SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“30 Senedir Konuşulan Her Şeyi Biz Bu Dönemde Yaptık”

“30 Senedir Konuşulan Her Şeyi Biz Bu Dönemde Yaptık”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında “Pütürge İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Gürkan yapılan hizmetlerde hak, hukuk ve adaleti esas aldıklarına vurgu yaparak, “Adil olma noktasında hiçbir vatandaşımız tereddüt etmesin” ifadelerini kullandı.

Pütürge’de gerçekleştirilen istişare toplantısına AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, AKP İl Başkanı Namık Gören, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, Daire Başkanları ve Muhtarlar katıldı.

Programda konuşan Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, “Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatımıza, il başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine Pütürge’ye verdikleri değer ve hizmetten dolayı ilçem adına teşekkür ediyorum. Pütürge Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi 4,5 senede Pütürge’nin yüzde 80’ini yapılan çalışmalarla değiştirdik. Çok hizmetler yaptık. Bu ekip hiçbir zaman bahane üretmedi. Biz depremleri, afetleri bahane etmedik. Yol derseniz geçmişte yapılsaydı şimdi bitmişti. Sıfırdan başladık. Bu seneki programla beraber toplam 785 kilometre asfalt Pütürge’ye dökülmüş olacak. Yaparsa AK Parti, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan, yaparsa AK Parti kadroları yapar.

“30 senedir konuşulan her şeyi biz bu dönemde yaptık”

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri Malatya’da kangren haline gelmiş sorunların bir bir çözüme kavuşturulduğunu belirten Gürkan, “Biz, 2019 yılında Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiğimizde 24 Ocak depremi, pandemi ve akabinde asrın felaketi diye nitelendirdiğimiz depremi yaşadık. Bu şartlar içerinde 4,5 sene görev yaptık. Bu süreç içerisinde Malatya tarihinin toplam yatırım hizmetlerinin kaç katı yapıldı? Malatya’da 30 seneden beridir ne konuşuluyor? Vagon Fabrikası, Yimpaş konuşuluyordu. Sadece bunlar da değil ‘şehrimizin kütüphanesi, kayısı pazarı, şehir meydanı, alternatif yolu’ yok deniliyordu. Şimdi sizlere soruyorum, bunlardan hangisi yapılmadı? Hepsi de Allah’a çok şükür yapıldı ve bazılarının da yapımı devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“Bizim olduğumuz yerde adalet,hak ve hukuk temel esastır”

Bütçe dengesi açısından Türkiye’deki en iyi belediyelerden birinin de Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyleyen Başkan Gürkan, “Biz göreve geldiğimizde ‘bizim şemsiyemiz gökyüzü’ dedik. Gökyüzünden ve güneşin ısısından, ışığından nasıl ki herkes yararlanabiliyorsa, ‘bizim hizmetlerimiz herkese eşit ve adil olacaktır’ dedik. Bizim olduğumuz yerde adalet, hak, hukuk temel esastır. Kimsenin hakkı kimseye verilmez. O nedenle hemşerilerim müsterih olsun. Adil olma noktasında hiçbir vatandaşımız tereddüt etmesin” dedi.

Birlik beraberlik içerisinde Malatya’yı ayağa kaldırılacağını vurgulayan Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki tüm yolları asfaltladık. Bir de ayrıca asfaltlanan bu yerler her yıl yenileniyor. Bunlar kolay işler değildir. Şehrimizin kanalizasyonu Batı’da Beylerderesi’ne Doğu’da da Bulgurlu’ya akıyordu. Bizler de yaptığımız Doğu ve Batı Kolektörleri ile bu sorunları ortadan kaldırdık. Belediyemizde çalışan personellerimizin gece- gündüz demeden dişini tırnağına takarak çalışıyorlar. Kar, kış, saçak, soğuk demeden yoğun bir çalışma içerisinde çalışarak, şehrimizi ayağa kaldıracağız. Eksiklerimiz yok mudur? Vardır ama el ele vererek hep birlikte memleketimizi ayağa kaldıracağız. Malatya tarihinin toplam 10 katı kadar hizmet yaptık. Yollara, altyapılara, kanalizasyonlara, arıtmalara, parklara, yeşil alanlara, hizmet binalarına baktığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ayrıca Malatya’ya 5 alternatif yol kazandırdık” ifadelerini kullandı.

Son olarak Pütürge ilçesine yapılan yatırımlardan da bahseden Başkan Gürkan, “620 kilometre (km) asfalt serimi, 245 km asfalt bakım-onarım, 24 bin 366 kilometrekare asfalt yama, yeni açılan yol 61.3 km, genişletilen yol 261,3 km, sanat yapıları bin 120 metreküp, kilit taşı- kaldırım 85 bin metrekare, içme suyu şebeke hattı 168 bin 849 metre, kanalizasyon hattı 35 bin 3 metre, su deposu 20 adet, sulama borusu 128 bin 750 metre, sulama kanalı 13 bin 900 metre, sulama göleti 1 adet, sondaj 29 adet, fosseptik 18 adet yapılmıştır” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

73 yorum yapılmış

  • Vatandaş (7 ay önce)
    Kuru/yavan siyaseti bu memleket senin sayende gördü
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Doğrucu Hasan (7 ay önce)
    Yav he he ne 30u 100 yılda yapılamayanları sen yaptın. Başkan sen göreve geldikten sonra Malatya'nın trafik sorununu çözmek için ne yaptın? şehirde ne düzen var ne de bir gelişme, esnaflar için boş bulunan her yere konteynerler koymakla hiç bir sorun çözülmez, ama reklamlarını iyi yapıyorsun. Başkan sen kendini övme, halk seni övebiliyor mu?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Abdulvahap (7 ay önce)
    Tek kelimeyle yazıklar olsun...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Evi az hasarlı olanlara konteyner verildiği doğrumu araştırılması gerekir, konteynerde oturmayan depremzedeye ne erzak kolisi nede yardım için para çeki veriliyor,. 5 bin TL kira yardımı alıp 9,10 bin TL ev kiralayanlar depremzede değilmi acaba, evi yıkılıp eşyalarını kaybedenlere eşya almaları için yardım yapılmasını talep ediyoruz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • T. Karadeniz (7 ay önce)
    Yav başkan Allah rızası için Bi sus ya. Bi sus 30 yıllık iş yapmış mış İşinin adıne yapacaksın tabii Yapamadıklarını da söyle Gençliğe yatırım yok Esnafa yatırım yok Yaşlı ya yatırım yok Gelişime sanai ye yatırım yok Kalifiye personele yatırım yok Spora ve sporcuya yatırımın yok Çevre gelişimine yatırımın yok Yeni şehirleşme planın yok Yok oğlu yok Reisin gölgesinden kalk yeter ya
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Şahin (7 ay önce)
    Herşey herşeye bağlıdır. Vallahi malatyaya 5 yılda perişan ettiniz bide şov yapıyonuz,bi çivi çakmadınız.Devlet eliyle yapılan yerlere reklam asma işinden başka naptınız.Tecdede 4 yıldır otuyorum toz pislik içinde gidip geliyoruz kaldrıma iki yıldır başladınız 1 km lik yolu bitiremediniz.Sonra ankara 1000 kg diyip istanbula 22 defa git gel diyonuz.büyükşehirlere giden ödenekler artık bizim şehirlere geliyor yönetim değişikliğinden dolayı ama siz naptınız o paraları merak içindeyim.toki hastane yapar büyükşehir afiş asar ,gençlik spor bakanlığı gençlik merkezi yapar büyük şehir afiş asar.Artık yeter milletin aklı ile dalga geçtiğiniz,sanıyomusnuz ki aday olsanız bile oy vereceğimizi Selamatle
    %88
    %12
    Yanıtla
  • TEKİN (7 ay önce)
    Şu adamları da konuşturdunuz ya Malatya'm. Yazıklar olsun hepimize. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu kafayla Malatya nın değişeceğini de hiç sanmıyorum.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Serkan (7 ay önce)
    Vallaha bu kadarsa olmaz ben sana bir çift laf ederdimde bana yakışmaz .Malatya'nın hali ortada
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hüsün ses etmeyin,olmaz olmaz demeyin başkanınızı dinleyin.....herşey herşeye bağlıdır,
    %58
    %42
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Bir an önce bu arkadaşımızın görevini sonlandırın sanki hertaraf güllük gülistanlık bukadarda olmaz insanların refahı için neler yapmış ortada hiçbirşey yok tabiki yapacaksın sonuçta yapılanlar senin paranla yapılmadı milletin parasıyla yapılanlarla övünmeyeceksin insanlarımız perperişan gelmiş kendini güzellendiriyorsun birazda insanların dertlerine çare bulun..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hüseyin (7 ay önce)
    Malatya bu belediye baskanlariyla bu milletvekilleriyle halki tekrar Malatyaya getiremez. Malatyaya bir Turgut Özal gibi Malaya sevdalısı siyasetciler çıkmazsa Malatya yillarca bu olmazsa olmazlarin ve sadece düğünlerden düğünlere boy gosteren vekillerle Malatya 20 sene ayağa kalkamaz halk belediye ve vekillerin beceriksizliginden dolayi umutsuzluga kapılıp sehri tekrettiler yoksa kimse doğup büyüdüğü yeri asla birakmaz. Bir an önce siyaset yapmadan Malatyaya bir Turgut Özal gibi Malatya sevdalisi siyasetcileri secmemiz lazim yoksa yazık olacak şehre..
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mlx (7 ay önce)
    Yarın seçimde yüzde 70 oy alacak gene, neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Burası Malatya sallar atar tutar sandıkta yav kime oy verek der oyunu verir çıkar.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (7 ay önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Bu da bütün Türkiyenin hastalığ belediye de kim iyi dürüst temiz hizmet verirse onu seçmeli hükmet başka belediye başka yapacak bir şey yok malesef
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ruba (7 ay önce)
    Çok duygusal konuşuyor başkan , sanki başka bir partili belediye başkanı malatyayı yönetmiş ,versin gazı yandaş basın bol bol reklamını yapsın ne yaptılar ki bu kadar yoğrulmuş sayın başkan
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bilgehan (7 ay önce)
    Vizyon yok üslup yok kabiliyet yok hitabet yok bilgi yok olmaaaaz olmasa olmazzzzzzz …..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • MURAT (7 ay önce)
    YALANDAN KİM ÖLMÜŞ Kİ. ATIŞ SERBEST. REİS DUYMASIN BUNU DUYARSA SANA KIZAR.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bostanbaşı (7 ay önce)
    Olmaz olmaz dimeeeee !! Olmaz olmazsa olmaz olmaz !!!!!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (7 ay önce)
    Başkanım sizi bir dönem daha görmek istiyoruz, zaten yine siz aday olacaksınız. Çünkü başka Malatyalı yok, Öznur hanım da kardeşinin başarıları sayesinde aday olamıyor, yalnızsınız.
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Hepsini metre cinsinden vererek büyük rakam gösterme çabası inanılmaz bir reklamcılık bu söylenenler km cinsinden söyle bakalım yapılanlar Malatya merkezden eskimalatya ya gecermi
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Eski malatyaya merkezden uzak yerlere konteyner iş yerleri ve esenlik yaptınız bu yerleri yeni yapılan meydanın etrafına yapsanız olmazmıydı acaba.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • vatandaş (7 ay önce)
    Keşkesiz başkanım sizin Malatyayı depremin az etkilediğini söylemeye çalışıp kendi egonuzu düşünerek koca bir şehri yalnız bıraktığınız habertürk tv programını hiç unutmayacağız afad bile malatyayı bir ara listeye almadı hiç bakıyor musunuz sokağa her gün koca koca binalar patlıyor
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Erhan (7 ay önce)
    Kendisi de inanmıyorda neyse artık inanmış gibi yapalım.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Dadaş (7 ay önce)
    Başkan söyledikleri ne kendin inaniyormusun
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Bursa, Mersin, konya, Antalya, Elazığ, denizli, Eskişehir, Samsun, Kayseri, Urfa, gibi şehirleri görmesem bize yutturacaksınız başkanım bu şehir kadar imarı kötü plansız cadde ve sokakları dar yapı stoku berbat aynı mahallede yanyana 15 kata 5 kata imar izinleri verilmiş başka şehir varmı bazen susmak iyidir sadece siz değil son 20 yılda maalesef Malatya belediyecilik anlamında sınıfta kalmıştır,
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyaya malatyalı olmayan, malatyada hiç yaşamamış gözü kara cesaretli ranta kapalı il dışından şehir planlayıcı veya mimar bir belediye başkanına ihtiyaç vardır, özellikle bu ilde siyasette yıllarca yer almış hiç bir insan aday gösterilmemelidir gösterilsede malatyalı oy vermemelidir işte burada düşünüyorum çünkü bu il seçmeni adaya hizmet adamına yerelde de olsa oy vermez belediyede bile adaya bakmadan oy verir onun içinde bu durumdayız.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Çevre yolu şehrin göbeğinden geçen, elektrikli tranbüsü ile yapılacak döner kavşaklara engel olan, çevre yolu altında bulunan plansız imarsız çarmuzu, melekbaba, kiltepe, İlyas, hidayet vb mahalleleri olan Türkiye de acaba kaç il mevcuttur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Seçim yaklaşıyor
    %86
    %14
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Kibir abidesi , yürüyen ego .Sen kendini ne zannediyorsun Selahattin Efendi. 30 yılda yapılanı sözde kendisi yapmış yav sen bir kere depremde halka bir tas su bile veremedin ki halen de verebilmiş değilsin. Kendine o kadar güveniyorsan bağımsız aday ol da görelim boyunun ölçüsünü alırsın
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Egoist (7 ay önce)
    Demek ki AKP iktidarı 22 yıl hiç bir şey yapmamış, taa ki Selahattini beklemişler. Egoizm tavan yapmış, Nirvanayı çoktan geçmiş
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Akido (7 ay önce)
    Yaptığınız hizmetlerden dolayı yorgun olduğunuzu söylüyorsunuz.Lütfen bırakın gidin yeter artık dalga geçmeyin.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Veli (7 ay önce)
    Pes doğrusu. Bir şey diyemiyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (7 ay önce)
    Sayın başkan çok güzel eserler yaptın çok iyi bir başkansın bu kadar iyi bir başkanın da kaçak ruhsatsız hiç kontrol olmada yapılan binaların da sorumlusu sensin o kadar canımız malımız yok oldu onlardada sen sorumlusun Bir kişiyi önce iyiliğimi çok kötüläğü mü çok tartarsın hangisi ağır gelirse sonuç o olur Malatyamız partizan bir şehir ama iş hizmet oldumu parti gözetmez sen iyi başkansan sandıkta çıkar bırak halk karar versin senin söylemenle olmuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Olmazsa olmaz (7 ay önce)
    Agzınla kuş tutsan olmaz efendi bu kibir le
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Asfalt dökün asfalt milletin arabası sanayiden çıkmıyor.Oturmayın iş yapın iş.Böyle çevre yolumu olur.Köy yolu bundan düzgün.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ss44 (7 ay önce)
    Eger iicraat yapmak istiyorsan sanayinin altindaki koy garajlarini oradan kaldir kimse ulasamiyor. O bolgeyi rahatlatin.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Orada köy garajı yapılırmı ama burası Malatya olursa yapılır reklam panolarında milletin parasıyla reklama devam eger belediye reklam vermese o reklam panolarını kiralayan kesin iflas eder.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (7 ay önce)
    Cenazeleri dini vecibelere göre defnettiginizi unutmuşsunuz..
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Diyarbakır buyuksehir belediyesi hiç sevmediğim bir parti tarafından yönetiliyor... git Diyarbakır gör... yolları binalari cevresi nasıl yapılmış... sen belediye başkanı isen ben de bu ülkeye İngiltere krali olurum... hiç bir buyuk hizmetin yok.. mesela kaldır şu trambus koy raylı sistemde gorelim...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • KadirT (7 ay önce)
    Erdoğan Reis
    %20
    %80
    Yanıtla
  • bozooo (7 ay önce)
    ALLAHINI SEVEN BİRİLERİ BU ADAMI BURDAN ALSIN..OLMAZ OLMAZ DEME OLMAZ OLMAZSA OLMAZ OLMAZ
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ufuk (7 ay önce)
    Sen de bunu yedin!!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Sonsuz (7 ay önce)
    MALATYA MALATYA OLALI BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ay44 (7 ay önce)
    Babanızın hayrınamı yapıyorsunuz bu bir lutuf degil göreviniz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Allah rızası için daha haber yapmayın bu adamı. Zaten şehir yıkılmış savaştan çıkmış bir şehirde yaşar gibiyiz. Bir de bunun cümlelerini okumak çok zor geliyor. Normal zamanda tahammül edemezken şimdi inanın hiç olmuyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Yorumlara bakıyorum sanki Selahattin Gürkan döneminde bir şey yapılmamış gibi algı peşinde olanlar var. Kimse eleştirilmez diye bir kaide yoktur. Hakkını ver sonra söyleyeceğini yine söyle. Selahattin Gürkan'ın girişimleri doğrultusunda yapılanlar. 1-Battalgazi Hastanesi ( Toki) ye devredilmişti. Başkanın büyük gayretleri ile hastane yerine tekrar hastane yapıldı. 2- Stadyumun yeri TOKİ' ye verilmişti Başkanın girişimleri ile Millet Bahçesi yapıldı. 3- Günlük 300 bin kişilik yemek çıkartma kapasiteli yemek fabrikası ve ekmek fabrikası yapıldı. 4- Güldal Akşit Bulvarı 5- Anayurt Bulvarı 6- Tecde Bostanbaşı arası Alper Tunga Bulvarı 7-Çilesiz- Tecde arası Şehit Sami Kıbrız caddesi 8- Dünya Kayısı Ticaret Merkezi 9- Lisanslı Depoculuk 10- Orduzu Gençlik Spor kompleksi 11- Akçadağ Gençlik Merkezi 12- 200 dükkanlık sanayi sitesi 13- Millet Kütüphanesi 14-Tecde 300 dönümlük Şehir Parkı 15- Tabii parkı Gençlik Merkezi 16- Özel Harekat Okulu 17- Arguvan Spor Kompleksi 18- 150 'ye yakın iş makinesi 19- Tecde Şehit Polis Yusuf Kenan Mutlu Polis Karakol Amirliği binası 20- Polis Evi 21- Fidancılar satış yeri 22- Banaz Sosyal Tesis Binası 23- Cumhuriyet Meydanı 24- Kongre ve Fuar Merkezi Yazılanlar Selahattin Gürkan döneminde yapılanlardır Yazılanlardan bir tanesi yapılmadı derseniz hangisi yapılmadı diyorsanız gezip göstersinler aracı olurum Eleştirin ama hakkınıda teslim ediniz. NOT: Belediyede çalışmıyorum baŝkanla herhangi bir yakınlığım yoktur.
    %9
    %91
    Yanıtla
  • Kardeş madde madde yazdıkların içerisinde 1- 2 Tanesi sayın Başkan Döneminde yapıldı ayrıca Özel Harekat Bölge müdürlüğünü Saymayı unutmuşsun Diğer yazdıkların hizmetlerin tamamı Önceki dönemde yapıldı Bilgin olsun istedim ayrıca eleştiri yapan arkadaşlar hiç kimse eleştirilmez değil ama hakarete varan eleştiriler gerçekten hoş değil Selahattin Bey bu dönemde malatya da aday gösterirlerse yazık olur malatya ya görünen köy kılavuz istemez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hangi önceki dönem de yapıldı bu adam başkan olurken herkes demedi mi senden bu dönem yatırım beklemiyoruz sadece borcu öde diye. Benim merak ettiğim o kadar borç bırakıp bu adam pandemi depreme ragmen bu kadar hizmet etmiş siz ne istiyorsunuz anlamıyorum. Allah tan korkmayana açıklama yapmaya da gerek yokda neyse.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı; B.Gazi hastanesinin kapatılmasını kimse istemedi,esnaf ve bölge halkı kaç defa basın açıklaması yaptı ve hastane Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldı. Millet bahçesi bir çok ilde hükümetin projesiydi,Çevre Bakanlığı yaptı. Sen de başkanın gibi rakamları telafuz ederken yuvarlama yapıyorsun, üçyuzbin yemeği Kızılay yapamıyor bir günde hadi 50 Bin olsun. Çakır döneminde imarda olan ve bir kısmı başlatılan bazı yolları ve Karakavak parkını yapıyor,yaptı doğru .. Şire pazari ve lisanslı depoculuğu kim başlattı,o ticari alan nasıl oluşturuldu,kamulaştırmaları kim yaptı (Çakır dönemi) Kütüphane projesi ve bedelini ödeyen Kültür bakanlığı, Özel hareket Okulu ile Gürkanın ne alakası var?İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel müdürlüğü projesinin,yapımının ne ilgisi var?Bu şehre yalan söylemekten hala usanmadınız,bitmediniz?
    %89
    %11
    Yanıtla
  • İşsizlikten o parklarda otluyoruz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Eski yemek fabrikası ve ekmek fabrikasının yenisini yaptı bir değişiklik yok yani.bulvar dediğin yeni yol açmadır,her belediye döneminde yapılır,kayısı ticaret merkezi dediğin yerde neler neler döndü,dükkanlar kimlere el altından satıldı belli değil,fidancı pazarına girince sağdan ikinci yada üçüncü bina herşeyi gösteriyor, nasıl bir bina yaptıkları ortada,ha bu arada yapılan bu işyerleri bedava verilmiyor bunuda belirteyim.lisanslı depo evet hakkını yememek lazım Malatya'da İlk ondada sanırsam ticaret bakanlığının desteği çok oldu.polisevi, millet bahçesi,vs yerlerde senin benim gideceği yerler değil.millet bahçesi yapıldı,inderesi parkı yapıldı hayrını Suriye liler görüyor.malatyada belediye sosyal tesislere bakıyorum fiyatlar dışarı ile aynı kar peşinde tüm belediyeler.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gözüme çarpanları diyeyim gerisini de diğer okurlara bırakayım. Özel harekat bölgesi bir emniyet müdür yardımcısı çabaları ile Malatya’ya yapıldı. Adam belediyede muhattap bulamadı. Bir kaç mühendis istediği bilgileri verdi, yardımcı olmaya çalıştı. Bu müdür projelere kadar koşturdu. Ne Malatyalıydı ne de doğulu. O kadar geniş bir alana çalıştığı kuruma faydalı bir şey yapmak için canla başla çaba sarf etti. Yapmadığından da bir örnek vereyim kaç yıl önce başlamış şu an 950 dairenin yaşadığı baş harık TOKİ’nin bir bağlantı yolu 4 yıldır yapılmadı. Bir iş makinası oyun oynayıp duruyor. O başkanın yapmadığı işlerde 30 yıl sonra biter. Normal seyrinde yapılan işleri şahısların üstün başarısı sonucu yapıldı diyemezsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Siz de algı peşindesiniz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Allah razı olsun başkanımızdan 30 yıllık icraat yaptığına göre biraz dinlensin 30 yıl sonra tekrar kendisini bekliyoruz, ama gitmeden belediyenin sayfasında eski belediye başkanlarımıza ait yanlış yazılan tarihleride düzeltirse memnun oluruz ve bunu da bir icraat sayarız böylece 25 olur....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Belediyecilik sadece beton yapmakla olmaz başkan birazda vatandaşın yararına bir şeyler yapın mesela istihdam gibi iş olanakları gibi ve ayrıca birazda sosyal Belediyecilik gibi
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Necatin (7 ay önce)
    İnanmış gibi yapalım arkadaşlar
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Haci (7 ay önce)
    Yaşar çerçi gibi o yıllarda millete bayrak edilmiyen Doğu ve G.Doğunun en büyük su arıtma tesisi gibi çok pahalı ve önemli bir tesisin var mı?Yol açmak,asfaltlama yapmak,park yıkıp park yapmak zaten belediyelerin yaptığı rutin görevler değilmidir!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Tuna (7 ay önce)
    Selahattin Başkanımın bir psikolog desteği almasının faydalı olacağı kanaatindeyim.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (7 ay önce)
    he he başkan. sizler destan yazıyorsunuzda bizlerin cahilliği, biz okuyamıyoruz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Haberi okuyunca karnım ağrıdı stres sinirden, yorumu okuyunca tebessüm ettim ))
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Av.Mehmet korhan uymaz (7 ay önce)
    2 dakikada yıkıldı...
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (7 ay önce)
    Allah Affetsin birtürlü "Sevemedim gitti"!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • cngz (7 ay önce)
    1 ini söyler misiniz?Merak Ettim
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Oğlunu Ankara'da daire başkanı yaptı.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Salı verin küçük enişteyi sen neymişsin be adam Allahım seni nazarlardan saklasın sen olmazsan Malatya olmazdı sen olmazsan Türkiye olmazdı sen olmazsan dünya olmazdı Allahım ayağına taş değdirmesin…
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Zavallı Kim? (7 ay önce)
    Bu adamın sözlerine ve beceriksiz yönetimine muhatap olan bizler mi zavallıyız? Yoksa bizi akletmez zannedip bol keseden sallayan belediye Başkanlığı koltuğunu işgal eden Selahattin Gürkan mı zavallı? Eğer deprem olmasa idi belkide buna inanan sayı birazcık daha fazla olurdu. Depremle beraber sadece siyasetçilerin değil şehirde bir kısım insanlarında yüzünde ki maske yıkıldı. Ama kalbi kırılan maalesef memleketimin dürüst namuslu edepli ahlaklı insanları oldu.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (7 ay önce)
    Sayın Gürkan sayın Mert TÖTM karşısında Bulgurlu mahallesinde hemen hemen her gün çeşitli bahanelerle suların kesilmesi akla mantığa uymayan bahaneler üretilmesi MASKI müşteri hattı arandığında elamanların insanları aptal yerine koyup gün yüzü görmemiş yalanlarla halkı aldatmaları sözde amirleri ve müdürlerini koruma iç güdüsümü yoksa onların talimatlarıylamı söylüyorlar; ama her ne ise şunu unutmasınlar halkı ne gözüyle görüyorlarsa kendileri bir aynaya baksınlar şunu unutmasınlar er geç bu halkla yüz yüze gelecekler bu milletin verdiği makam mevkiyle ve ödediği parayla zulüm etmeyi bıraksınlar; ayıp insan biraz utanır , arlanır, sıkılır Allah dan korkar haa bunların hiçbiri yoksa diyecek birşey de yok.!
    %88
    %12
    Yanıtla
  • kadir (7 ay önce)
    selahattin gürkan başkanın ağzında çıkan ilginç bir söylem... “30 Senedir Konuşulan Her Şeyi Biz Bu Dönemde Yaptık” sayın başkan 30 yıldır malatyada trafik sorunu çözülmedi peki çözüldümü.. türkiyenin en masrafsız suyu malatyada çıkıyot ama malesef en ucuz suyu hatay içiyor malatya 27.ci. su sorununu çözdünmü.. sen geldin geleli kayısı festivali yapılmıyor.. sen geldin geleli fuarlar yapılmıyor.. senin zamanında yapılan millet bahçesi ve kernek allah aşkına neye benziyor.. senin zamanında en başta amatör branşlarda ve spor faliyetleri sekteye uğradı daha önce belediyenin süperligde voleybol takımı vardı düşünebiliyomusunuz voleybol federesyon başkanı malatyalı olacak ve malatya sevdalısı biri olacak belediye bundan faydalanmıyacak çok ilginç.. senden önce esenlik şirketleri büyümüşttü senin zamanında küçüldü.. senin zamanında yollar ve kaldırımlar malesef delik deşik.. kuruyan ağaçların yerine yenisini dikmektten aciz bir belediye.. kar yağdığında sınıfta kalan bir belediye..depremde de zaten demeye gerek yok sınıfta kaldı sadece büyükşehirin itfaye ekibi harika çalışttı diğer birimler fiyasko belediyenin ekmeğinden önce elazığdan ekmek geldi.. vs. vs. vs. sayın başkan seni sen övme seni halk övsün çünkü halkın gözü herşeyi görüyor battalgazi belediyesini yönetmeye benzemez başkan
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Vallaha mi? Ben bunu kadar boş bir insan görmedim. Ayağın az yere bassın. Ölüm var. Az engin ol. Kibiri bırak. Seni seven varmı. Dersen bağımsız aday ol yada bir partiden. Bak bakalım ne kadar oy aliyon.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Harbiye Nazırı (7 ay önce)Volkan isimli kullanıcı yorumuna
    Adam 2004’te Battalgazi Belediyesini bağımsız adayken kazandı. :))
    %22
    %78
    Yanıtla
  • O dönem Malatya'dan kaç seçmeni Battalgazi ilçesine taşıdı ondan da haberin var mı?
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hacı (7 ay önce)
    Ağa bizle eğleniyiiii...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mlx (7 ay önce)
    Yol yaptın, kaldırım yaptın,su şebekesini yaptın, kanalizasyon yaptın sayın Gürkan, yani belediyenin asli görevi olan işleri yaptın,gayet normal şeyler.malatyada ilk olan ne yaptın esas bu soruyu sor kendine.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Olmaz olmaz deme olmaz olmazsa olmaz Olmaz.........
    %94
    %6
    Yanıtla