SON DAKİKA
SON DEPREMLER

23 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Firari Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-02-28 03:21:42
23 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Firari Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 53 suç kaydı ve 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi bir şahıs, polisin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince 53 suç kaydı bulunan ve “Bina İçerisinde Muhafaza altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan toplamda 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve 11 Şubat 2020 tarihinde Ankara Çocuk Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar ettiği tespit edilen 17 yaşındaki M.Y. isimli şahsın yapılan çalışmalar neticesinde, Malatya’nın Battalgazi ilçesi Hanımın Çiftliği Mahallesinde bir ikamette saklandığı bilgisine ulaşıldı. Yapılan takip sonucu bahse konu şahıs, Aranan Şahıslar Büro Amirliği görevlilerince saklandığı ikamette operasyonla yakalandı. Cezaevi firarisi de olduğu belirlenen şahsın, yaşının küçük olması nedeniyle gerekli işlemler için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildiği öğrenildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Saskin (4 yıl önce)
    17 yasinda 53 suc kaydi ve cezaevi firarisi .tebrik ederim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (4 yıl önce)
    23 yıl cezası var 53 suç kaydı var vede açık cezaevinde hmm adalet ne güzel işliyormuş atacan hücreye 1 sene aç susuz hakkı o ama devletim beslesin açık cezaevinde bide 17 yaşındaymış kimse bana hak hukuk adalet demesin bu ülkede adalet yok 2 gün sonra yine açık cezaevine girer ordan da kaçar zaten meslek haline getirmiş suç kaydına bakarsak 50 tane daha isler sonu kesilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    İnsan bu haberin detaylarına baktığında midesi bulanıyor: 1. Henüz çocuk olmasına rağmen 53 ad.suç kaydına sahip. 2. 23 yıl cezası olan biri nasıl oluyor da İnfaz kurumundan kaçıp firari hale gelebiliyor. Bu tür sakat durumların önüne nasıl geçilir bilir misiniz? Hırsızlık yapan kişinin ilk olayında birkaç ay hapis yatıracaksın. Öyle hapis ki, cezavinde günde en az 12 saat bir işte çalıştıracaksın. Harçlığını da çok az da olsa vereceksin. İkinci Hırsızlığını tespit ettiğinde cezaevinde hücre hapsi verecek kimse ile görüştürmeyeceksin. Eğer üçüncü hırsızlığa yeltenince de elini kesip çolak bırakacaksın. Böyle yap bakalım bir daha Anadolu sokaklarında hırsız bulacak mısın?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla