SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

4 Kişinin Yaralandığı Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

4 Kişinin Yaralandığı Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da taksi ile yol temizliği yapan belediye aracının çarpışması sonucunda 2’si ağır toplam 4 kişi yaralandığı kazanın kamera kayıt görüntüsü ortaya çıktı. 

Kaza; 7 Eylül 2022 tarihinde Çevre Yolu Malatya- Elazığ istikameti TÜVTÜRK Kavşağında meydana gelmiş ve  A.K. idaresindeki 44 PF 121 plaka büyükşehir belediye temizlik kamyonu ile sağ şeritten temizlik yaparken sol şeride geçip kavşaktan dönmek istediği esnada, Elazığ istikametine seyir halinde olan C.K. yönetimindeki 44 T 0897 plaka taciri taksi ile çarpışmıştı. Kazada çarpışmanın etkisi ile temizlik aracı yan yatarken taksi ise kavşaktaki beton direğe çarparak durabilmişti. 

Sürücüler A.K. (51) ve C.K. (65) ticari takside bulunan yolcu A.K. (4) ve R.A. (65) yaralandığı kaza ile ilgili olarak Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kamerası kaydı ortaya çıktı. Kayda göre; sağ şeritte ilerleyen temizlik aracı aniden sola dönerek kavşağa girmek isterken, sol şeritten gelen taksi çarpıyor ve çarpmanın etkisi ile temizlik aracı yan yatıyor.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Alperen 44 (1 yıl önce)
    Çarpışan arabaları görmek isteyen olursa Malatya ya davet edin bir saat içinde abartısız iki üç kaza ya denk geliyor.ya sürücü kurslarında sıkıntı var yada bizimkiler henüz araba kullanmayı öğrenemediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Canmalatya (1 yıl önce)
    Kusurun tamamı temizlik aracında. Görüntü sonunda gelen tıra dikkat ederseniz iki aracında birbirini görmesini perdelemiş . Taksi temizlik aracının dönecegini tırdan dolayı görememiştir. Önü boş diye hızını kesmemiştir. Temizlik aracıda tır gelmeden geçebilirim diye hamle yapmış tırın gerisinden hızla gelen taksiyi görememiştir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şahıs (1 yıl önce)
    bu temizlik aracını süren kimse cinayete teşebbüstten yargılanmalı tutuklanmalı sağdan sola kontrolsüz bir şekilde dönmenin zeka mantığı nedir?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    Klavye başı trafik ihtisası yapmış kişilere, Karayolları Trafik Kanunu ilgili maddeleri ile bilgi vereyim, öncelikle asli kusurlu temizlik aracı şoförü(KTK 53/1b 53/1b kusur oranı “sola dönüş kurallarına uymamak” olarak bilenen Karayolları Trafik Kanunun 53. Maddesi 1. Fıkrası 'b' bendinde belirtilen ihlalin yapılması sonucu trafik kazasının meydana gelmesine sebep olmak demektir.) ,tali kusurlu da taksi şoförü(KTK Aracın hızını, kavşaklara yaklaşırken, dönemeçlere girerken, tepe üstlerine yaklaşırken, dönemeçli yollarda ilerlerken, yaya geçitlerine, hemzemin geçitlere, tünellere, dar köprü ve menfezlere yaklaşırken, yapım ve onarım alanlarına girerken azaltmamak.)
    %67
    %33
    Yanıtla
  • sen de olmazsan kim milleti bilinçlendirecek.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Doğru haklısın ben veya benim gibi az da olsa bildiklerini paylaşanlar ne yaparsa yapsın, senin gibilerin cehaletine engel olamıyor ne yazık ki sonrada burda böyle bilinçsiz bir şekilde konuşmalar yapabiliyorsun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Cengiz (1 yıl önce)
    Ne olursa olsun kavşağa girerken yavaşlamalı....Ben bunu bilirim. Geçiş hakkı üstünlük vs kaza olduktan ve maddi manevi zarara uğradıktan sonra ne fayda...Arkadaşlara geçmiş olsun.Hepimizin başına gelebilir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu belediyeler süpürge araçları trafik terörü sabah saat 7 de yolları süpürüyor servis araçları gitmekte zorlanıyor trafik allak bullak ediyorlar akşam yine mesai bitiminde yollardalar tam bir rezillik
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sade Vatandaş (1 yıl önce)
    Gerçekten bu Temizlik araci kullanan şoförlerin mutlaka ve mutlaka eğitim görmesi gerekiyor, sağdan sola aniden dönerler ters yönden üstünüze üstünüze gelirler, bunlar yetmez gibi kendileri hatalı olduğu halde karşıdaki vatandaşa magandalik yaparlar, bu kişiler eğitimden geçmeli yoksa bu sekilde kazaların devamı gelir....
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kaya (1 yıl önce)
    Öncelikle geçmiş olsun. Malatya'da bu ara çok fazla trafik kazası oluyor. Dikkat etmeli, telefonla seyir halindeyken uğraşmamalıyoz. Kim hatalı önemli değil inşallah herkes sağlıklıdır. Benim videodan gördüğüme göre temizlik aracının şöförü yolu kontrol edip dönüşe başlamış öyle aniden de dönüş yapmamış. Taksi şöförü çok hızlı, kavşağa hız kesmeden giriyor ve ayrıca kavşağın ortasında fren yapıyor videoya dikkatli bakılırsa fren izi görülmektedir. Ayrıca temizlik aracına arka taraftan vuruyor ki temizlik aracı dönüşü tamamlamış anlamındadır. En sağda olupta sola dönemezsin diye bir kural yoktur ki trambüslerimiz maşti kavşağında en sağdan itibaren kavşakta dönüş yapıyor. Tabi şuda var keşke temizlik aracı sağ taraftaki yola dönüp ileriden U dönüşü yapıp gelip ışığı bekleyerek dönüş yapsaydı. Ne kadar vakit alır ve ne kadar yakıt yakar, kazadaki masraflar kadar değildir sanırım. Bunu ana arterlerde sitesine iş yerine gitmek için ters yöne giren tüm araçlar için de söylüyorum...Tekrar geçmiş olsun...
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (1 yıl önce)
    Kuvvetle muhtemel telefona daldı aynaya bakmadı son anda farketsede iş işten geçti buyuk geçmiş olsun
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    Sola dönecek sola geçer sağdan sola geçme nedir bide tonarjı araba. geçmiş olsun .
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya'da herkesin yaptığı bir hatayı yapmış. Sağ şeritlerden sola dönmek moda olmuş durumda Malatya'da.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • adnan (1 yıl önce)
    sola dönüş yapan şöförün sağ şeritte ne işi var tır mı kullanıyorsun bu kadar geniş alıyorsun sola döneceksen önceden sol şeride girip dönsen olmazmıydı taksi şöförü kavşağa giriyorsun bu kadar hız girilirmi
    %85
    %15
    Yanıtla
  • cem (1 yıl önce)
    kamyon şoförü net hatalı .ehliyeti belki yoktur o derece .
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Aslanbey (1 yıl önce)cem isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle şoför hatalı sol şerit akar su gibi akar
    %88
    %12
    Yanıtla