SON DAKİKA
SON DEPREMLER

3 İsim Yarıştı, Solmaz Seçildi

0
Güncellendi - 2019-02-06 03:30:06
3 İsim Yarıştı, Solmaz Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanlığına yeniden Doğan Solmaz seçildi.

Yeşilyurt Ziraat Odasında gerçekleştirilen seçimde Bayram Çay, Abdulkadir Karaman ve mevcut başkan Doğan Solmaz yarıştı.

Seçimlerde 77 delegelerden 75'i oy kullandı. Solmaz 49 oy alarak tekrar başkan seçildi. Diğer adaylardan Karaman 17, Çay ise 9 oy aldı.

Solmaz, seçimlerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni dönemde de çiftçilere hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Oda olarak çiftçilerin bilgilendirilmesiyle üretim kalitelerini arttırmaya yönelik eğitimlerin devam edeceğini dile getiren Solmaz, şunları kaydetti:

"Tarım ve Orman Bakanlığının desteğiyle istihdam ettiğimiz 5 ziraat mühendisiyle kırsal mahallelerde üreticilere alanda uygulamalı ve teorik eğitimleri bu yıl da vermeye devam edeceğiz. Mera ıslah çalışmalarıyla ilgili muhtarlarımızın taleplerini ilgili kurumlara ileterek gerekli ıslah çalışmalarının  başlatılmasını sağlıyoruz. Çiftçiler, mevcut hibe ve desteklerden faydalanabilmek üzere danışmanlarımız tarafından ilgili kurumlara yönlendiriliyor."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız