SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"İnşallah Bu Defa İkinci Yarı İyi Başlar, İyi Gideriz"

0
Güncellendi - 2021-12-11 21:53:03
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig takımlarından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Pazar günü Alanyaspor karşısında sahadan galip ayrılarak, yollarına devam etmek istediklerini belirtti.

Gevrek, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde yaptığı açıklamada, yarın Alanyaspor ile oynayacakları maçın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Takımın ligin son iki haftasında iyi bir mücadele sergileyerek 2 puan aldığını aktaran Gevrek, "İnşallah yarın alacağımız galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Dört haftamız kaldı, geriye dönüp bakarsak iyi bir sonuç alamadık. Futbolda bazen çıkışlar bazen de düşüşler olabilir. Bu sene düşüşe erken ilk yarıda başladık. Çıkış olacağını inanıyorum, bu da inşallah Alanyaspor maçı ile olur. Alanya maçında alacağımız galibiyetle inşallah önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alarak, ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz." dedi.

Alanyaspor karşılaşmasında taraftarın desteğinin önemli olduğunun altını çizen Gevrek, taraftardan statta takıma destek olması çağrısında bulundu.

Futbolda krizlerin ve düşüşlerin olabildiğini bu durumların geçmişte de yaşandığını hatırlatan Gevrek, şöyle konuştu:

"En önemlisi inanmak. Taraftar, teknik heyet ve futbolcularla hep beraber inanarak ve birlik beraberliği sağlayarak ancak çıkabiliriz. Yeni Malatyaspor ligin ilk yarısının kalan 4 maçında en iyi puanları toplayarak, ikinci yarı inşallah iyi bir başlangıç yaparız. Bu güne kadar hep ilk yarı iyi yerlerde bitirdik, ikinci yarı düşüşler oldu. İnşallah bu defa ikinci yarı iyi başlar ve iyi gideriz. Şimdiye kadar sıkıntılı geçti ama inşallah bundan sonra ferahlık olur. Alacağımız sonuçlarla iyi bir yere geçeceğimize ben inanıyorum."

Gevrek, ekonomik dengelerin çok önemli olduğunu ve döviz kurundaki artışın kendilerini etkilediğini kaydederek, "Bizim giderlerimizin yüzde 95'i avro ve dolar, gelirlerimiz ise Türk lirası. Ekonomik anlamda ciddi sıkıntımız var, sadece bizim değil, diğer kulüplerinde. Bu şehirde zaman zaman Esenlik ve diğer kurumlardan reklam karşılığı aldığımız oldu. Malatya tarihine bakarsanız belki de yardım almayan şehir, takım olarak biziz. Kendi gelirimizle dönmemiz maalesef imkansız. Gelirin bizim yüzde 95'i yayıncı kuruluştan. Bizim en büyük avantajımız burada genç oyuncuları bulup 50 bin avroya alarak, 2 milyon avroya sattığımız oyuncularımız olduğu için biz biraz ayakta durabildik. Kurun çıkışıyla beraber ciddi sıkıntılarımız var. " ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • yunus (2 yıl önce)
    inşallahla maşallahla olmaz ALLAH akıl vermiş insana siz bu işi beceremiyorsunuz bunu kabul edip MALATYA yı seviyorsanız hemen istifa etmeniz gerekir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlular (2 yıl önce)
    Adil bey bir kişi oturduğu koltuktan kalkamıyorsa kesin kaçırmıştır diye bir söz var. İstemediğin yerde durup hergün menfaat uğruna kötü sözlere maruz kalıyorsun. Artık yetmedi mi? Lütfen defol artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Aylardır sus pustu, 2 beraberlik ile konuştu ama Alanyaspor maçı sonrası yine haftalarca sürecek konuşmama oruçunuz başlar. Artık bırak git.
    0
    0
    Yanıtla
  • BATMIŞ GEMİ (2 yıl önce)
    Ne senden nede bu durumlara düşürdüğün Takımdan Daha ümidimiz yok kalmadı bırakmadın hele sen Taraflı tarafsız herkesin Aklında tamiri olmayan tahribatlar bıraktın senin Takımı bırakmaya hala niyetin yok neymiş Takımı alacak kimse yokmuş yavhu hele sen Bi düş yakamızdan seninde umrundaydı zaten kimin geleceği senin sayende bu durumlara düştük başka tarifi varmı hep cin Ali oyunları Diyor herkes çarşıda bi gez bi konuş insanlarla kendi kulağınla duy insanların hakkında neler düşündüğünü Bunları Ben demiyorum tüm MALATYASPOR Sevdalıları diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Adil bey sen zaten malatyasporun başında bir kırizsin. Malatya halkı seni istemiyor. Taraftarın sana güveni sıfır hala inatla takımı bırakmıyorsun. Şimdi de ağlamaya başladın.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Son cümleni Malatyalılar olarak sonuna kadar destekliyoruz. İnşAllah bir an önce İyi Gidersiniz!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Söyle sumudika Alanya maçına tek forvet ile çıkmasın. Konya maçında bizi rezil etti. Gördün mü haftalardır yenilen Antalyasporun nasıl lider Trabzon devirdiğini. Eğer onlar 10 kişi defans oynasaydı belki bir puan bile alamayacaktı. Kimseden korkmamak gerekiyormuş demi. Geçen gün bunu söylediğimde kızanlar oldu. Konya gibi takıma on kişi kapanmak gerekiyor Muş dediler. Galatasaray ve konya maçlarında Sumudika adem gibi futbolcuyu ilerde tek başına mahküm etti ve kazanamadık. Ne olursa olsun Adem'in yanına Tetteh yoksa Kubilay haci Osmanı oynamalıdır. Öyle bir puan alarak ligde kalınmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Lütfen git artık konuşma..
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    arkadaşlar bu söylem malatyasporun kümeye gittiğinin göstergesi neden derseniz gerek sosyal medyada gerekse spor programlarında takımın transfer yasağının olduğu transfer yapılamıyacağı söyleniyor adil gevrek bununla ilgili hiç bir şey demiyor yani transfer yapacağız demiyor yazılan çizilenler yalan haber demiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Transferin biteceği gün burundiden 6-7 futbolcu getirirsin ya tutarsa misali.Yaptığınız transfer politikası böyle.Zaten iyi futbolcular sen bu takımın başkanıyken gelmez.Yapacağın en iyi transfer kulübü bırakmak ondan sonra kulüp düzelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • UGUR TÜRKAN (2 yıl önce)
    Krizin ta kendisi SENSİN başkan !! Düzelir mi hiç tahmin etmiyorum.üstelik bu kez düşerse bu takım 20 yıl daha süper lig göremez bu şehir,bu borç sarmalı altında da bir alt lig olan 1 lig'e bile hasret kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    bi zahmet git
    0
    0
    Yanıtla
  • Halim (2 yıl önce)
    Türk futbolunda gelirlerin Türk lirası olarak değiştirilmesini sizde kabul ettiniz Anadolu kulüpleri çoğu . Sen de kabul ettin adil bey. Yayıncı kuruluştan gelen para dolar cinsindeydi o zamanlar. Bir kaç yıl önce dolara tepki olsun hükümete destek olmak için kulüpler Birliği olarak kabul ettiniz gelirlerin TL cinsinden almayı. .Sadece sen değil o zaman ki çoğu kulüp imza attı diye hatırlıyorum. Şimdi çoğu kulüp zararda. Resmen intihar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    5,6 nokta transfer ve paraların zamanında odenirse ligde kalırız yoksa ligin ikinci yarısında beş altı maç sonucu lige havlu atarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Ftbolda bazen kirizlar olabilir diyor başkan biz harzaman kirizdayiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Çok kaliteli 6_7 futbolcu almazsan güle güle başkan. Bunun ötesi yok. Yav millet nerde bulur o kaliteli yabancıları. Bizimkiler hep döküntü. Başkan net net bu takımı adam et. Eğer Allah korusun düşürürsen sana da yakışmaz Malatya da yakışmaz.
    0
    0
    Yanıtla