SON DAKİKA
SON DEPREMLER

2. Amatör Lig Bu Hafta Sona Eriyor

0
Güncellendi - 2017-05-24 00:44:32
2. Amatör Lig Bu Hafta Sona Eriyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde son hafta karşılaşmaları 28 Mayıs Pazar günü oynanacak. B Grubu’nda Kale Gençlerbirliği şampiyonluğu elde ederken, A Grubu’nda şampiyon olacak takım son maçta belli olacak.

Malatya 1. Amatör Küme’ye yükselme mücadelesi veren takımların yer aldığı Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde sezon, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmalarla sona erecek. B Grubu’nda Kale Gençlerbirliği, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, A Grubu’nda ise şampiyon son maçta belli olacak.

A Grubu’nda şampiyonluk için yarışan Pütürge Belediyespor ile Hekimhanspor’un 31’er puanı bulunuyor. Ligin son haftasında Pütürge Belediyespor ile Hekimhanspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı kazanan takım A Grubu’nda şampiyonluğunu ilan edecek. Mücadelenin berabere bitmesi halinde statü gereği takımlar merkezde bir maç daha oynayacak ve şampiyon öyle belli olacak.

Malatya 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde son hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

Yeşiltepe 1 nolu saha

15.30 Polat Belediyespor-Tandoğanspor

Pütürge İlçe Stadı

15.00 Pütürge Belediyespor-Hekimhanspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

14.00 Çatyol Belediyespor-Şire Pazarıspor

Arapgir İlçe Stadı

14.00 Arapgirspor-Doğanyol Belediyespor

Malatya Fenerspor-Malatya İdmanyurdu: 3-0 (oynanmayacak-hükmen)

Çöşnük Gençlik-Malatya Galataspor: 0-3 (oynanmayacak-hükmen)

Kale Gençlerbirliği bay.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız