SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Alanya'dan Zaferle Dönüyor: 0-1

0
Güncellendi - 2018-11-06 05:14:59
EYMS Alanya'dan Zaferle Dönüyor: 0-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, galibiyet hedefiyle gittiği Alanya deplasmanında Aytemiz Alanyaspor'u, 11. dakikada Adem Büyük'ün serbest vuruştan kaydettiği golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 32. dakikasında Farnolle, Alanyaspor'dan Cisse'nin kullandığı penaltı atışında gole izin vermedi.

STAT: Bahçeşehir Okulları Stadyumu

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, 4.Hakem- Arda Kardeşler, Hüseyin Göçek (VAR), Özgür Yankaya(AVAR)

AYTEMİZ ALANYASPOR:1. Haydar Yılmaz, 2. Isaac Sackey, 4. Merih Demiral, 7. Efecan Karaca, 8. Ioannıs Manıatıs (Dk.84 5. Fılıpe Augusto Carvalho Souza), 14. Wanderson De Souza Carneıro, 18. Papıss Demba Cısse, 19. Lucas Martın Vıllafanez, 21. Mayele Fabrice Nsakala, 31. Georgıos Tzavellas, 78. Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa (Dk.75 30. Djalma Braune Manuel Abel Campos),

YEDEKLER:97. İsmail Ünal, 5. Fılıpe Augusto Carvalho Souza, 6. Ceyhun Gülselam, 13. Deyvıson Rogerıo Da Sılva, 17. Kaan Kanak, 20. Hasan Ayaroğlu, 23. Welınton Souza Sılva, 30. Djalma Braune Manuel Abel Campos, 88. Taha Yalçıner, 99. Cenk Ahmet Alkılıç

TEKNİK SORUMLU: Mesut Bakkal

EVKUR YENİ MALATYASPOR:30. Fabien Ceddy Farnolle, 6. Guılherme Costa Marques (Dk.80 19. Ahmed Ildız), 8. Murat Yıldırım. 9. Khalid Boutaıb, 10. Adem Büyük, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Mıchael Pereıra (Dk.58 22. Danijel Aleksic), 20. Mitchell Donald (Dk.31 70. Sulley Munıru), 28. Murat Akça, 29. Issam Chebake, 39. Erkan Kaş

YEDEKLER: 35. Abdulsamed Damlu, 4. Gökhan Akkan, 11. Eren Tozlu, 19. Ahmed Ildız, 44. Arturo Rafeal Mina Meza, 61. Mustafa Eskihellaç, 70. Sulley Munıru, 77. Rahman Buğra Çağıran, 87. Issıar Dıa, 22. Danijel Aleksic

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GOL: Dk.11 Adem Büyük (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Merih Demiral, Georgios Tzavellas (Aytemiz Alanyaspor), Mitchell Donald, Erkan Kaş, Murat Yıldırım (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 1: İlk atak Alanya'dan. Baiano'nun şutu defansa çarpıp kornere çıktı. Villafanez'in sağdan kullandığı atıştan gelen topu Sadık kafayla karşıladı. Pozisyon devam etti, Efecan'ın pasını Sadık engelledi.

Dakika 6: Sackey'in uzaktan attığı sert şutta top auta çıktı.

Dakika 11: Yeni Malatyaspor bu dakikada Adem Büyük'ün golüyle öne geçti. Tzavellas'ın müdahalesiyle Guilherme takımına serbest atış kazandırdı. Adem Büyük yaklaşık 35 metre mesafeden atışı kullandı. Baraja çarpan top Alanya ağlarıyla buluştu:0-1

Dakika 14: Baiano'nun sağdan ortaladığı topa Papiss Cisse vurdu, aut.

Dakika 15: Alanya atağında sağdan gelen topla buluşan Fernandes'in vuruşunu Chebake engelledi ve kornere gönderdi.

Dakika 18: Alanya'nın kullandığı serbest atıştan gelen topu Sadık kafayla karşıladı. N'Skala cezaalanı önünde buluştuğu topu ortaladı, Merih kafayı vurdu, yandan aut.

Dakika 25: Cisse'nin kullandığı serbest atışta top baraja çarpıp kalenin yanından kornere gitti.

Dakika 31: 26. dakikada sakatlanan ve tedavisi bir süre saha kenarında devam eden Mitchel Donald oyuna devam edemeyince, EYMS bu futbolcunun yerine oyuna Sulley Muniru'yi oyuna aldı.

Dakika 32: Alanya atağında Efecan defansın müdahalesiyle kendini yerde buldu. Hakem Cüneyt Çakır, penaltıya hükmetti. Atışı Cisse kullandı, Farnolle topu çıkardı, dönen topa yine vurdular, korner.

Dakika 39: Villafanez'in uzaktan sert şutunda top auta çıktı.

Dakika 42: Efecan, savunmanın arkasına sarkan Cisse'ye pas çıkardı, ancak önce Sadık, sonra Farnolle topa müdahale ettiler.

Dakika 43: Yeni Malatya atağında Adem Büyük, Baiano' tarafından faulle durduruldu. Kullanılan atıştan gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakika işaret etti.

İlk yarı Evkur Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 48: Evkur Yeni Malatyaspor Boutaib ile hızlı hücuma çıktı. Orta alanda topu kazanan Khalid Boutaib, solunda ilerleyen Murat Yıldırım’a pasını aktardı. Sağdan ceza alanına yapılan ortada Khalid kafayı vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 50: Efecan’ın ortasında Murat Akça kafayla topun Alanyasporlu oyunculara gelmesini önledi ancak dönen top, Isaac Sackey’nin önünde kaldı. Isaac’in şutunda top, farklı şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 52: Alanyaspor gole çok yaklaştı. Efecan, sağdan ceza sahasına girdi ve pasını çıkarttı. Altı pas içerisinde topla buluşan Papıss Demba Cısse sert vurdu ancak Murat Akça, kafayla iyi müdahale ederek, gole izin vermedi.

Dakika 54: Alanyaspor’da sağ kanattaki Efecan, en sağa Nsakala’ya pasını aktararak atak yönünü değiştirdi. Nsakala'nın ceza sahasına ortasında kaleci Farnolle, kalesini zamanında terk etti ve topu kontrol altına aldı.

Dakika 56: Alanyaspor ceza alanı önünde topla buluşan Guilherme pasını Adem Büyük’e aktardı. Adem, sağdan hareketlenen Chebake’yi gördü. Chebake’nin ortasında Alanyaspor savunması topa dokunarak, tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 57: Alanyaspor’un sol kanattan kullandığı korner atışında ceza sahası içerisinde Efecan kafayı vurdu top, yandan auta çıktı.

Dakika 60: Alanyaspor atağında Antenor Junıor Fernandes Da Sılva Vıtorıa’nın pasında Papıss Demba Cısse kaleci Farnolle ile karşı karşıya kaldı. Hakem bu pozisyonda ofsayt olduğuna hükmetti.

Dakika 63: Efecan’ın sağdan ortasında Cısse iyi yükseldi ve kafayı vurdu. Kaleci Farnolle, iki hamlede topu kontrol ederek, gole izin vermedi.

Dakika 73: Lucas’ın Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahası ön çizgisi üzerinden çektiği şutta kaleci Farnolle topu kontrol etmekte zorlanmadı.

Dakika 77: Lucas’ın pasında sağdan hareketlenen Efecan, kötü bir açıdan şansını denedi, kaleci Farnolle üzerine gelen topu kontrol etmeyi başardı.

Dakika 83: Evkur Yeni Malatyaspor ikinci gole çok yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Aleksic, ceza sahasına girdi pasını Boutaib’e aktarmak istedi ancak zamanlama hatası nedeniyle tehlike büyümeden sona erdi.

Dakika 84: Djalma Braune Manuel Abel Campos, ceza sahası sağ çaprazdan sert vurdu top, üstten auta çıktı.

Dakika 86: Alanyaspor'da sol kanattan yapılan ortada Merih ile Sadık hava topu mücadelesine çıktı ve Cüneyt Çakır Merih'in faul yaptığını belirledi. Ancak Alanyasporlu futbolcular Sadık'ın elle oynadığı iddiasıyla itiraz ettiler. VAR incelemesinin ardından Cüneyt Çakır kararını değiştirmedi ve oyun Evkur Yeni Malatyaspor’un serbest vuruş kullanmasıyla başladı.

Dakika 88: Nsakala’nın soldan ortasında Cısse dokundu top kaleci Farnolle’nin kucağında kaldı.

Dakika 89: Alanyaspor bir kez daha etkili geldi. Soldan gelen ortada Cısse kafayı vurdu, kaleci Farnolle parmaklarının ucuyla topu kornere gönderdi. Korner atışından sonuç çıkmadı.

Mücadelenin sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90+5: Alanyaspor köşe vuruşu kazandı ancak sonuç çıkmadı.

Mücadele 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: AA- iha (Alanya)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • İzmir buzdolabı (5 yıl önce)
    Maçı izledim düşüncem şu takıma 2 kaliteli oyuncu daha alınsaydı diye iç çekiyorum... Ankara gücü ve Sivas maçında beş puan kayıp olmazdı..Kimsenin oynayamadığı Ligde bu yıl Farklı konuşurduk...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (5 yıl önce)
    Helal malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel44 (5 yıl önce)
    olsun 3 puan bızım sezon sonunda bız lıgde kalalım hedeflere ulasalım ve bır oncekı yılın ustune koyarak yukselelım olsun bazanda kotu oynayıp 3 puan almalıyız. tebrıkler malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Clas (5 yıl önce)
    Eskişehir ------Osmanlı Macını İzledinizmi adamlar 50 bin taraftara oynuyor ve Yönetimin Birtakım Sıkıntılar İcerisinde Olduğu Halde düşmeme mücadelesi veriyor.....Ya Biz...!
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bundan sonra taraftarada çok iş düşüyor.Galatasaray maçında 15.000 taraftar vardı,Trabzon maçında tribünleri tamamen doldurup taraftarla takımın bir bütün olduğunu bütün Türkiyeye gösterelim.27.000 lik stada bile yaraısını dolduramıyoruz.böyle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Teknik.heyetini.oyunculari.emegi.gecenlere. Tesekkurler..basarilar.dlliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Cüneyt efendiye rağmen maçı aldık.tüm camiayı kutluyorum.Maçın kahramanı Kaleci Farnolle oldu.orta sahamız biraz daha becerikli olsaydı maçı daha erken koparırdık.Darısı Trabzonun başına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Sahada bizim adimiza bir oyun yoktu ama adam adama mucadele kapali defans ile maci aldik bu galibiyeti erol hoca hazirladi bu kadroyla deplasman oyunu bu, penalti gol olsaydi zor kazanirdik tebrik ederim darisi trabzon macina
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Cüneyt çakırlık bir pozisyo yok takımımızı aldığı galibiyetten dolayu tebrik ediyoruz futbola gelinca oynayamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Bir kehanet: Trabzon maçını da alırız,Erol hoca Fener'e Aykut Koaman Malatya'ya;biz bu yıl sampiyon oluruz Fenerbahçe gelecek sene...( Hükümdarsın EROL BULUT)
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)
    Cüneyt e rağmen...harika galibiyet. Haftaya aynısını Trabzonspor a yapacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Pas kaybı okadar çoktu ki maç izlerken beynim yandı.Ama yiğidi öldür hakkını inkar etme tüm futbolcular canla başla oynadılar hepside sahada basmadik yer bırakmadılar,Alanya başka takımla aynı futbolu oynasa yenemeyecegi takım yoktu, şans bizden yanaydı galip geldik, futbolcularımızı cansiparene oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.macin kahramanı fernolliyi ayrıca tebrik ediyorum.onemli olan mücadele hırsı ve azmidir oda takımda vardı ben maçı böyle değerlendiriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (5 yıl önce)
    Tebrikler ❤ ? ? ? ❤ ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    KİM IYI OYNUYORDA MALATYAYI ELEŞTİRİYORSUNUZ YAHU DUA EDELIM ÜÇ PUANA BULDUKDA BUNUYORUZ BEN ÇOK MEMNUNUM VE MUTLUYUM DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞTIĞIMIZ İÇİN ŞAMPİYONLUĞA OYNARIZDA OZAMAN SORARSINIZ FUTBOLU CAN HAVALİ İLE MÜCADELE AYNEN DEVAM EROL HOCA HOCALARIN KRALISIN
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Topla oynama süresi,pas sayısı,başarılı pas sayısı ne tür bir oyun oynadığımızı ortaya koyuyor.anlayamıyorum bu takım neden pas yapamaz neden korkak oynar neden bukadar aciz kalırlar bilemiyorum.eleştirincede neden eleştiriyorsunuz derler..!Erzurum bizden daha iyi oynuyor lakin şansız takım heyecanlarına yenik düşüyorlar.bizimkiler ise hapsi ayrı bir cumhuriyet olmuş .hayırlısı diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (5 yıl önce)yorgun isimli kullanıcı yorumuna
    Karşındaki Alanyaspor ondan olsa gerek.sizi hiç bir mutlu etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (5 yıl önce)
    Tebrikler Malatyaspor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Böyle rezalet bir futbol, mücadele, konsantrasyon görmedim ben. 2 tane pas yapamıyorlar. Bu rezil kadro ile buralarda olmamız ya Erol hocanın başarısı yada şans!
    0
    0
    Yanıtla
  • evkur yeni malatyaspor (5 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Bence sizin gibi taraflarla bu başarı neden alınır haklısınız siz amatordeki malatyasporu tutun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Cunety efendi yakacak bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Dut ağacíndaki böceğe itraz eden ağbaba bu Malatya düşmanı hakem bozuntusu çakıra neden ses çıkarmazsın resmen Takîmı yakıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    BU CÜNEYT ÇIKIK DENEN MALATYA DÜŞMANININ KÖKENİNİ ARAŞTIRMAK LAZIM BU DÜŞMANLIK NEREDEN GELÎYOR MALATYANIN KAYBETMESİ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR DEMEDİ DEMEYİN EYYYYY MALATYA BU ADAMI NEZAMAN TOPLU OLARAK PROTESTO EDİCEZ YETTİ GARİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (5 yıl önce)
    Cüneyt efendi kart resitaline başladı sonu hayır olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla