SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"2 Bin Kursiyerimize Hizmet Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2021-12-28 03:44:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı içerisinde 26 eğitim merkezinde hizmet vermeye devam ediyor.

Belediyecilik anlamında sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerine önem vererek çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelinde yer alan semt konaklarında eğitim ve atölye çalışmalarını sürdürüyor.

Meslek edindirme kurslarıyla birlikte YKS, LGS ve nezaket okulları kurslarıyla birlikte çalışmalarını sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesislerinde 2 bin kursiyere hizmet veriliyor.

Kurslarda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç,“26 Eğitim merkezinde Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğümüz kapsamında yaklaşık 2 bin kursiyerimize hizmet veriyoruz. Bu kurslarımızda el sanatları ve meslek edindirme kurslarımız ve diğer buna benzer kurslarımızda bin 500 kursiyerimiz var. Ayrıca YKS hazırlık kurslarımız ve yükseköğretime geçiş kurslarının yanında ortaokulların fen liselerine geçişlerinde de 260 kursiyerimiz bulunuyor.  500’e yakın da üniversiteye hazırlık eğitimine devam etmektedir. Bunun yanında ayrıca nezaket okullarımız bulunuyor. Bu nezaket okullarında da 2-4 yaş arası 260 çocuğumuz müftülüklerimiz aracılığıyla eğitim alıyorlar. Kur’an Kursu eğitimlerimizde de 200 kursiyerimiz 26 eğitim merkezimizde kurs eğitimine devam etmektedir” dedi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız