SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

300 Köye Otobüs Durağı

0
Güncellendi - 2017-07-03 21:59:01
300 Köye Otobüs Durağı
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşların toplu ulaşım araçlarını beklerken, mevsimsel olumsuzluklardan etkilenmemeleri için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından kırsal mahallelere (köylere) 300 adet otobüs durağı yerleştiriliyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, mahalle muhtarlarının talep ve görüşleri de dikkate alınarak, MOTAŞ ve Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Planlama Koordinasyon Şube Müdürlüğü ile Toplu Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğünün koordinesinde durak yerleri belirlenerek, montaj işlemleri başladı.

Bugüne kadar 120 civarında durak yeri tespit edilerek, montaj işlemleri yapılırken, durak tespit ve montaj işlemlerinin merkezden kırsala doğru devam edeceği kaydedildi.

Otobüs duraklarının şu ana kadar Battalgazi, Yeşilyurt, Kale, Pütürge, Doğanyol ve Darende ilçelerinde monte edildiği, yapılan program doğrultusunda Yazıhan, Arapgir, Arguvan, Hekimhan, Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ilyas (6 yıl önce)
    Bu durakların ne yağmurdan ne de güneşten korur bir yapısı var.Allah için sizden ricam; sayın çakır ve motaş müdürümüz ailesiyle (iki aile) bu durakların altında yarım saat beklesinler.VATANDAŞIN YAŞADIĞINI YAŞAMAYAN İDARECİLERDEN HAYIR GELMEZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Puturge ve doganyola motas gidiyormuki durak yapiyosunuz puturgeye bi mega44 gidiyor onlarinda karni doymus ozellikle malatya yazanesi coluk cocugun eline dusmus once motas buralara gitsin halkimiz dogru duzgun hizmet alsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    21 Yüz yılda bu kadar estetik yoksunu bir durak yapmayı bir tek Malatya Büyükşehir belediyesi gerçekleştirebilir. Bu pojeyi çizene ve kabul edene madalya vermek lazım vesselam Ağam köylüyle dalga geçiyi.
    0
    0
    Yanıtla