SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Ayda 2 Bin 712 Şüpheliye Uyuşturucudan İşlem

9 Ayda 2 Bin 712 Şüpheliye Uyuşturucudan İşlem
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında 2 bin 712 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtildi.  Malatya’da ayrıca 9 ayda 394 ruhsatsız tabanca ve 328 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi.  

9 ayda 2 bin 712 kişiye işlem 
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Ocak-Eylül 2022 döneminde 9 aylık sürede Narkotik Suçlara yönelik yapılan çalışmalarda; toplam 1861 operasyonda 2 bin 712 şüphelinin yakalandığı, bu şüphelilerden 301’i hakkında uyuşturucu satıcısı, 2 bin 411 kişi hakkında ise uyuşturucu kullanıcısı kapsamında işlem yapıldığı belirtildi.  

9 ayda ele geçirilen uyuşturucu madde
Emniyet ekiplerince yürütülen narkotik operasyonlarında, 194 kilo 287 gram esrar, 77 kilo eroin, 15 kilo 288 gram Metamfetamin, 4 kilo 356 gram Skunk, 152 adet Ecstasy, 72 adet Captagon, 3 kilo 389 gram Sentetik Kannobinoid, 73.410 adet Sentetik Ecza, 486 kök Kenevir Bitkisi ve 24 kilo 382 gram ara kimyasal madde ele geçirildi.  

722 adet ruhsatsız silah ele geçirildi 
Bu arada, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde gerçekleştirilen uygulamalarda 394 tabanca, 328 av tüfeği, 165 kurusıkı, 4 bin 720 mermi ve fişek ve 594 adet kesici / delici alet ele geçirildi.

Emniyet ekiplerince 9 aylık sürede haklarında verilen hüküm veya yakalama kararı bulunan toplam 3 bin 646 firari de yakalanarak adli makamlara teslim edildi. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Doğanyol (1 yıl önce)
    Uyuşturucu erken ölüm demektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Rabbim emniyetimizi korusun her türlü bela ve musibetten inşallah.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Allah polise güç kuvvet versin,gençleri çocukları zehirliyorlar her köşe başında, alkolmetre ölçen cihaz gibi uyuşturucu kullanımı anında ölçen bı cihaz üretilmeli gerisi çorap söküğü gibi gelir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (1 yıl önce)
    Emniyetimizi cani gönülden tebrik ediyorum. Adli makamlarıda tebrik ediyorum. Fakat bu iceri atılanların hemen dışarı saliverilmesine olanak sağlayan yasaları duzenlemeyen siyasileri ise göreve davet ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla