SON DAKİKA
SON DEPREMLER

52 Yaşındaki Avukat Hayatına Son Verdi

52 Yaşındaki Avukat Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerinin ardından girdiği bunalımı atlatamadığı öne sürülen Malatya Barosu  avukatlarından Kadir Pektaş, hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.00 sıralarında Malatya merkez Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi Mıhlıtut caddesi üzerinde bulunan bir sitenin içerisinde meydana geldi. İhbar üzerine adrese giden polis ekipleri, sitenin içerisinde Malatya Barosu Avukatlarından Kadir Pektaş’ı (52) yerde yaralı vaziyette buldu.

Ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Avukat Kadir Pektaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yapılan ilk incelemede Kadir Pektaş’ın oturduğu sitedeki 7 katlı apartmanın çatısından kendisini aşağıya attığı belirlendi.

Evli ve 3 çocuk babası Kadir Pektaş’ın depremden sonra girdiği bunalımı atlatamadığı öne sürüldü.

Çevresinde ve Malatya Barosu’nda sevilen, genç avukatlara yaptığı desteklerle bilinen Avukat Kadir Pektaş’ın vefatı üzüntüye neden oldu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili soruşturması sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Mahire (11 ay önce)
    Kadir pektaş 6284 mağduru bir hukukçuydu 6284 iptal edilmediği sürece daha çok yuvalar yıkılır çok canlar yanar
    %8
    %92
    Yanıtla
  • ali kaya (11 ay önce)
    Ruhun şad olsun mübarek adam. Sevgili dostum yolun açık olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MEHMET KEZER (11 ay önce)
    Allah rahmet eylesin lise arkadaşımdı çok üzüldüm
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tuncay (11 ay önce)
    Editör Haberi düzeltmediği müddetçe İnsanlar hem deprem psikolojisi olarak yazmaya devam edecek Birde bi kesim varki emelleri hedefleri uğruna her konuyu siyasi fikir ve düşüncelerine göre yorumluyorlar Kadir beye ALLAHTAN rahmet ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya (12 ay önce)
    Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun diyorum, değerli dostlar uzun süreli covit dönemi sonrası, yaşadığımız deprem gerçekten hayatımızı alt üst etti, deprem psikolojimizi bozdu özellikle kamuda görev yapan memurlar bazı üst düzey yöneticilerden bu süreçte olması gereken anlayışı hoşgörüyü göremiyorlar, bu süreçte evleri yıkılan, orta ve ağır hasarlı evlerine giremeyenler, Elazığdan ev tutup günlük geliş gidiş yapanlar, çocukları başka kentlerde okullara kayıt yaptıranlar, ekonomik zorluk içerisinde olan bütün insanlarımız, bu arada bazı açık olan lokanta yiyecek ve içecek satan yerlerde uygulanan çok yüksek fiyatlar, kiralik evlerin en az 10 bin TL den başlaması, yıllarca tedavimizi hastalık sürecimizi bilen doktorların ilimizden başka illere gitmesi, hiç unutamıyorum asgari ücretin 8.500 TL olduğu bir dönemde deprem öncesi 2 bin TL ye oturulan eve deprem sonrası kirayı ya 8TL yap yada çık denilmesi gibi olumsuz durumlar ruh sağlımızı bozmuştur, bu süreci hep birlikte birbirimize yardımcı olarak, bu süreci fırsatçılığa çevirmeden atlatmamız dilek ve temennisi ile,Allah hepimizin yar ve yardımcınız olsun diyorum.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Emrah Pektas (12 ay önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Tekrar ediyorum. Kadir Pektas'in intiharinin deprem ile alakasi yoktur. Herkes depremle bu intihari kasitli olarak iliskilendirmeye calisiyor ama dogru degil. Kadir Pektas depremden dolayi herhangi bir psikolojik bunalima girmemistir. Zok zengin biri olup ve butun malini mulkunu kaybeden biri olsaydi o zaman hakli olabilirdiniz. Zira Kadir Pektas depremde her seyini kaybeden bir depremzede degildi. Sadece iki evi olan birisiydi ve bir evi az hasarli digeri ise orta hasarliydi. Depremde ailesine de herhangi bir zarar gelmedi. Dolayisyla depremle Kadir Pektas in intihari arasinda hicbir iliski yoktur. Kendisi uzun suredir yasadigi ailevi sebeplerden dolayi intihar etmistir. Bu sorunlarin bir kismina ben de sahsen kendisinden defalarca duydum.
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Başınız sagolsun bir süre kadir abi ile çalışma sürecimiz oldu kendisi çok iyi bir insandı ..çok sasrdm duyunca Rabbim taksiratini affetsin ... başsağlığı diliyorum sizede..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilgehan (12 ay önce)
    2013 yılından buyana avukatımızdı bir çok davamıza baktı. çok sohbet etmişizdir iyi bir insandı intihar edecek birine hiç benzemiyordu bu haberden yaklaşık bir hafta önce telefonla bir dava konusuyla alakalı bayagı konuştuk gayet saglıklı konuşuyodu bunalıma girmiş bir hali yoktu hayat dolu espirili biriydi ben intihar edebileceğine inanamıyorum.çok üzüldüm
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Emre (12 ay önce)
    Deprem bölgesinde insanların psikolojileri hiç iyi değil. Bu konuda bir şeyler yapılması lazım.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Halil (12 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ıyı bir insan dı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emin (12 ay önce)
    Allah milletin yardımcısı olsun. Bu tarvmayı antlatabilmek için psikolojik destek şart.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Fikret (12 ay önce)
    Yıllardır avukatlığımı yaptı.Çok üzüldüm.Allah Rahmet eylesin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Mst (12 ay önce)
    Allah rahmet eylesin.Yakınlarına sabır versin.Bu zor günler hep böyle gitmeyecek hemşehrilerim.Umutsuz olmayın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ramazan (12 ay önce)
    Ülkeyi yediden yetmişe bunalıma soktular. Herkeste bir geçim sıkıntısı var. Herkes mutsuz umutsuz stres içinde. Allah rahmet eylesin, ne diyelim biz de kafayı yemeden düzelseydik bi
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Dağ gibi bir adam devrilmiş, sen onun üzerinden siyaset yapıyorsun. Ne kadar ayıp.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Huzur (12 ay önce)
    Üzdün bizi Kadir abi,Allah rahmet etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emrah Pektas (12 ay önce)
    Kadir Pektas benim amcamdi. Intihar sebebi olarak yazdiginiz 6 Subat depremlerinin ardindan girdigi bunalimi atlatamadigi" cumlesi dogru degildir. bu cumleyi size kim soylediyse siz de oyle yazmissiniz. Fakat, yazdiginiz sebep sanki intiharinin depremle iliskisi varmis gibi yazmaniz dogru degildir. Amcam ciddi ailevi psikolojik sorunlar yasiyordu ve intiharinin temel sebebi bu sorunlardir.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Emrah bey acınızı anlıyorum bızlerde severdık Kadır abıyı fakat tazıyeye gıttıgımde tek gördüğüm aılesının perısan olduğu ..,,aılevı sıkıntısı olan bırı ıcın bu kadar gözyaşı sacmalık olurdu.bence kımsenın uzerıne bu tarz menfı duygularla gıdıp daha fazla uzmeyın.Kadir abı bu yazdıklarınızı okusa amcanız olarak sızı asla affetmezdi.sonuçta bır cınnet haline denk gelip yapmış meslegı belli sorunları olan insanlarla uğraşıyor bunuda farketmenızı istiyorum.sızden rıcam o güzel ve temiz ınsanlara amcanızın hatrı ıcın saygınız olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emrah Pektas (11 ay önce)Nurcan Erol isimli kullanıcı yorumuna
    Nurcan Hanim ben amcamin ailesini suclayici bir sey mi yazdim? Ailesinin gozyasi dokmesi amcamin ailesiyle sorunlari olmadigi anlamina mi gelir? Boyle mantik olur mu? Elbette gozyasi dokecekler. Sonucta onlar esi ve cocuklari. Ama bunlarin hicbiri amcamin ailevi sorunlari olmadigi anlamina gelmez. "bır cınnet haline denk gelip yapmış:" Yazdiginiza bir bakar misiniz? Her intiharin sebebi cinnet midir? Amcamin cinnet gecirdigini nerden biliyorsunuz? O intihar ederken yaninda miydiniz? Kusura bakmayin ama yazdiklariniz safsatadan ote degil. Ayrica "Meslegi belli sorunları olan insanlarla uğraşıyor" demissiniz. Bu ne demek? Bize aciklar misiniz? Yani, muvekkilerinin sorunlarindan etkilenip mi intihar etti diyorsunuz?
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Ben sadece seçeneklerden bahsettım tek taraflı bakmıyorum bu olaya bırsey ıcın kımse kendi canından vazgeçmez bırcok şeyler varsa yük ağırlaşır kişi zayıflar ve son verir hayatına.yanındamıydınız? Dıye yazmıssınız yanında olsaydım eğer bunlar olmazdı zaten Kadır abının çok emegı var bende onun böyle birsey yapmasına canım pahasına müsade etmezdım. Acınızı gerçekten anlıyorum bızlerde yaşıyoruz . Ama şunu bılmenızı ısterım bu hayatta olmeyı düşünen tek ınsan Kadır abı degıldır herkes bunu 1 kerede olsa düşünmüştür hersey bızler însanlar ıcın kımseyı garipsemıyorum elestırmıyorum.rabbım mekanını cennet etsin aılesıne de sabır versin .
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Şenay Aydın (11 ay önce)Nurcan Erol isimli kullanıcı yorumuna
    Emrah Pektaş Yeğenim olur yazdıkları doğrudur bende şahidim ailevi huzursuzluklarina.. şunu anlamıyorum kadın hakları varda erkeklerin hakları neden yok
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Şenay hanım hak nedır bılıyormusunuz? Emrah bey bana Kadır abının yanındamıydınız?dıye yazmış peki sız o aılenin yanındamıydınız?ben 2 gün önce yanındaydım onların Suan tek düşünduklerı icınde bulundukları acı ve yalnızlık .bunlar yetmiyor gıbı bu yorumlarınızı görmüş olsalardı sızce ne hıssederlerdı?bizler soylemedık bahsetmeyıde düşünmüyoruz.adalet ülkemde merak etmeyin bayanda da erkekde de eşit siz görmüyor olabilirsınız .Suan gördüm tek adaletsızlık sızın ınsanların özeline bılıp bılmeden bu acılı günlerinde saldırmanız ıyı günler dilerim
    %93
    %7
    Yanıtla