SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Macit Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2017-10-05 16:18:43
Macit Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Bir süre önce evinde geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Tahir Macit (soldan 5'inci), sağlığına kavuştuktan sonra görevine geri döndü. Malatya Tarım Platformu da Macit’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kısa adı MATHAP olan Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdür Vekili Tahir Macit’i ziyaret etti. MATHAP Başkanı İhsan Akın ve üyelerini, Macit’e geçmiş olsun dileklerini ileterek Malatya Tarım ve Hayvancılığı ile ilgili istişarelerde bulundu. MATHAP Başkanı ihsan Akın, "Bizler hep beraber İl Müdürümüzle tabi ki sahada bazı sıkıntılar ve eksikliklerimiz var yine bu sıkıntılarımızı da dile getirdik. Kendisi de bizleri dinledi. İnşallah gerekli çalışmaları yapacaktır. Tahir Bey her zaman üreticilerin ve birliklerin yanında yer alarak bizlere destek vermiştir. Sorun ve sıkıntıları el birliği ile birlikte aşmaya çalışacağız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Platform üyeleri olarak her zaman kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Tahir Macit ise, ziyaret nedeniyle MATHAP’a teşekkür ederek “Geçirdiğim talihsiz elim kazadan dolayı dualarını ve moral desteğini esirgemeyen herkese minnettarım. Bu süreçte her zaman yanımda olan Platform üyesi tüm başkanlarıma ayrıca teşekkür ederim. Mesaimize başladık. Tüm birikim ve imkanlarımızı Malatya tarım ve hayvancılığına katkı sağlamak için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İl ve İlçe Müdürlükleri olarak her zaman üreticilerimizin yanında olacağız” ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu (MATHAP) Başkanı İhsan Akın tarafından, Macit’e çoban keçesi kepeneği minyatür tablosu hediye edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız