SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Akpınar'da Cinayet.. Kalbinden Bıçaklandı

0
Güncellendi - 2021-10-03 00:00:42
Akpınar'da Cinayet.. Kalbinden Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Akpınar Meydanı'nda kavga sırasında bıçakla ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis olayın ardından kaçan şüpheliyi, 4 saat sonra suç aletiyle birlikte yakaladı.

Olay, saat 16.30 sıralarında Akpınar Meydanı civarındaki bir işhanında meydana geldi. İddiaya göre, belirlenemeyen bir nedenle Onur Kızıldağ ile Fırat G. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Kızıldağ, kalbinden bıçakla ağır yaralandı. Fırat G., olaydan sonra kaçarken, ağır yaralanan Onur Kızıldağ, olay yerine gelen ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polis, 20.30 sıralarında şüpheli Fırat G.'yi, cinayeti işlediği bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin Onur Kızıldağ'ı öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

DİĞER OLAYLAR..

Bu arada, bu olaydan kısa süre sonra buraya yakın olan Sarıcıoğlu Mahallesi Destan Sokakta da bıçaklı kavga meydana geldi ve burada da bir kişi yaralandı. Yaralı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saat 19.00 sıralarında da Karagöz yolu TOKİ'den 16 yaşlarındaki şahıs, bıçakla yaralanmış olarak getirildiği Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında da 23.00 sıralarında bir kişi bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısı 00.30  sıralarında Yavuz Selim Mahallesi TOKİ'de bir ev, 03.00 sırlarında da Tecde Mahallesi'nde bir işyeri kurşunlandı.

Polis olaylarla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

malatyahaber.com- iha

FOTO: Olayda öldürülen Onur Kızıldağ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Onur kızıldağ kimseye zararı olamayan güler yüzlü hayata sıkı sıkıya bağlı olan biriydi yazık olmuş olayı yapan kişilerinde en kısa sürede hak ettikleri cezayı almış olmaları dileğiyle Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur Kızıldağ Onur Kalbi çok güzel merhametli bir kardeşim di hala inanamıyorum çok üzgünüm çok böyle gidişi hiç olmadı yazık ettiler güzel kardeşimize umarım olayı yapan kişiler bir an önce hak ettikleri cezayı alırlar Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin Amin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Sayın emniyet müdürü ilk geldiği günlerde çok güzel sıkı denetim ve uygulamalar yapıyordu sonra nasıl olduda birden kesildi bu uygulamalar muhtelen odurki siyasilerden uyarı gelmiştir kesinlikle bazı kesimlerin ayağına basmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru brokratlarin işi çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (2 yıl önce)
    Emniyet müdürlüğü trafik ve asayiş denetimlerini tamamen durdurdu Ercan müdürümüze sesleniyoruz lütfen iki ay öncesine dönelim tekrar.dengesiz ve süratli araç süren.herkesin belinde bıçak veya silah.uyusturu arttik bu ülkede norman sigaraya dönmüş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Her an bir mahallede uygulama yapan polisler karşınıza çıkar, emniyetin çalıştığına inanıyorum ama bitmiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Şorikli yaşar (2 yıl önce)
    uyuşturucu bu memleketi ülkeyi mahfetti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (2 yıl önce)
    Kışla Caddesinide bozdular
    0
    0
    Yanıtla
  • ali baba (2 yıl önce)
    sadece akpınar değil belediyemiz sağolsun şimdi kışlada birahaneciler caddesi oldu her akşam olay
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (2 yıl önce)
    Artık gene malatya güvenlik sorunu yaşayacağı günler emi Dünüyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Akpınar konusunda acil bir çözüm şehrin ortasında texas olmaz. İlin önde gelenleri buna acil bir çözüm bulmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (2 yıl önce)
    Ercan müdür geldiğinde çok sıkı tedbirler almıştı bayağı malatyada sukunet vardı şimdi malatya gene çakal çokala kaldı bide üstelik SURİYELİ başıbozuklar da cabası
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    70,80,li yıllarda ki hatta 90 li yillardaki adli olayların nerdeyse olmadığı, komşuluğun, dostluğun çok üst düzey de olduğu,rahmetli babamla köyden geldiğimizde babamın banazi üzümü ve onun tabiri ile çarşı ekmeği dediği pideyi alıp yeni caminin yan merdivenlerinde yediğimiz o güzel günleri özlüyorum,kendi çocuklarıma aman ha geceleri akşam ezanından sonra şu mahalle ve sokaklardan uzak durun diyorum,bizi bu duruma şehirlere ve ülkemize yapılan plansız göçler getirdi,tabi göçlerle beraber artan işsizliği unutamayiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne güzel yazmışsın..eline sağlık..umarım ülke yi bu hale getirenler bu yazıyı okurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)Can isimli kullanıcı yorumuna
    Can bey teşekkür ederim,okusalar da hiç bir şey olmaz ,zaten onlar halktan koparak,etrafı kameralı , güvenlikçiler tarafından korunan sitelerde oturuyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle..bakın ünal bey diye bir yorumcu hemen siyasilere kalkan oldu))
    0
    0
    Yanıtla
  • Burdan bile siyasi rant elde etmeye çalışan lardan ne beklenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülke yi çöplüğe çevirenler siyasiler ünal bey..kimi konuşalım?
    0
    0
    Yanıtla