SON DAKİKA
SON DEPREMLER

80 Suçtan Kaydı Bulunan Şahıs Eski Karısını Yaraladı

80 Suçtan Kaydı Bulunan Şahıs Eski Karısını Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Konteyner kentte kalan bir kadın, 80 suçtan poliste kaydı olan boşandığı kocasının bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

Olay, saat 21.30 sıralarında İkizce'deki Konteyner Kentte meydana geldi. 46 yaşındaki N.A. adlı kadın, boşandığı eski eşi aynı yaşdaki G.A.'nın bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Olayda sırt ve kulak kısmından yaralanan N.A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Poliste 80 suçtan kaydı bulunduğu belirlenen G.A., suç delili bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • Özkan Çelik (2 hafta önce)
    Kura ile rastgele verdikleri deprem konutlarında böyle adamlarla komşu olacağız. Orada da çok kavga çıkacak.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    82. Suçunu işlemesi için ne zaman salınır acaba.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sabaha bırakırlar yeni vakalar için
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Devlet (2 hafta önce)
    Bir ülkede bir kişinin hangi sebebten olursa olsun 80 suç kaydı varsa (205 olanı da gördük)ve hala dışarıdaysa devlet artık suç ortağıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sari (2 hafta önce)
    Bu 80 suc kaydı ne zaman başlamış çok merak ediyorum 2001 öncesi mi sonrasimi bu ülkenin başına gelen en büyük felaket akp dır ne belalar geldiyse bunların başa gelmesinde sonra başlamıştır
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Volkan (2 hafta önce)
    Bu tipler birgün birinin başına bela.oluyor. devlet karışmıyor deyip dışarda gozukaralik yapmaya kalkıyor, bilmiyor ki herkesin gözü kara. Cagasi, çoluğu çocuğu eşi dostu için millet yeri geliyor yutkunuyor. Ama gel gelelim birgün birinin başına bela olur ve o kişi bu şerefsizler yüzünden gider yatar. Kısaca devlet bu pislikleri temizlemeyi unuttuğu için, bir garip temizlemek zorunda kalabliuory. Allah'ım denk getirmeye.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mlx (2 hafta önce)
    80 ayrı suçu olup, dışarıda gezmek; Hayaldi gerçek oldu. Yaparsa ak parti yapar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (2 hafta önce)Mlx isimli kullanıcı yorumuna
    CHP genel af verecek kaç defa teklif verdiler sen ozaman dersin yaparsa CHP yapar
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yani chp eskiden af çıkartıyordu, akp' nin de çıkartması normal mi diyorsun? Üstelik 80 suçtan affedilmiş de geziyor demiyor, 80 suç kaydı var ama hala tutuklu bile değil. Bu durum af ile alakalı değil, ceza ve infaz yasalarının yetersizliği ve çarpıklığı. Ağzı olan konuşuyor, chp şöyleydi de böyleydi de tüp kuyruğuna girdikti de, alın size kuyruk, megsaş ekmek kuyrukları 1km, iyi mi oldu şimdi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • halk (2 hafta önce)
    80 suç işleyip dışarıda gezebiliyorsa ceza da almıyor demektedir. Bir devleti devlet yapan en önemli yapı hukuktur....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 hafta önce)
    Seksen suç kaydı.. hala dıșarda geziyor, Devletin hakimleri, savcıları bence kendilerini bir sorgulamalılar vicdani olarak...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (2 hafta önce)
    Adaletin adı var ama kendisi yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (2 hafta önce)
    Aklımın ermediği,adam 80 suç kaydıyla,ortalıkta nasıl gezebiliyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (2 hafta önce)
    Yorumlarda insanlar kızgın ve haklılar. Peki bizi yönetenler bunları bilmiyormu. Ha bire çıkıp yeni anayasa diyorlar. Esas yapılması gereken baştan sona ceza hukukunun yazılması. Adaletin yeniden en baştan yapılandırılması.Saygılarımla...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdem44 (2 hafta önce)
    Adam demiş Adaletime güveniyorum suçum 80 di beni hala serbest bıraktıkları için 81 de olunca çok çok uyarı alırım demiştir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 hafta önce)
    80 suç kaydı var ,insanların arasında halen dolaşıyor.pimi çekilmiş el bombası kimin yanında patlarsa.işi suç işlemek bunun acilen ömür boyu çalışma kampına alınmalı ,insanlarla münasebeti kesilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (2 hafta önce)
    Diyorlar ki Ak Parti neden oy kaybediyor güya yargı paketi geçecekti meclisten böylece cezasızlık devri bitecekti. Sonra ne olduysa o durumdan kimse söz etmedi. Neymiş ceza evleri doluymuş ya arkadaş yap cezaevi yap. Okul kadar hatta ondan daha önemli yap hücreye koy bu pislikleri kendi kendilerini bitirip tüketsinler. Dışarıda bir devletin yasası var bir de bu pisliklerin yasaları. Biliyorlar Ceza Kanunu yeter yetersiz. Adam suçu zevkine işliyor. Yasalar ağır olsun millet keyfine adam vuruyor görmüyor musun bunu. Alt sınırı yap bakalım en kötü beş yıl ne oluyor. Pislikler içeriden çıkamasın millet gün yüzü görsün biraz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 hafta önce)
    80 suç kaydı , bence adam zevkine suç işliyor çünkü biliyor ki yanına kar kalacak . Yazıklar olsun memleketi bu hale düşürenlere
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Haci (2 hafta önce)
    Esaslı ceza alması için ,Acaba 100.suçuna 19 suç kalmış o mu bekleniyor?Bu ve benzeri durumlar çok yaygınlaştı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memur (2 hafta önce)
    80 suç kaydı var yaşasın adalet, yoruma gerek, yok kamera şakası gibi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 hafta önce)
    Bizim buralarda illa başına gelecek ondan sonra önlem alacaklar. Bir konteyner kentte Yabancılar içeri girer diğer konteyner kentlerde önlem alınmaz. Bir konteyner kentte araba çocuğu ezer diğer konteyner kentlerde önlem alınmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla