SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 Çocuğunun Annesi Eşini Öldüren Kocaya Ömür Boyu Hapis

3 Çocuğunun Annesi Eşini Öldüren Kocaya Ömür Boyu Hapis
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da boşanma aşamasında olduğu, 38 yaşındaki 3 çocuk annesi eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldüren cinayet sanığı kocaya mahkeme hiçbir takdir indirimi uygulamadan ağırlaştırılmış müebbet (ömür boyu) hapis cezası verdi.

-Sokak ortasında defalarca bıçaklamıştı
Olay, 1 Kasım 2021 tarihinde Malatya merkez Battalgazi ilçesi Selçuklu Mahallesinde meydana geldi. 3 çocuk annesi Nursel Taşkın (fotoğraftaki), evden markete gitmek için yolunu kesen ve boşanma aşamasında olduğu kocası İrfan Taşkın (40) tarafından birçok bıçak darbesiyle öldürülmüştü.

Cinayet sonrası tutuklanan cinayet zanlısı İrfan Taşkın’ın yargılaması Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tamamlandı. Malatya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına tutuklu İrfan Taşkın bulunduğu cezaevinden görüntülü ve sesli sistem üzerinden bağlanırken, öldürülen kadının ailesi  ve avukatları Muhammet Afşin Arıkan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı katıldı.

-Mahkeme takdir indirimi uygulamadı 
Mağdur ailenin avukatı, sanığın bilerek ve tasarlayarak işlediğini belirterek, cezalandırılmasını talep etti. 

Mahkeme Heyeti, eş katili İrfan Taşkın’a, takdiri indirim uygulamayarak “Eşe karşı kasten öldürme suçundan” ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına ve tutukluluk halinin devamına hükmetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • dELİ (9 ay önce)
    Verilen ceza caydırıcı olur mu ? sanmam .Sorunların ana kaynağı ne? olaya o yönden bakmak lazım. çareyi ferdi değilde toplumsal çözmek gerek . Eğer somut adımlar , çözümleyici yaklaşımlar ,ekonomik buhranlar çözülmese. Bundan sonra bu tür olaylar da çok gündemde kendine ilk sıralarda yer bulacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (9 ay önce)
    Azap var. Yerin altı var. Hesap var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (9 ay önce)
    Mahkeme heyetine teşekkür ederim, hak ve adalet yerini bulmuş, inşallah af çıkmaz.
    %86
    %14
    Yanıtla