SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Rektörü Sordu.. Yanıt: 'Çok Kötü.. Tam Bir Deli!'

0
Güncellendi - 2022-01-23 22:42:52
Rektörü Sordu.. Yanıt: 'Çok Kötü.. Tam Bir Deli!'
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görevde olan bir rektör ile ilgili sorusu ve "Çok kötü... Tam bir deli..." şeklinde aldığı yanıt haftalar sonra kamuoyuna yansıdı.

Erdoğan'ın geçtiğimiz ay içinde Gaziantep'e yaptığı ziyaret sırasında, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, "Rektörden şikayetçi misiniz?" diye sorduğu, Şahin'in bu soruya karşılık, "Çok kötü... Tam bir deli..." sözleri ile cevap verdiği ortaya çıktı.

odatv4.com sitesinin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Hasan Şencan'ın twitter hesabından yayınadığı mesaj ve ekindeki görüntüye dayanarak verdiği habere göre, olay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Aralık 2021 tarihinde Gaziantep'te yaptığı toplu açılış töreni sırasında yaşandı.

"Rektör tam bir deli..."

Söz konusu habere göre, mikrofonun açık olduğunun unutulduğu bir anda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kulağına eğildi ve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı kastederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, "Rektörden şikayetçi misiniz?" diye sordu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sorusu üzerine, "Çok kötü, çok kötü... Tam bir deli" şeklinde cevap verdi.

Prof. Dr. Arif Özaydın, 2020 yılı Eylül ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne atanmıştı.

odatv.com'daki haberin linki:

https://odatv4.com/siyaset/mikrofon-acik-kalinca

odatv4.com- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Erdoğan'ın, 25 Aralık günkü Gaziantep ziyaretinden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız