk bakan milletvekili bürokratlar oluyor o zaman??? dar düşünmeyelim kardeşim!
    0
    0
    Yanıtla
  • yvz (5 yıl önce)
    biliyorum orayı zamanında yıkmadılar geç bile kalındı elinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiyesevdalısı (5 yıl önce)
    Kardeşim neyin ayrımcılığı bu ben anlamış değilim sürekli adıyaman Urfa falan filan yav ne zaman yabancılaştık biz birbirimize nedir bu kin öfke hepimiz komşu akraba olmuşuz birbirimize sırf eleştirmek için söylediğiniz bu sözler birlik olmamıza daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ayrıştırmanın bize ne kazandıracağının bana izahını yapın lütfen. İçerden dışardan ülkemiz işgal altına alınmaya çalışılıyor sizin yaptığınız şeye bakın. Bu arada Malatya’nın yerli bir ailesinin bireyi olarak bunları yazıyorum yeter kardeşim siyasetinizi gidin sandıkta yapın lütfen yeter. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • İdeoloji bir çok kişiye saçma muhalefet yaptırıyor.Güzel yazmışsın. Ama boş muhalefet var ülkede kardeşim önce vatan tabiki ama vatsn yerine erdogan düşmanlığıkör etmiş. gitsin ne olursa olsun diyorlar.Ayrım diyorlar ayrımcılığı kendileri yapıyor. Birlik beraberlik zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Başkan, şu yanında kalabalık olsun diye gelen belediye ekipleri çok gereksiz değil mi sence de? Yani altı üstü 2 tane ev yıkılacak, onlarca adamı toplamıştınız oraya. Bu arada sorunu çözdüğünüz için teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetMELİD (5 yıl önce)
    YAGCİLARDA İNECEK VAR HACİ BASKAN SECİMLER YAKLASTİ YA BİR KEPCE BİR KAMYON OY TOPLAMANİN EN GUZEL YOLU.BİRAZDA KENDİ MEMLEKETİN ADİYAMAN A CALİS BENCE. ADİYAMANLİLAR COK DARİLMİS SANA
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne kadar boş yorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gereksiz bir cümle... Sırf muhalefet olmak adına yazmış çizmiş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Irçılık ve bölgecilik kokan boş bir yorum. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla