SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Katı Savunmadan Dolayı Muvaffak Olamadık"

0
Güncellendi - 2021-12-07 00:09:36
A- A+ PAYLAŞ

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor’un katı savunmasından dolayı etkili olamadıklarını belirterek, kaybedilmiş 2 puanın olduğunu söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kazanmak istedikleri bir oyun olduğunu anlatan İlhan Palut, “Aslında rakibimizin kendi yarı sahasında savunmayla bizi karşılayacağını tahmin ediyorduk. Özellikle ilk yarı bizim adımıza boşa geçirilmiş bir hücumsal manada bölüm oldu. Maalesef ilk yarı istediğimiz üretkenlikte, hareketlilikte olamadık. Rakipten topu geri kazanma süremiz de son derece uzundu. Bu da bizi geri koşuşlara zorladı ve baskımızı sürekli hale getiremedik” dedi.

İkinci yarı topu kazanma süresi ve baskı kısmını çözdüklerini kaydeden Palut, “Biraz daha oyuna coşku koyduk. Fakat bu seferde ceza sahası içerisinde bitirici vuruşu bir şekilde yapamadık. Bugün daha iyi hücum edebilirdik, daha etkili olabilirdik, daha net pozisyonlara girebilirdik ama belki bizim bahsettiğimiz eksiklerimizden belki de Malatyaspor’un çok net ve katı savunmasından dolayı bunda muvaffak olamadık. Kaybedilmiş 2 puan var. Bu maçı geride bırakıp Karagümrük maçına odaklanacağız” diye konuştu.

Konya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Onlar kaydı yiyiyor dut bekmezi biz herkese avans veriyoruz dikkat et konya düşmesin..bizim adil gevrek gibi başkanımız var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Ne sevimsiz.ne uyuz bi adam yahu.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Hocam neden eleştiri alır katı savunma yapan takımlar anlaşılır gibi değil.Kaldı ki hocalıkta budur işte katı savunma yapan takımların iradesini kırabilecek,kilidi açabilecek mantaliteyi saha da takımına yansıtabilmektir hocalık.Rakibinin kadrosu savunmaya daha elverişli olduğundan dolayı,elinde de yeterli kadro olmadığından dolayı dert yanan rakip bir hoca vardı karşında. Bunuda anlamak gerek.
    0
    0
    Yanıtla