SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Biz Seçim Çalışmalarına Erken Başladık"

0
Güncellendi - 2021-11-07 02:46:42
A- A+ PAYLAŞ

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN TSO VE BORSA ZİYARETLERİ.. “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Malatya’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberinde MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ile birlikte basın toplantısı düzenlendi.

“İç siyasette her türlü tartışma olur, ama dış siyasette ülke menfaatlerini düşünmeliyiz”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “İç siyasette elbette ki  tartışacağız, herkesin ayrı ayrı fikirleri vardır. Herkes bir birinin fikrine Saygı duyacaktır. Eleştireceğiz beli ölçülerde, belli haddi aşmadan tenkit edeceğiz, bunlar olacaktır, olması da gereklidir. Demokrasinin gereğidir bu. İstanbul kanalına karşı çıkacaksınız, köprüye karşı çıkarsınız, barajın yapılmasını istemezsiniz, ‘Havaalanı buraya olmasın, şuaraya olsun’ dersiniz, bunlar olur. Ekonomide ‘yüksek kur alçak faiz’ dersiniz, veya ‘Yüksek kur alçak kur’ dersiniz, kendinize göre gerekçeleri ortaya koyarsınız. Ama en önemlisi dışarıya çıktığınız zaman, siyasetçilerin hepsi ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket etmek mecburiyetindedir. Aksi takdirde ülkede sıkıntıya girer, insanımız da sıkıntıya girer. Tezkereye CHP’nin ‘Hayır’ demesi, o cephedeki PKK unsurlarını, Türkiye’yi bölüp parçalara ayırmak isteyen, Cumhuriyeti yerle yeksan etmek isteyen unsurlara bir moral verdi. Bir motivasyon sağladı, oradaki Mehmetçiğinde moralini bozdu.” dedi.

-“Biz kendi güvenliğimizi sağlamaya kalktığımız zaman içerde bir direnç var”

CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım şöyle konuştu:

“Burada bizim endişelendiğimiz; Atatürk’ün partisinin geldiği durumdur, İnönü’nün partisinin geldiği durumdur, Cumhuriyet Halk Partisinin geldiği durumdur. Cumhuriyet Halk Partisi birden bire bu hale gelmedi. Cumhuriyet Halk Partisinin değişimi 2010 yılında Deniz Baykal’a yapılan kumpasla başladı. MHP’ye de yine aynı zamanda bir kumpas kuruldu, iyi hatırlayın. Deniz Baykal gitti, ulusalcı dediğimiz, milli düşünen dediğimiz insanlar tasfiyeye başladı. En son o İnönü’nün partisi, Türkiye’nin kurucu iradesinin partisi, Atatürk’ün partisi PKK’nın partisi ile kol kola girdi, ‘Türk Askeri Irak’a, Türk askeri Suriye’ye gidemez, gitmemeli’ dediler. Amerikalılar 12 bin kilometre ileriden geldi burnumuzun dibinde kendi güvenliklerini sağlıyorlar, biz kendi güvenliğimizi sağlamaya kalktığımız zaman içerde bir direnç var. Bu PKK’ya moral verir, bu bölücülere moral verir. Bu dünyadaki Türkiye düşmanlarına moral verir. Bizim sıkıntımız budur.”

“Demek ki o kendisine onu yakıştırmış, onu yapmıştır”

Bingöl’de şehit yakınına yönelik olarak İyi Partili Lütfü Türkan’ın ifadeleri konusunda da bir değerlendirme yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım “Bizim hassasiyetimiz var, ‘Efendim orada size tepki gösterirler mi gösterir, belki biride bana vurur, vursun, O’nun hakkıdır. Laf söyler mi, söyler, O’nun hakkıdır. Ateş düştüğü yeri yakar, o insan vermiş, evladını vermiş, kardeşini vermiş, çocuğunu vermiş. Şehit yakınları bizim varlığımız, en fazla saygı duyduğumuz insanlardır, en fazla hürmet, en fazla bakmakla mükellef olduğumuz gruptur, gazilerimizde öyledir. Şimdi buna karşı size tepki gösterebilirler, olabilir. Ama en önemlisi şu; niye tepki gösteriyorlar? Sen bir stratejinin ürünü olarak ortaya çıkıyorsun, diyorsunki; ‘Milliyetçiyim, muhafazakarım, MHP’den de ayrıldım, bunlar bu işi yapamıyor’, kalkıyorsun PKK’nın partisi ile işbirliği yapıyorsun, bir nalına vuruyorsun, bir mıhına vuruyorsun. Bu milliyetçi bir siyaset söylemi ile çıkıp, PKK ile kol kola girdiğin zaman şehit ailesini de rahatsız ediyor, muhafazakar seçmeni de, milliyetçi seçmeni de rahatsız ediyor. Bir tepki oluyor mu oluyor? Siz Milliyetçi bir partiyi böleceksiniz, yine milliyetçi bir parti kuracaksınız, götüreceksiniz PKK’nın partisi HDP ile kol kola gireceksiniz, Libya tezkeresine hayır diyeceksiniz, AİHM kararlarını uygulayın Demirtaş çıksın diyeceksiniz, zaman zamanda sıkıştığınızda ‘HDP’yi nereye konumlandırıyorsunuz?, PKK’nın Partisi’ diyeceksiniz, vatandaşta bir tepki gösterecek, ona da razı olacaksınız. Ama ayıptır, yazıktır, günahtır. O şehit ailesidir, onun ocağına ateş düşmüştür. O size sövse de., sövmese de, bişey dese de demese de yapacağınız şey onu kucaklamaktır. Boyunduruk atıp boynunu sıkıp küfür etmek değildir. Bu hiçbir milletvekiline, bu kahraman Gazi Meclise yakışmamıştır. Bu bir partini grup başkan vekiline de hiç yakışmamıştır. Biz yakıştıramadık. Ama şu vardır; herkes kendisine yakışanı yapar. Demekki o kendisine onu yakıştırmış, onu yapmıştır. Bunu da burada biz esefle kınıyoruz, telin ediyoruz. Şehit aileleri bizim ailelerimizdir. En saygı duyduğumuz toplumdur, gazilerimiz bizim gazilerimizdir. Onlar bizim en değerli varlıklarımızdır.” diye konuştu.

-“Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi kuruldu”

MHP ile AKPi arasındaki Cumhur ittifakının 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi oluştuğunu belirten Yıldırım şöyle devam etti:

“15 Temmuz’u hep beraber yaşadık. 15 Temmuz evvelini de sildik attık. 15 Temmuz bizim için bir milattır. 15 Temmuz’dan evvel bizim AK Parti ile ilgili söylediklerimiz vardır, AK Parti’nin bize vardır, ama biz bir şey gördük, oda Haçlı Seferleri bin 400 yıl evvel başlamış, halen devam ediyor, en son Haçlı Seferi de FETÖ’nün organizasyonudur. Burada 15 Temmuz’u hep beraber yaşadıktan sonra geçmişteki sen bana bunu dedin, ben sana bunu dedim, geçmişte bu hatayı yaptın, bugün bu hatayı yaptın noktasında değiliz. Geçmişte bu olmuştur, şu olmuştur, bizim olmuştur. AK Parti’nin olmuştur, ama bizim için milat 15 Temmuz’dur.”

-“Erken seçim yok, biz çalışmaya erken başladık”

MHP olarak seçim çalışmalarına erken başladıklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Erken seçim diye bir seçim söz konusu değil. Allah nasip ederse seçimin tarihi Haziran 2023’tür. Biz seçim çalışmalarına erken başladık. Sahaya erken çıktık. Pandemiden dolayı uzun zamandır sahada olmamamızdan dolayı sahaya erken çıktık. Bütçe Meclis’e inene kadar Türkiye’de ayak basmadığımız yer kalmayacaktır.” dedi.

Yıldırım, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birinci turda en az yüzde 52 ile seçilecektir. Cumhur ittifakı da mevcut durumunu daha da güçlendirerek daha fazla milletvekili ile meclise girecektir.” İfadesini kaydetti.

TİCARET BORSASI ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve MHP heyeti, Malatya Ticaret Borsası’nı (MTB) ziyaret etti.

MHP heyeti, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan ve yönetim kurulu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

MTB ziyaretine, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Malatya il Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK üyesi Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, MHP Battalgazi ilçe Başkanı İlhan İlhan, Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığına Turgay Şengönül MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve parti üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, kayısı ve ihracattan söz etti. Özcan, Malatya’mız Dünya Kuru kayısı Başkentidir. Malatya’mız Anadolu'nun parlayan yıldızı ve yükselen değeridir” ifadelerini kullandı.

Özcan, MTB olarak Malatya'nın tarım ürünlerinin ve hayvancılıktaki potansiyelini ülke ekonomisine katmak ve Malatya’mızda bölgenin yıldızı haline çevirmek için önemli mücadele veriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Malatya il Başkanımız Mesut Samanlı’ya MYK üyelerine bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Özcan, “Malatya’da yılda 400 veya 500 bin ton civarında yaş kayısı üretimi gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 90 ve 100 bin ton civarında kuru kayısı ihracatı gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl 90 bin ton kuru kayısı yı Dünya'nın 115 ülkesine ihracatı gerçekleştirdik. Bunun karşılığında ise ülke ekonomisine milyonlarca dolar gelir getirdik. Bu yılın ilk 10 ayında şuan kadar toplamda 72 bin ton kuru kayısı ihracatı gerçekleştirdik 263 milyon dolarda gelir elde etmiş durumdayız. Hedefimiz 500 milyon dolar gelir elde etmektir. Bu konuda çok önemli bir noktaya geldik. Malatya’mız hem bir sanayi şehri olmak beraber hem de çok önemli tarım şehri son yıllarda tarım alanında çok önemli yatırımlar yapıldı ve karşılığını alıyoruz. Malatya’mız kuru kayısıyla beraber 70 bin ton şeker üretimi gerçekleştirdi. Geçen yıl 700 bin tona yakın pancar işlendi ilimizde” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, “Her fırsatta üreticinin, çiftçin ve köylünün yanında durduk ve sorun ve sıkıntılarını gidermek için çaba gösterdik. Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden en yüksek sesle dile getirdik. Yapacağımız daha çok işlerimiz var. Bu birlik ve beraberliğimiz bozmadığınız müddetçe özellikle fitne unsurunu aramıza dahil etmediğimiz sürece biz kendi şehrimizde sancağımız daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Bu konuda bizlerle beraber hareket eden özellikle siyasi görüşü ne olursa olsun Malatya’mızın gelişmesi ve büyümesi için el ele gönül gülüne verip hareket etmiş tüm arkadaşlarımda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin sizlere selamını getirdim. Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan açıklamaları bizlerin morallerini yükseltti” ifadelerini kullandı.

Pandeminin etkisinden söz eden Yıldırım, “Dünyada bir Pandemi var. Yanı sıra Türkiye'de bir kuraklık var. Küresel ısınmadan dolayı bir kuraklık olduğunu görüyoruz. Dünya’da salgın hastalık ve ekonomi alanında krize girdi. Türkiye olarak bizde etkilendik. Üretim aşağı indi Dünya genelinde sokağa çıkma yasağı vardı. Bizde uyguladık. Dolayısıyla iş yerleri konusunda sıkıntı oldu. Enerji ve gıdaya ulaşımda bir sıkıntı var” diye konuştu.

TSO ZİYARETİ

Malatya TSO’da düzenlenen İş Dünyasıyla İstişare Toplantısında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, “Yıl sonunda sona erecek olan Cazibe Merkezleri Programı 6. Bölge Teşviklerinin 2023’e kadar devam etmesini talep ediyoruz” dedi.

Milliyetçi Harekat Partisi’nin 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı kapsamında Malatya’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, beraberinde MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP MYK Üyeleri Alper Erdem, Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı ve partililerle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

“Hedefimiz ilimiz istihdamının artması”

İş Dünyasıyla İstişare Toplantısının açılış konuşmasını yapan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz sanayisi ve ticareti üzerindeki sorumluluklarımızı biliyor, bu bilinçle çalışmalarımızı büyük bir özveriyle sürdürüyoruz. İlimizde bulunan iki OSB’mizde toplam 340 fabrika üretim yapmakta, bu fabrikalarda şu anda 27 bin insanımız istihdam edilmektedir. Hedefimiz hem sanayimizde hem de ticari işletmelerdeki istihdam rakamlarını daha yukarılara çıkarmaktır. Bu anlamda çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

“6. Bölge teşviklerinin uzatılmasını talep ediyoruz”

Cazibe Merkezleri Programı Teşviklerinin 2021 yılı sonunda sona ereceğini hatırlatan Gündüz, “OSB’lerimizin gelişiminde büyük rol oynayan Cazibe Merkezleri Programı Teşvikleri, yani 6. Bölge Teşvikleri 2020 yılının sonunda bitiyordu. Gerek odamız olarak bireysel, gerekse bölge illerinin TSO’ları ile birlikte yaptığımız girişimlerle süre 1 yıl daha uzatılmıştı. Uzatılan sürenin de sona ermesine 2 ay kaldı. OSB’lerdeki yatırım ortamını canlandırarak istihdam, üretim ve ihracatın artırılması ve bölgeler arası gelişmişlik farkının azaltılmasına katkı sunan Cazibe Merkezleri Programının en azından 2023 yılına kadar devam etmesini talep ediyoruz. Bu konuda sizlerin desteğini ve girişimlerini bekliyoruz. 6. Teşvik Bölgesi fırsatlarından yararlanan Malatya’mızın ihracat rakamları her geçen gün artıyor. Bu yılın ilk 10 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36 artışla 325 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik, bu rakam pandemi gölgesindeki 2020 yılının tüm ihracat rakamının çok üzerinde. Potansiyelimize baktığımızda, önümüzdeki yıllarda hem üretimde hem de ihracatta çok daha güçlü bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Bu nedenle, 6. Bölge Teşviklerinin devamı ilimiz ve bölgemiz için elzemdir” ifadelerini kullandı.

“Maliyet artışı rekabet gücümüzü kırıyor”

İş dünyası olarak zor günlerden geçtiklerini vurgulayan Gündüz, “Sanayicimiz ihraç edeceği ürünleri üretirken ihtiyacı olan ham madde maliyetlerindeki artışlara yetişmekte ciddi anlamda güçlük çekiyor. Tedarik, hammadde, konteyner gibi sorunlarımız devam ederken enerji maliyetlerindeki olağanüstü artışlar rekabet gücümüzü kırıyor. Eylül ve Ekim aylarında doğalgaza yapılan zamların üzerine birde Kasım ayında yapılan yüzde 48'lik zam sanayimize ve üreticilerimize olumsuz yansıyacak. İş dünyası olarak her koşulda taşın altına elimizi koymaya ve üretmeye devam edeceğiz. Ancak, sürdürülebilir bir sanayi için üreten kesim desteklenmeli ve maliyetlerin düşürülmesi yönünde tedbirler alınmalıdır” dedi.

“Malatya’ya pozitif ayrımcılık istiyoruz”

Hükümetin Malatya’ya pozitif ayrımcılık yapmasını talep eden Gündüz, “Şehrimiz, 24 Ocak 2020 tarihinde merkez üssü Elazığ olan bir deprem geçirdi. Hemen ardından tüm dünyayı etkisi altına alana Kovid salgını başladı. Depremin açtığı yaralar ve salgınla mücadelede uygulanan tedbirler bütün sektörleri olumsuz etkiledi. Malatya TSO olarak başta üyelerimiz olmak üzere ilimiz iş dünyasının bu süreçten en az etkilenmesi adına gayret gösterdik. Göstermeye de devam ediyoruz. Ancak istihdam, ihracat, yeni yatırımlar ve iç ticaretin daha hızlı toparlanması ve yeniden ayağa kalkmak için Malatya’ya pozitif bir ayrımcılık yapılmasını katıldığımız her platformda dile getiriyoruz. Bu konuda da sizlerin desteğini talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Malatyalılar üretkendir”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da konuşmasında Malatyalıların öteden beri üretken insanlar olduğuna vurgu yaparak, “Türkiye’nin hangi iline giderseniz gidin bir Malatyalı ile tanışırsın ve o Malatyalı da mutlaka üreten, işveren birisidir. Bu konuda ben sizleri kutluyorum. TSO Başkan vekilimiz Malatya iş dünyasının hem başarılarından bahsetti hem de sorunlarından. Bizler bu sorunları not almak için buradayız. Sorunlarınızın çözümü noktasında girişimlerde bulunup, takipçisi olacağız” diye konuştu.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • malatyasız (2 yıl önce)
    Arabanın bir lastiği patlamıştı. Bizimki istetme oldu. Yola devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (2 yıl önce)
    Genel başkan neden ve milletin içine girip derdin neden dinlemiyor ve bizleri akp insafına bıraktınız millet gecim derdinde. Sizseçim olmuyoor böyle hep aynı kişiler babasının tapulu malı gibi sehipleniyorlaryeni yüzler görmekistiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Sayın başkan bu nasıl Anadolu'ya açılım hep aynı kişiler parti başkanı vekil ocaktan aynı kişiler ya tamam iyi hoş muhabbetiniz daim olsun ama bari halka indik demeyin yani şöyle ikişerli üçerli dağılıp vatandaşın dertlerini dinleseniz bir hasbihâl etseniz anlarımda siz hep beraber gezip oturup bir şeyler yiyip fotoğraf çekip paylaşıyorsunuz ne anladım ben bu işten
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Bu fendoğlu vekil olduğunun hala farkında değil galiba hoş vekillik sıfatı da pek yakışmıyor kendine de neyse milletimiz bazı kesimlere tepkisini göstermek için seçmiş bir defa neyapalım tadını çıkarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz (2 yıl önce)
    Mehmet Fendoğlu na oy verdim yolda görsem tanımam adam oyu aldı kayboldu daha gören olmadı nasıl oy isteyeceksiniz onu anlamdim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Sizden milliyetçi olmaz miliyetci ülkesini hirsizliga yolsuzluğa ve hukuksuzluğa karşı savunur siz hırsızlık yapana yolsuzluk yapan destek oluyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Allemi cihan olsanız size bundan sonra oy vermiyeceğim.Genç dinamik çok başarılı olur diye M.fendoğlu için oyumu kullanmıştım.Yanılmışım.Bakın Veli ağbaba Türkiyenin her yerinde ,Mecliste,medyada her yerde .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Başbuğ Türkesin partisi ne halde siyasal dincilerle kol kola
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    Sayın başkan; MHP kime hizmet ediyor, neden bir günde izlediği politikanın tam tersi bir politikaya geçti? Bunları anlatında 50 yılını bu davaya adamış ülkücüler gerçekleri öğrensinler tekrar oylarınız % 20 kere çıksın. Gerisi boş laf.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalnız Adam (2 yıl önce)
    Mhp ye bir daha asla oy vermeyeceğim benim için artık bitmiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Bunlar bos laflar millet ac issiz esnaf emekli Calisan memur koylu ogrenci perisan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Sayın başkan İnşaallah Malatya'da da bir MHP milletvekili çıkarırsınız iyi bir aday ile
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Tek hayeliniz seçim
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Sizin, insanlara anlatacak bir şeyiniz var mı ki ? Sahalara iniyorsunuz. Yıllardır yedek olmaktan ve ayırmaktan, kırmaktan, dökmekten başka bir icraatınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bakalım barajı aşabilecek misiniz? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Şahini (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısınız bu gidişle maalesef geçemeyecek gibi... Yazık MHP ne hale geldi.AK Parti yüzünden barajın altında kalırsa çok kötü olur. Şuan Muhalefetin işine geliyor bu durum.
    0
    0
    Yanıtla