SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Transfer İçin Büyük Bir Çaba Sarf Ediliyor"

0
Güncellendi - 2021-08-26 10:08:41
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktör İrfan Buz, Süper Lig'in 3. haftasında 28 Ağustos Cumartesi günü sahalarında Gaziantep ile oynayacakları maçta 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Sarı-siyahlı takım, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde  hazırlıklarını sürdürdü.

Buz, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bir takımın 3'lü, 4'lü veya 5'li sistem oynamasının takımın gelişmesi açısından önemli gördüklerini belirtti.

Takımda gençlere de şans verdiklerine işaret eden Buz, “Yönetimimizle istişare içindeyiz, bünyemize katmak istediğimiz oyuncuların transfer edilmesi için büyük bir çaba sarf ediliyor. Transfer içerisinde farklı parametreler oluyor. Doğru transferleri yapmamız gerekiyor, geçen sezona baktığımızda sıkıntılar oldu. Doğru transfer ve oyuncular için özen gösterilmesi gerekiyor. Fransa, Belçika, Almanya, İspanya diyelim liglerden iyi oyuncu almak istiyorsanız farklı parametreler ortaya çıkıyor. Onları aşmanız gerekiyor. Tabii önce kendi takımımızın gelişmesi önemli, kendi takımımıza odaklanalım. Mevcut oyuncularımızı geliştirerek, gelen transferlerle gücümüze güç katalım." diye konuştu.

Konuk edecekleri Gaziantep'i bildiklerini dile getiren Buz, "Biz kendi sahamızda oynuyoruz. Rakibimizi iyi analiz edip, kuvvetli taraflarımızı sahaya yansıtarak 3 puanı kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Göztepe karşılaşmasında sakatlanan Karim Hafez antrenmana katılmadı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emin (2 yıl önce)
    Hoca lütfen gollerden sonra takımı korkak oynatma. Takım tamamen kapanmasın
    0
    0
    Yanıtla