SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 14 Şubat Sevgililer Günü Nikahları

Malatya'da 14 Şubat Sevgililer Günü Nikahları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 20 çift hayatlarını birleştirecek imzayı atmak için Sevgililer Günü olan 14 Şubat’ı tercih etti.

Yuva kurmak isteyen çiftler, evlilik için 14 Şubat gününü seçti. Malatya’da Sevgililer Günü’nde evlenmek isteyen çiftler günler öncesinden Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda randevularını oluşturarak nikah saati için gün saymaya başladı.

Aile yakınları ve arkadaşlarıyla 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Nikah Sarayı’nın yolunu tutan 20 çiftin nikah akitleri bu özel günde gerçekleştirilirken, nikahları kıyılan çiftler büyük mutluluk yaşadı.

Evlilik tarihlerini unutulmaz kılmak isteyen Mehmet Ayık, Beyza Ertunç çifti Sevgililer Günü olan 14 Şubat tarihini özellikle tercih ettiklerini belirterek, özel bir tarihte evlendikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

BATTALGAZİ'DE
Bu arada, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırmak isteyen çiftler, Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu’nda yoğunluk oluştururken, bu özel günde Kadir Kaya ve Zeynep Zencirkıran çifti mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet dedi.

Battalgazi’de evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen çiftler, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Bu özel gün için aylar öncesinden Battalgazi Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda randevu alan çiftler, kendilerine verilen saatte nikah salonunu mutluluklarına ortak olmak isteyen sevenleriyle doldurdu. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftler, evlilik tarihlerinin daha da özel olması için 14 Şubat Sevgililer Günü'nü seçtiklerini söyledi.

En kutsal birliktelik olan evlilik müessesesini kuran bütün çiftlere mutluluklar dileyen Başkan Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu olarak her yıl yüzlerce çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapıyoruz. Bir 'evet' ile mutluluklarına ortak, evliliklerine ise vesile oluyoruz. Bazı çiftlerimizde özellikle bu tür özel günleri tercih ediyorlar. Bizlerde bugün Kadir ve Zeynep çiftinin mutluluklarına ortak olduk. Evlenerek yuva kuran ve bu kutsal birlikteliğe imza atan bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluklar diliyorum. Unutmasınlar ki Battalgazi Belediyesi olarak sadece iyi günde değil her zaman yanlarındayız” dedi.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız