SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

YMS'nin İlgilendiği Senegalli Santrafor

0
Güncellendi - 2021-07-04 04:52:24
YMS'nin İlgilendiği Senegalli Santrafor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un İngiltere 2. Lig ekiplerinden Bristol City ile anlaşması 1 Temmuz'da sona eren Famara Diedhiou ile ilgilendiği öne sürüldü.

Senegal asıllı 29 yaşındaki, 1,89 m. boyundaki futbolcunun santrafor mevkiinde oynadığı, 2017- 2018 sezonunda 6 milyon euro karşılığında Fransız SCO Angers takımından Bristol City takımına transfer olduğu, Senegal milli takımında da çeşitli dönemlerde görev aldığı belirtildi.

Yeni Malatyaspor'un, futbolcunun menajeriyle temasta olduğu öne sürülürken, kulüpten bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Senegalli futbolcunun, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer aldığı, ancak anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    İNŞALLAH anlaşma sağlanır..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Muhalif basında aynı candaşları gibi bir asır geriden geliyorlar.bu haber en az br aylık.birde bu kafayla Adil gevrek e akıl veriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla