SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kar Yağışıyla Kartpostallık Görüntüler Ortaya Çıktı

0
Güncellendi - 2022-01-19 13:13:22
Kar Yağışıyla Kartpostallık Görüntüler Ortaya Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da dün öğlen saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kentte kartpostallık görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Malatya’da 18 Ocak’ta öğle saatlerinde başlayan kar yağışı şehir merkezinde etkisini gösterdi. Gece boyunca yağan kar sonrası vatandaşlar beyaz örtü ile güne uyanırken kar yağışı ile birlikte kent merkezinde kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Yağan kar ile birlikte bazı vatandaşlar, kar altında yürümenin zevkini çıkardı. Bazı vatandaşlar da fotoğraf çekinerek karın tadını çıkardı.

Öte yanda Elazığ 13. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceği, yağışların zaman zaman yoğun kar yağışı şeklinde olacağı, buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Can (2 yıl önce)
    Bu kar yağmasaydı millet perişan olurdu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah Tarihçi (2 yıl önce)
    Kar yağışı nedeniyle günlerdir BANAZIYA otobüs gelmiyor.. Yıl 2022. Söz bulamıyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Ne kartpostalı sokaklar da tam kartpostal gibi. Ne belediye var ne başka bir şey. Rezillik bu
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (2 yıl önce)
    ah le malatya le malatya.. şen olasan malatya .
    0
    0
    Yanıtla