SON DAKİKA
SON DEPREMLER

500 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu Tamamlandı

500 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle Arguvan ilçesine 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa edildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle Arguvan İlçesine inşa edilen Arguvan Kapalı Spor Salonu tamamlandı. 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olan spor salonu voleybol, basketbol ve tenis gibi birçok spor branşında gençlerin hizmetinde olacak.

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırım yapmaya devam ediyor. Bu çerçevesinde Arguvan ilçesine kapalı spor salonu kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Arguvanlı öğrencilerin istifade edeceği bir yatırımı daha gerçekleştirdi.

Faaliyete geçen Arguvan Kapalı Spor Salonu hakkında bilgilendirme yapan Fen İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Aknişan, “Arguvan son zamanlarda spor anlamında önemli bir ilçe haline gelmiş durumdadır. Büyükşehir Belediyemiz, Arguvan’a yaptığı 500 seyirci kapasiteli amatör branşlar ile kültür, sanat etkinliklerinin yapılabileceği çok amaçlı kapalı spor salonu inşa etti. Yaklaşık 2 bin metrekare alanı olan salonumuzu çok kısa bir süre içerisinde tamamladık ve Arguvanlı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Sadece kapalı spor salonu ile yetinmedik, Arguvan’da bulunan stadın giyinme odası ve stadın bakımını da Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi olarak tamamladık. Yapılan çalışmaların Arguvanlı ve Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Arguvan ilçesine kazandırılan projelerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve emeği geçen mesai arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • baba (8 ay önce)
    siz hiç hentbol, voleybol maçlarında 500 seyirci gördünüzmü? Çoğu süper lig maçlarında bu sayıyı bulamadık. Maksat büyük olsun, 27500 kapasiteli stad bir maçta doldumu?
    %0
    %100
    Yanıtla