SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaban Keçisi Vurulmuş Olarak Yaralı Bulundu

0
Güncellendi - 2021-12-16 19:00:52
Yaban Keçisi Vurulmuş Olarak Yaralı Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Beydağı Karagöz Mahallesi mevkiinde silahla vurulmuş halde yaralı bulunan yaban keçisi tedavi ve koruma altına alındı.

Beydağı Karagöz bölgesinde vatandaşlar tarafından avlanması yasak olan dişi yaban keçisi yaralı olarak bulundu ve durumdan Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü haberdar edildi. Müdürlük personeli veteriner hekimler tarafından müdahale edilen yaban keçisinin, tüfek saçmasıyla yaralanmış olduğu belirlendi.

Tedavisi yapılan hayvanın koruma altına alındığı, hayvanı yaralayanın belirlenmesine çalışıldığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kızılelma (2 yıl önce)
    Alçaklıkta sınır tanımayan vahşiler ahh ahh. Hayatında kaç defa doğal ortamında yaban keçisi gördün de tüfeğine davranıyorsun. Bu insanlar yamyamlığı iç güdü sel mi yaşıyorlar.Kendi çocuklarını da mı ilk gördüklerinde öldürme duygusu yaşıyorlar.Vahşi insanların kulaklarına barınakta sarı küpe takılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu nasıl insanlık? Bu nasıl bir dünya?
    0
    0
    Yanıtla