SON DAKİKA
SON DEPREMLER

47 Yıl Sonra Eskimalatya'daki Öğrencileriyle Buluştu

47 Yıl Sonra Eskimalatya'daki Öğrencileriyle Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

İlk görev yeri olan Malatya’da 47 yıl sonra öğrencileri ile bir araya gelen Seher öğretmen, öğrencileriyle hasret giderdi.

1975 yılında adım attığı mesleğindeki ilk görev yeri olan Eskimalatya'yı 47 yıl aradan sonra ziyaret eden Seher Yıldırım, bir araya geldiği yaklaşık 35 öğrencisiyle hasret girdi. Emekli olduktan sonra İzmir’e yerleşerek yaşamını burada sürdüren Seher öğretmen, Eski Malatya grubu Başkanı Nedim Ulubaba’nın organize ettiği buluşmada ilk görev yeri olan Eskimalatya’da öğrencileri ile bir araya geldi. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette öğrencilerinden Adnan Yanar'ın kızının düğününe de katılan Seher öğretmen öğrencileri ile hasret giderirken, ilk göz ağrım diye belirttiği Eskimalatya'yı ve öğrencilerini unutmadığını söyledi.

Eskimalatya Lisesi ve öğrencilerinin mesleki hayatındaki yerinin ayrı olduğunu kaydeden Seher öğretmen unutulmayacak bir gün geçirdiğini ifade ederek organizasyonu tertip eden öğretmen Eskimalatya grubu Başkanı Nedim Ulubaba ile arkadaşlarını teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • DR.Hüsnü (1 yıl önce)
    Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer… güzel haberler
    %100
    %0
    Yanıtla