SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"7 Bin Nüfuslu Bir İlçeyle Profesyonel Ligde Takımımızı Ayakta Tutuyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan ilçesinde tadilat işlemleri tamamlanan Arguvanspor Kulübü'nün konaklayacağı tesis hizmete giriyor.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan mavi- beyazlı Malatya Arguvanspor yeni sezonda ilçedeki konaklama tesisine yerleşecek. Maçlarını oynayacağı sahanın içinde UEFA kriterlerine uygunluk belgesi alan Arguvanspor Kulübü takımın konaklayacağı tesisteki tadilat çalışmalarında sona geldi.

Teknik heyet ile sporcuların her türlü ihtiyacının karşılanabileceği bir şekilde dizayn edilen 55 odalı tesiste çevre ve peyzaj çalışmaları da tamamlandı.

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Takımımız yeni sezonda hem ilimizi, hem de ilçemizi gururla temsil edecek. Tüm Arguvanlı dostlarımızın Malatyalı hemşehrimizin Malatya Arguvansporumuza maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz. Bu tesisin hazırlanmasında çok sayıda hemşehrimizin emeği ve desteği var. Herkes canla başla çalıştı. Bir takımı ayakta tutmak çok kolay değil. Hakikatten ağır bir yükü var, biz çok küçük bir ilçe olmamıza rağmen 7 bin nüfuslu bir ilçeyle profesyonel ligde takımızı ayakta tutuyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • rıza kızıldaş (9 ay önce)
    sevgılı ornek baskanımızla arguvansporumuz tum malatyalı dostlarımızın gurur olacaktır basarılar arguvanspor malatyamız gülü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa (9 ay önce)
    Bodrumspor, Akhisar, Bandırmaspor, Akçaabat gibi ilçe takımlarının yer aldığı liglere kadar yükselip Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (9 ay önce)
    Bu takım, Malatya nın olmadığı profesyonel futbol liginde Malatya yı temsil eden tek Malatya takımı. Bu takım Elazığsporun olduğu ligde Malatya yı temsil ediyor. Elazığspor ile maç yapacak. Malatyalı işadamları ve yerel yöneticiler maddi olarak olmasa da manevi olarak ve hizmet olarak takıma destek olmalılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre (9 ay önce)
    Yms tesislerini alsınlar işte yms lige de katılmıyor maçları da yms stadında oynasınlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • baba (9 ay önce)
    İyi iş yapılmış gözüksede, Arguvan bu spor kulübünü taşıyacak seviyede bir yer değil. Yapılan konaklama tesisine yazık. Bu kulübün yaşaması mümkün değil.
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Emin ol malatyaspordan iyi taşır arguvan yonetim dürust olduktan sonra çalmadiktan sonra rahat ol basarilar gelir. Sayin baskan da zaten zoru basariyoruz diyor. Burda oturdugunuz yerde elinizde telefonu alip verilen emegi küçümseyeceginize emege saygi duyun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • koca bir malatya yı temsil ediyor böyle yorum olmaz senin il takımın ligde bile yok ayıptır her malatyalının desteklemesi lazım...........
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (9 ay önce)
    Sayin Belediye baskanina yoneticilerine Maddi yardimda bulunanlari emegi gecenleri ARGUVAN Halkini tebrik ederim Gurur duydum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (9 ay önce)
    Başta sayın belediye başkanım olmak üzere, Arguvan sporumuza yardım eden herkese sonsuz teşekkürler, Rabbim sizlerden bin kerre razı olsun, hepinize sağlıklı uzun ömürler dilerim,emeğinize ve yüreğinize sağlık.
    %100
    %0
    Yanıtla