SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Ayda 96 Bin Sürücü ve Araca Ceza

6 Ayda 96 Bin Sürücü ve Araca Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğünce yılın ilk 6 ayında kural ihlali ve sorumluluklarını yerine getirmediği tespit edilen 96 bin 62 sürücü ve araca cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik birimlerince kara yollarında trafik güvenliğini sağlamak amacıyla 65 bin 747 sürücü ve yayaya hizmet içi bilgilendirme yapıldığı belirtildi.

516 bin 801 araç ve sürücü kontrol edilerek kural ihlali ve sorumluluklarını yerine getirmediği tespit edilen 96 bin 62 sürücü ve araca cezai işlem uygulandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu cezalardan 9 bin 716'sı kırmızı ışık ihlali, 6 bin 791'i seyir halinde cep telefonu kullanmak, 7 bin 502'si emniyet kemeri takmamak, 39 bin 785'i ise hız ihlali olup Fahri Trafik Müfettişleri tarafından ise 9 bin 111 araca cezai işlem uygulandı. Ayrıca altı aylık süre içerisinde yapılan kontrol ve denetimler sonucunda 3 bin 272 araç trafikten men edildi. Trafik akış düzeni ve güvenliği bağlamında kontrol, denetim ve uyarılarımız aralıksız devam edecektir. Lütfen can ve mal güvenliği için trafik kurallarına uyalım."

Bülten- AA

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zorba (1 yıl önce)
    Park sorununu çözmek yerine ceza yazmak işin en kolayı. Malatya 100 yıllık caddelerinin bugünkü araç sayısına göre hiç değişmeden hiçbir alternatif yollar açılmadan aynı caddelerin sağından solundan kırpmakla trafiğin çözüldüğünü sanan Belediyeler maalesef Han,Hamam,Kilise,Çeşme,Taksi durağı, Muhtar evi, kahve yapmakla hizmet yaptığını sanarak oy kaygısı olmadığından şehrimizde böyle iç içe girmiş bir trafikle gününü sürdürecektir.....
    %100
    %0
    Yanıtla