SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Konya'dan Puan Çıkardı:0-0

0
Güncellendi - 2021-12-06 22:14:32
Yeni Malatyaspor, Konya'dan Puan Çıkardı:0-0
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor'da iki haftalık sakatlığının ardından geçtiğimiz Perşembe günü Akhisarspor ile oynanan kupa maçında sonradan oyuna giren, ancak son dakikalarda sakatlığı nükseden Benjamin Tetteh kadroda yeralmadı.

STAT: Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu

HAKEMLER: Alper Ulusoy (Hakem), Süleyman Özay (1. Yardımcı Hakem), Mehmet Salih Mazlum (2. Yardımcı Hakem), Mustafa Kürşad Filiz (Dördüncü Hakem), Hakan Ceylan (VAR), Emre Malok (AVAR),

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: 13. İbrahim Sehıc, 6. Ahmet Yılmaz Çalık, 7. Zymer Bytyqı (Dk.60 40. Paul-Jose Mpoku Ebunge), 10. Serdar Gürler, 12. Guılherme Haubert Sıtya, 14. Soner Dikmen (Dk.60 8. Amar Rahmanovıc), 17. Sokol Cikalleshi, 18. Amır Hadzıahmetovıc, 23. Endrı Çekıçı, 42. Abdülkerim Bardakcı, 89. Nejc Skubıc (Dk.84 77. Konrad Hubert Mıchalak),

YEDEKLER: 34. Eray Birniçan, 4. Adil Demirbağ, 5. Marın Anıcıc, 8. Amar Rahmanovıc, 9. Ahmed Hassan Mohamed Abdel Monem Mohamed Mahgoub, 25. Alper Uludağ, 26. Barış Yardımcı, 40. Paul-Jose Mpoku Ebunge,

49. Ahmet Karademir, 77. Konrad Hubert Mıchalak,

TEKNİK SORUMLU: İlhan Palut,

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 8. Aabıd Rayane (Dk.90+3 66. Jospın Nshımırımana), 10. Adem Büyük (Dk.80 19. Haqı Osman), 11. Ibrahim Didier Ndong, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 14. Stephen Patrıck Mallan, 16. Sadık Çiftpınar, 26. Semih Kaya, 44. Mounır Chouıar, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın,

YEDEKLER: 99. Ahmet Eyüp Türkaslan, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 15. Erıc Ndızeye, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 20. Walter Bınene Sabwa Bwalya, 54. Atakan Müjde, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş

80. Muhammed Emin Sarıkaya,

TEKNİK SORUMLU: Marıus Nınel Şumudıca.

SARI KARTLAR: Marius Sumudica, Karim Hafes, Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor), Abdulkerim Bardakcı, Rahmanovic (Konyaspor)

Dakika 2: Sağdan topla buluşan Skubic'in ceza sahasına gönderdiği topa Cikalleshi hamle yaptı, ancak yardımcı akem ofsaytı belirledi.

Dakika 3: Yeni Malatya ceza sahasına giren Endri Çekiçi, Sadık Çiftpınar'ı geçip şutunu attı. Ertaç, topu kornere çeldi. Atıştan sonuç yok.

Dakika 5: Mallan, rakip yarı alanın ortasında topla buluştu, pas verecek arkadaşını bulamayınca uzaktan şut atmayı denedi. Top kaleci Sehiç'te kaldı.

Dakika 8 GOL POZİSYONU: Konya atağında cveza sahasında topla buluşan Soner'in şutunda top Sadık'tan dönüp, Ndong'a geldi. Bu futbolcu Mallan'a pas çıkararak kontraatak başlattı. Mallan'ın pas verdiği Mounir'in rakip ceza alanında attığı yerden şutta Kaleci Sehiç topu almayı başardı.

Dakika 9: Sağdan rakip ceza sahasına giren Mounir'in şutunda top üstten auta gitti.

Dakika 14: Topla birlikte rakip ceza sahasına giren Mallan'ın ara pasında topla buluşan Adem Büyük'ün şutu kaleciden döndü. Yardımcı hakem bu pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdı.

Dakika 17: Serdar Gürler, sağdan son çizgiye inip topu ortalamak istedi. Semih Kaya'ya çarpan top kornere gitti. Sonuç yok.

Dakika 22: Sadık Çiftpınar'ın ceza sahasına gönderdiği topu Mallan, Adem'e aşırtmak istedi. Araya giren Ahmet Çalık tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 25: Soldan Bytyqı'nın ortaladığı topa Cikalleshi kafayı vurdu, top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 28 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya atağında Haddadi'nin ara pasını alan Mounir, ceza sahasına girdi Adem Büyük'e aktarmak istedi. Ayara giren Skubic topu kornere gönderdi. Korner atışını Mallan kullandı. Bu futbolcudan gelen atışa Sadık Çiftpınar kafayla dokundu, top kaleye paralel bir şekilde taca gitti.

Dakika 32: Mounir, Konyalı 3 oyuncudan sıyrıldı, dördüncü rakibini de geçmek isterken topu ayağından kaçırdı.

Dakika 34: Bytyqı'nın gönderdiği topu alan Serdar Gürler ceza sahasına ortaladı. Semih ve Soner birlikte yükseldi. Hakem, bu pozisyonda Soner'in faul yaptığını belirledi.

Dakika 37: Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Mallan kullandı, top doğrudan auta gitti.

Dakika 39: Sağdan hücuma çıkan Karim Hafes, Bytyqı'dan sıyrıldı ve şutunu attı. Top üstten dışarı gitti.

Dakika 41 GOL POZİSYONU: Mounir'den topu alan Hafes, Konya ceza sahasına girdi, penaltı noktası üzerindeki Mallan'a pas çıkardı. Bu futbolcu, topu kontrol edemeyince, savunma gol tehlikesini önledi.

Dakika 44: Konya yarı alanında topla buluşan Aabid'in ce sahasına gönderdiği topu Konya savunması uzaklaştırdı.

Hakemin uzatma süresi vermediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 kapandı.

Dakika 47: Serdar Gürler'in pasını alan Skubic'in şutu defans engelledi.

Dakika 48: Sadık Çiftpınar'ın kaptırdığı topu alan Bytyqı'nın sağdan ortasından gelen topu Semih Kaya kontrol etti.

Dakika 52: Guilherme'nin ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Soner yerden vurdu, Ertaç topu almayı başardı.

Dakika 55: Konya yarı sahasının ortalarında topla buluşan Adem Büyük, Soner Dikmen'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Faul kararı veren hakem Soner Dikmen'e sarı kart gösterdi.

Dakika 56: Serbest atışı Mallan kullandı. Ceza sahasına gelen topa Wallace kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 63: Soldan topla buluşan Mounir, ceza sahası yayında bulunan Mallan'a pas çıkardı. Bu futbolcu topu kontrol edemedi, rakip savunma uzaklaştırdı.

Dakika 66: Sağdan kazanılan serbest atışı Yeni Malatya paslaşarak kullandı. Karim Hafes'in ceza sahasına ortaladığı topa Adem Büyük kafayı vurdu, kalecide kaldı.

Dakika 69: M'poku'nun derinlemesine pasına Serdar Gürler hareketlendi, araya giren Wallace topu uzaklaştırdı.

Dakika 70: Mounir, topu Haddadi ile buluşturdu. Bu futbolcunun vuruşundan gelen topa Ahmet Çalık kafayla müdahale etti.

Dakika 72 GOL POZİSYONU: Yeni Malatya ceza sahasında topla buluşan Cikalleshi, sağdaki Serdar Güller'e aktardı. Bu futbolcunun ortaladığı topu Rahmanovic kafayla indirdi, Cikalleshi'nin vuruşu savunmadan döndü.

Dakika 73: Serdar Gürler sağdan ortaladı, Cikalleshi kafayı vurdu, Ertaç topu aldı.

Dakika 77: Konya'nın kazandığı serbest atışı kullanan Guilherme ceza sahasına ortaladı. Savunmadan dönen topa Guilherme bir kez daha vurdu, Sadık Çiftpınar'a çarpan top savunmadan döndü.

Kaleci 79 GOL POZİSYONU: Serdar Gürler'in ceza sahasına ortaladığı topun gelişine Guilherme vurdu. Ertaç, uzanarak topu köşeden çıkardı ve golü önledi.

Dakika 82: Yeni Malatyaspor'dan Adem Büyük faule maruz kalıp sakatlanınca, oyun bir süre durdu.

Dakika 84: Faul pozisyonuna itiraz eden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica sarı kart gördü.

Dakika 86: Konya atağında Bytyqı Yeni Malatya ceza sahasına girdi ve penaltı noktasına pas çıkardı. Rahmanovic gelen topa vurdu. Savunmadan seken top kornere giderken, Konya bu pozisyonda penaltı bekledi. Hakem VAR'la konuştuktan sonra korner atışını kullandırdı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dk.90+2: Yeni Malatya atağında, ceza sahası dışında topla buluşan Aabid'in şutunu Konya kalecisi iki hamlede kontrol etti.

Karşılaşma 0-0 son buldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra rakibiyle tartışan Sadık Çiftpınar sarı kart gördü.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA- iha, Konya

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    iki haftadır takımda gördüğüm hatta 3 haftadır belirgin bir disiplin ve düzelme var, tek eksiklik gol yollarında çoğalamamaları ve etkin pozisyon üretememeleri , bunu da çözersek komple bir takım olacak gibi duruyor, tabi 4 bileşende sıkıntı çıkmazsa 1-yönetim (başkan) 2-futbolcular 3-teknik ekip 4-taraftar
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Hoca akıllıca davranıyor, bu kadroyla yapılacak en mantıklı iş devre arasına kadar her maçtan en az 1 puan toplayıp devre arası en az 5-6 sağlam takviye yapmak. Yönetim takviye yapamayacaksa bir zahmet erken kongre kararı alıp tadını kaçırmadan bırakıp gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Ertaç harikaydı son dakikada kurtarılan o süper şut yüzde yüzlük gol şutuydu Ertacın bir puanda çok büyük katkısı oldu teşekürler Ertaç ve tüm takım emeğinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    alınan bir puandan dolayı takımı kutlarım. adem büyük 60. dk. sonra kesinlikle çıkması lazımdı. adem dolayı 10. kişi oynadık bence. ne adam geçebildi ne pas verebildi ve bütün topları ezdi. bu adamdan olmuyosa alacaksın hocam. haci osmanı alsaydı gol atamazsa bile rakip defansı birbirine katar oraları karıştırırdı. ademle birde 2024. de kadar sözleşme imzalandı amaç neydi hala çözemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Üç kişinin kontrol ettiği adamdan daha ne bekliyorsun? Haqi Osman diyorsunuz,,bu takımda oynayabilmesi için henüz çok erken hem kendisi yıpranır hemde takıma katkısı yeterli olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takımda Adem eleştirilecek en son isim.Onun ölüsü bile bu takımda oynar..
    0
    0
    Yanıtla
  • 20 Yaşında Hagi Osman, oynatmazsan pişemez, gelişemez. Ozan Kabak 17 yaşında banko oynadı, önce beş maç hata yaptı sonra 11 mln euro bonservis aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    Maçı stadda izledim.Fazla bir atağımız olmasada gol yemeden 1 puanı aldık.Takımımızı tebrik ediyorum.Şimudika şov harikaydı.Konya seyircisi tepki göstersede şov süperdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Melita 44 (2 yıl önce)
    Tetteh'i Türkiye kupasında oynamanın mantığını anlayan varmı zaten forvetimiz yok birde o sakatlandı Ademe 90 dakika neden katlandık Hagi Osman neden alınmadı anlamak güç .
    0
    0
    Yanıtla
  • Denizli Kombi Servis (2 yıl önce)
    Kötünün iyisi bir puan sevinelim artık bu kadro ile ancak bu kadar devre arasına kadar her puan kıymetli.. Golcümüz Adem Büyük gerisini düşünüp kafa yormaya gerek yok... Çok paralar harcayıp süper lige çıkardığımız takımı ikinci lig birinci lig fikirleri ile yönetmeye kalkarsak işimiz şansa kalır her zaman o şansta hep bizden yana olmaz... Geçen sezon içerde Antalya maçını bir sıfır ve Gençlerbirliği maçını iki bir almasaydık şimdi TRT Sporda 1. Lig maçlarını izleyecektik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Deplasmanda bu sistem iyide bize daha çok kazanmamız lazım yoksa gidgide zorlaşır işimiz. Puan farkını açmamalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Yenemiyorsan yenilmiyeceksin konyada 1 puan güzel teşekürler 2 maç alsak nefes alırız bari Adeemi kaç kişi tutu yinede iyi oynadı hakkını verelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Kimse yedeğimiz yok diye sitem etmesin.Adem,hafez ve mallanın yerine U19 takımından adam koysaydık bundan dahamı kötü olurdu.Hagi osman ilkonbirde olsaydı neyimiz daha kötü olurdu.93dk oyuncu değiştirmemek akıldışı bir davranışdı.15 tane transferi mahalle maçları içinmi aldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • O 15 transferi süper ligde oynatmak için aldıklarını mı düşünüyorsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yahu şu hagi osmanı neden oynatmıyorsunuz.Bu takımda genç olup,yetenekli ve gelecek vaat eden bir tek o var.
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (2 yıl önce)
    Defans oyunu oynuyorsun kontra ataklarla gol arayacan ademle olmaz adem tercübeli ama süratlı koşu yok 70 dakika hagi osmanı oyuna almamanı nasıl bir oyun anlayışı sayın hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle . Bunu anlayamayan sumudika teknik direktör değil. Adem'in yanında her zaman santıfor olması lazım yoksa verim alamazsın. O kendini beğenmiş sumudika iki haftadır bunu yapıyor. Adem'e de yazık oluyor aslında .
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Sumudica Ademi 90 dakika oyunda tutarak malatyayı 10 kişi oynattı.60 da oyundan alsaydı malatya biraz daha ofansif oynayabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • burimi (2 yıl önce)
    deplasmanda bu sistem iyi bence evimizde ıkıncı yarın 6-7 saglan transfer edip bu senede paçayı yırtarız diye düşünüyorum. Eyyy Adil gevrek Eyy !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Surekli yorumlarda 5,4,1 sistemle oynat disarda icerde 5,3,2,oynat puan aliriz devam etsin bu sistemle emeginize saglik
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    2 lig biletini erken aldık gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Sumudika dan nefret ediyorum. Oynattığı oyundan da sistemden bıktık. Yaw bir kere tek forvet ile çıkması ve mellanı forvete yakın oynaması facia. Adem ilerde tek oynayacak forvet değil. Yanında Tetteh yoksa Kubilay olması lazım dı. İkinci yarı nasıl oyuncu değişikliği yapmıyor haci on dakika önce alsaydı atacakdı. Adem mönür mallan oyunda çıkması gerekiyor du ikinci yarı. bu yüzden sumudika dan nefret ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah sana akıl fikir versin Kubilay topçu mu Allah aşkına. Malatya bugün çok akılı oynadı golcü sıkıntısı var hızlı ve güçlü bir forvet imiz olsaydı ligin en iyi takımlarından biri olan Konya yı yenerdik bu kadroyla hoca en iyisini yaptı.Haci Osmanı biraz erken oyuna alabilirdi. 1 puan çok değerlidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah sana akıl fikir versin. Dünkü maçta Adem'in yanında mellan değil de yada ikinci bir forvet olsa idi . Kesin gol atardık. Çünkü kenarlardan yapılan ortalar da ileri uçta çok zayıf kaldık. Hepsi boşa gitti. Düşün yani sadıkla gol aradık bir ara ileride. Gerisini sen düşün aklın varsa .
    0
    0
    Yanıtla
  • Nefretini Baska yere Kus cakma malatyasporlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakma senin gibilere benzer. Bilip bilmeden insanları ötekileştirme. Cahil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eğer sen futbolun F'sin den anlasaydın bu saçma yorumu yapmazdın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Anlaşılan malatya Türkiye kupasına odaklanmış tettehi kupada oynatıpta lig maçında oynamadığından belli
    0
    0
    Yanıtla
  • T Tetteh sakat
    0
    0
    Yanıtla
  • ünal (2 yıl önce)
    Insallah aliriz bu maci , altaki dort takimla yukardaki takimlarla ara cok acildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hoca 5,4,1, sistemi oynat puan aliriz
    0
    0
    Yanıtla