SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"8 Oyuncu Eksiğiyle Maça Çıkan Bir Takımız"

0
Güncellendi - 2020-03-11 23:14:35
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, 3-1 geriye düştükten sonra oyunu istedikleri şekle sokamadıklarını ifade ederek, “1 veya 3 puan bizim için büyük bir joker olabilirdi çünkü hiçbir takım oynamıyor, bizim burada alacağımız puan veya puanlar büyük bir avantaj sağlayacaktı. Bunu gerçekleştiremedik. Dolayısıyla artık hafta sonu oynayacağımız ve diğer arkadaşların katılımıyla maça odaklanıyoruz” dedi.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, “Arkadaşlar aslında fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Şampiyonluğa oynayan ve yukarıda bugüne kadar iyi mücadele eden Trabzonspor, zengin de bir kadrosu var. Bizde küme düşmemeye oynayan, bu arada da maç öncesi 8 oyuncu eksiğiyle maça çıkan bir takımız. Tabi mağlubiyetten sonra bunlar bizim için bir mazeret değil. Oyun içerisinde bazı şeyleri doğru yapabilseydik, erken gol yedik. 10.dakika 1-0, sonra frikik golü. 2-1’i yakaladık. O ara biraz direnç gösterebilseydik, ayağımızdaki topu kaybettik, dönen top tekrar bize gol oldu” ifadelerini kullandı.

Karaman, 3-1 geriye düştükten sonra oyunu istedikleri şekle sokamadıklarını kaydederek, “Dolayısıyla bu maç bizim açımızdan bir kere fiziksel anlamda iyi bir takıma karşı oynuyorsun açık net konuşayım; bizi geliştiren, iyi bir takıma karşı hatalarını görebilen ve bundan sonra oynayacağımız maçlarda ders çıkaran nitelikte bir maç oynadık. Aslında 1 veya 3 puan bizim için büyük bir joker olabilirdi çünkü hiçbir takım oynamıyor, bizim burada alacağımız puan veya puanlar büyük bir avantaj sağlayacaktı. Bunu gerçekleştiremedik. Dolayısıyla artık hafta sonu oynayacağımız ve diğer arkadaşların katılımıyla maça odaklanıyoruz. Trabzon’a da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Ya arkadaş bu 8 eksik nasıl var da YeniMalatyaSpor saha tam kadro çıktı. Hoca bizle dalgamı geçiyoooo. Sakat yok bir tek hedebe cezalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Coşar Şendoğan (4 yıl önce)
    Hikmet hocam. Siz başında olduğunuz takımları başarıya ulaştırırsınız. İnanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (4 yıl önce)
    Hikmet Hocam inşallah başarılı olacaksınız..Takım biraz canlandı. Keşke devre arasından sonra siz gelseydiniz. Takım ligde kalırsa gelecek senenin kadrosunu oluşturmak sizin hakkınızdır. 1. Lige gidecek veya futbolu bírakacak 7/8 futbolcumuz var. Onlara güle güle demek de sizin hakkıníz. Bu arada adil denen insan seneye olmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (4 yıl önce)
    Hocam size güveniyoruz, Siz bu takımı kurtracaksınız,inşallah,Fakat içimizdeki hasüt ,kinci, sözüm ona ( spor otoriteleri ) sporumuzun bir adım ileri gitmesini istemeyen,yarıtıklarda,takımımız başarılı oldukça onlar delirsinler, Her şey Malatya ve Malatya sporunun olsun, Yardımcı olan herkesten , Allah bin kere razı ,yolumuz açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (4 yıl önce)
    YENİLDİK AMA -gerçekten- EZİLMEDİK! 1. Rakibimiz Trabzonspor çok formda, yüksek kondüsyonda, her futbolcusu biribirinden yetenekli, tıkır tıkır çalışan yepyeni bir motor gibiydi. 2. Malatyaspor’un eski kimliğe dönme işaretleri açık, seçik görüldü. Umut Bulut dışında bütün oyuncuları ellerinden geleni yapmaya çalıştı. 3. Bundan sonraki rakiplerimiz Trabzonspor gibi güçlü olmayacağına göre çok takımı yeneceğiz, çok takımdan puan alacağız. Ve inanıyorum ki rahat bir şekilde kümede kalacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    Dün akşam seyrettim Malatyasporumuzu bu takım düşmez.Çok panik olmayın.Sadece futbolcu kardeşlerim.sanki düşmüşler gibi panik yapıyor.Bu işimiz zorlaştırır.Gelin bir şampiyon olacak takım gibi düşünün kendinizi 9 maçta 18 puan alın düşmeniz mümkün değil.HAYDİ SİZİ GÖRELİM.çok ÇALIŞIN mALATYA SÜPER LİGDE DEVAM ETSİN.Sizlerde süper lig oyuncusu olarak devam edin.Karşınızdaki takımı gözünüzde çok büyütmeyin..düşecek takımlar belli kayseri-ankaragücü-kasımpaşa
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguzhan (4 yıl önce)
