SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şanssızlığımızı Yeneceğiz"

0
Güncellendi - 2019-04-09 02:56:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, "En kısa sürede deplasmandan puanlar alarak bu şanssızlığımızı yeneceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 37 puanda tamamladı. Ligin ikinci yarısında şuana kadar oynadığı 10 karşılaşmada 2 kez galip gelen sarı kırmızılılar, 2 karşılaşmada berabere kalırken, 6 karşılaşmayı ise kaybetti.

Süper Lig'de ikinci sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, deplasman maçlarında yaşadığı puan kayıplarına üzülüyor. Sarı kırmızılılar, Süper Lig'de özellikle ikinci yarıda deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda istediği performansı sahaya yansıtamıyor.

Kulüp Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, ligin 27.haftasında deplasmanda oynadıkları ve 3-0 kaybettikleri Galatasaray maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve kötü oynadıklarını ifade etti.

Gündüz, ligin ikinci yarısında istedikleri performansı sergileyememelerine rağmen yine de iyi durumda olduklarını kaydederek, ligde mücadele ettikleri iki sezondur güzel işlere imza attıklarını dile getirdi.

Ligin 27.haftasında deplasmanda oynadıkları Galatasaray karşılaşmasında takımın istenileni veremediğini kaydeden Gündüz, "Galatasaray ile önce Ziraat Türkiye Kupası yari final ilk maçında İstanbul'da karşı karşıya geldik ardından da Süper Lig'de. İki maç arasında fark vardı. Takımımız istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Aldığımız mağlubiyetten dolayı üzgünüz ama artık bu maç geride kaldı. Önümüze bakacağız" dedi.

Gündüz, iyi futbol ve başarı için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Futbolda galibiyetler kadar mağlubiyetlerde var. Takımdan genel anlamda memnunuz. Deplasmanda kaybettiğimiz maçlar için üzgünüz. Dış sahada istediğimiz futbolu bir türlü sahaya yansıtamadık. Baktığınızda evimizde daha öz güvenli oynuyoruz. Süper Lig'de yeniyiz böyle sonuçların çıkması doğaldır. Önümüzdeki haftalarda deplasmandan puanlar alarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. En kısa sürede deplasmandan puanlar alarak bu şanssızlığımızı yeneceğiz. Bu istatistik moralimizi bozsa da önümüze bakmasını biliyoruz. Taraftarımız bize destek verdiği müddetçe aşamayacağımız sorun yok. Deplasmanda geçen sezon ile aynı paralelde ilerliyoruz gibi görünse de bu sezon deplasman galibiyetimizi artırarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erdal efendi konuştukça batıyoruz.en iyisi sükut etmek.
    0
    0
    Yanıtla