    Benim fikrim Irfan buzdan yana Takımla özdeşleşen bir teknik adam di Bizden sonra çok ta başarılı değildi ama inanın malatyada farklı bir teknik adam oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hocam çok mütevazı siniz trapzonun sorlot a.omur sosa varmı böyle kaliteli profesyonel oyuncun hele on numaralarını a.omuru hayranlıkla seyrettim trapzonda hafta sonunu. düşünerek bize yüklenmedi hocam o sekizde olsa işimiz zor tek umudumuz siz ve futbolcular oyuncular devre arası iyi çalışmamış koşacak halleri yok kilodan kendilerini hareket ettiremiyorlar futbolcuların acil terapiden geçmeleri lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (4 yıl önce)
    arkadaşın biri hikmet hocanın 8 eksikle çıktık dediği oyunculara baksaydı ne demek istediğini anlardı amacı anlamak değil zaten aykut hoca neden olmadı yav aykut ile hikmet hocayı karışılaştımak bile yanlış bir yorum eğer bu takım kurtulursa şuan hikmet hocadan başkası olamaz yönetime gelince yaptığı hizmetler 2.lig 1.ci lig ve süper lig tamam anladık çok teşekkürler gevrek başkan ama kızma darılma süper lig sana bi kaç beden büyük geldi içinde sırıtıyorsun burda tek tek yazmaya gerek yok haa gevrek çiler çıkıp sallıyor bazen gerekirse yazarız da ama erkenden karar alın bu taraftar sezon sonuna kadar sizi alkışlar ile göndersin aksi olursa şık olmaz emeğiniz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Kim ne derse desin.Öyle yada böyle ahı gitmiş vahı kalmış bu kadar kısır ve kötü takımı tecrübesi ve disipini ile hiç olmazsa mücadeleye dahil ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (4 yıl önce)
    hikmet hoca bu takım sanki acemiler mangası gibi birbirlerine düzgün pas vermeyi bilmiyorlar. bazı oyunculara sabah akşam bir top ver devamlı kuyruklarına çalım atsın tek sahada kendisi varmış gibi oynasın. kimseye ver kaç pası atmasın kendi kendine oynasın gökan töre örneği
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    hocam bana gol ihtiyacın varken neden bifuma ve umiti çıkardın izah et! direkt gole yakın iki ismin bunlar, bu hareketinle bana umut vermedin maaalesef!
    0
    0
    Yanıtla
  • bahattin (4 yıl önce)
    ele avuca gelır bütün oyuncularını sat sonra malum sonuç, gevrek kına yaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Al.... Per (4 yıl önce)
    Takımda forvet yok artık iyi mücadele edip topa hakim oluyoruz ama golcü yok inşaAllah düşmeyiz işin çok zor hocam.... Taraftara gelince tüm maçlarda futbolcuya kızanmı dersin takıma destek olacağına köstek olanmı dersin maçı izleyip gidiyorlar destek neredeyse yok..... Bu arada ADİL GEVREK başkanım takımı duman ettiniz sattıklarını yerine koymazsanız düşersiniz İNŞAALLAH DÜŞMEYİZ SONUNA KADAR KAPLAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Hikmet hoca bu işin erbabı.Bu yönetimin yaptığı en iyi şey bu hocayı takımın başına getirmekti.Hikmet hoca ile 36 puanla ligde kalırız rizeden antepten kasımpaşadan göztepeden ve kayseriden puan alır bu takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Üzülme hoca ya takım hiç eksiksiz olduğu zamanda aynıydı.Kulübün ipi çoktan çekilmişdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çağlar (4 yıl önce)
    Sevgili malatyaspor taraftarları ve malatya medyası futbol fedarasyonu ve hakemlerin malatyaspor alehine yaptığı işleri niye yazmıyoruz adamlar bizi lig den düşürmek istiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Üzülme be hocam sen adam gibi adamsin iyi bir hocasin bu durumun sorumlularii takımı bu hale getirip sanki sorumlusu mezardaki baban gibi tribünde caka satanlardir alabildiğine kilo almış kendine bakmayan kondisyonu ve gücü sıfır olan ruhsuz futbolculardir bu takıma niye geldiniz sayın hocam bende bir ümit kemençe almış sizin hemen yanınızda tribünde maç sonu horon tepip yaş gününüzü kutluyacaktik olmadı hocam üzülme bu takımı bu hale getirenler uzulmezler bari utansalar diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat Kutsal (4 yıl önce)
    Malatyuaspor ne güzel günlerden bu hale nasıl geldi.Çok oyuncumuz gitti ama halen kurtuluş imkanı var.Yedek kalecimiz yok mu?Gökhan Törenin bu takımda yeri var mı?Ahmet Ildız,Erkan Kaş,Eren Tozlu,Ömer sakat değillerse Gökhan gibi hırçın bir oyuncunun yerine tercih edilemez mi? Kaleci Farnole bir hoca topu aldığında el ile başlat demiyor mu?1970 li yılların kalecisi aldığı her topu degaj yapıyor.Böyle bir futbol liglerde yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)
    Bu takım bu oyunu oynasın ANADOLU TAKIMLARINDAN hepsini YENER. TABİ Kİ 9 haftadır galibiyet almayan bir takımız ama HİKMET HOCA farkını gösteriyor. Bir de aklıma takıldı ANLAYAMIYORUM bu yöneticileri BAŞKANI.. TRABZON SEYİRCİ BİLETİ NEDEN 5 tl. 7-8 yapsana. 10 yapsan trabzonun o seyircisi yine aynı olacaktı. Bu takımın paraya ihtiyacı yok heralde. YÜZDE OTUZ fark uygulasana. BİZİM TARAFTARIN GÜNAHI NE DEPLASMANDA..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Hikmet hocanin farki takima yansimisti daha derli toplu bi malatyaspor izledik taraftar adili istifaya cagirmadi hayret gecen macta takim gol atmis beraberligi yakalamisiz adil istifa diyorlar bu takim ligde kalacak insallah yeter ki birlik olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Takımın hali düştüğümüz seneye çok benziyor. Sonucu benzemez inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Kemal hocadan önce gelecektin hikmet hocam ama ve ama allah'ın izniyle düşmeyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın GÖKALP (4 yıl önce)
    Hocam size inanıyor ve güveniyoruz sizin yanınızdayız saygılar Aydın GÖKALP
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Ben güveniyorum Hikmet hocaya. Takım düşecek diye sevinenlerin hevesleri kursaklarında kalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Hikmet Hoca his 8 eksige filan siginma. takimi oynatmasi gereken sekle sokmasi gereken sensin. bugun o sekil takimda yoktu. Aykut kocaman gelsin diye defalarca soyledik ama iste dinleyen yok. aykut kocamanin ne oynattigi belli en azindan. insallah dusmeyiz. kayseriyi kesin yenmemiz lazim. seneye mutlaka 15 20 milyon tl para koyacak yonetim lazim ve oyunculari sezon ortasi satmayacak islerini iyi yapacaklar. 500 bin euro ya oyuncu verirsen sonucu da bu olur. sergeni getirdin hata gonderdin ikinci hata. kendi ayagimiza siktik baska bisi deil. umarim dusmeyiz. adil gevrek sezon sonu yok. umarim ben cikardim ben yoksam takim da dussun derse belediyenin hesap sormasi gerekir. bu takim hikmet ile hasimin takimi deil. belediyenin takimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut o kadar iyiydi madem neden Konya'dan kovdular...Bı sabredin be kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut un Konya sı ortada.Yönetimin bu sene yaptığı en iyi İş Hikmet hoca dur ben bu saaten sonra takımın ligde kalacağına inancım tam .takıma mücadele hırs gelmişse devamı gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu nasıl bir mantık arkadaş.Cenazesi kaldırılacak bir takıma gol attırmayı başaran,yarısı sakat ve cezalı bir takıma son 10 haftada gelmiş bir teknik direktörü eleştirmek kimsenin haddi değil.Bunu yazarken ya İlacını zamanında almamış yada dozunu artırmışsın.Yada ne içiyorsan onu çok içmişsin .Bu yorum aklı başında mantıklı bir insan yorumu değil.Yahu siz Hikmet karamanı elinde sihirli değnek yada pelerinli süperman mı zannettiniz?Teknik direktörlere sıra gelene kadar eldeki Malzemeden bir haber verin.Malzeme kalmadı malzeme yiyip bitirenlere bir yorum yapın.Bunu daha anlıyamadınızmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Tek umudumuz sensin Hikmet Karaman
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (4 yıl önce)
    Hikmet Hocam teşekkürler, takıma farklılığınız yansımış, daha bir haftada. Zaten oyuncu eksikliği olmasına rağmen mücadele ve topa sahip olma iyiydi. Bundan sonrasına başarılarınızı umarız ve gelecek yıla İnşaallah iyi bir kadro ve takım ruhu yönetimle sağlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celil (4 yıl önce)
    Zor bir dönemde geldin.İnsallah başarılı olursun .Bundan sonra son iki maça kalmadan 3 galibiyet 4 beraberlik yetecek inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Hafta sonu uzak değil sayin hoca O zamanda bir bahene bulunur yağmur soğuk sicak Hakem takim ligde kalirsa seneye sivas spor gibi olur ama düşerse de 10 yil da zor çikariz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Takımın oyunu Hikmet hocadan sonra düzelmeye başladı. Bu maçtada kötü oynamadık. Yalnız hakem ilk dakika kararlayla bizi bitirdi. Bu takım böyle oynasın kesinlikle küme düşmez. Malatyasporumuza destek olalım yeterki...
    0
    0
    Yanıtla