SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu Belli Oldu

0
Güncellendi - 2021-10-01 19:48:56
A Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

A Milli Takım'ın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Norveç ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu. Berkan Kutlu ve Serdar Dursun, ilk kez kadroya davet edildi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen 25 kişilik kadroda şu futbolcular yer aldı:

Kaleci:

Altay Bayındır (Fenerbahçe), Sinan Bolat (KAA Gent), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans:

Mehmet Zeki Çelik (LOSC Lille), Mert Müldür (US Sassuolo Calcio), Çağlar Söyüncü (Leicester City FC), Kaan Ayhan (US Sassuolo Calcio), Merih Demiral (Atalanta BC), Ozan Muhammed Kabak (Norwich City FC), Serdar Aziz (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fatih Karagümrük), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Orta Saha - Forvet:

Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Berat Ayberk Özdemir (Trabzonspor), Berkan İsmail Kutlu (Galatasaray), Cengiz Ünder (Olympique de Marseille), Hakan Çalhanoğlu (FC Internazionale Milano), Muhammed Kerem (Aktürkoğlu Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Watford FC), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Yusuf Yazıcı (LOSC Lille), Burak Yılmaz (LOSC Lille), Kenan Karaman (Beşiktaş), Serdar Dursun (Fenerbahçe)

A Milli Takım'a davet edilen oyuncular, 3 Ekim Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Norveç ve Letonya maçına bu tesiste hazırlanacak Ay-Yıldızlılar, antrenmanlarına 4 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kerem (2 yıl önce)
    Bir şeyi merak ediyorum. 3. Kaleci bile olsa Sinan Bolat neden çağrılıyor?? Koskoca Türkiye'de çağırılacak 3. bir kaleci yok mu? Tamam hadi ona sıra gelene kadar bir kaleci daha var. Peki ne milli takım da ne de Beşiktaş'da top oynamasını bilmeyen Kenan Karaman'ı niye çağırıyorsun kardeşim. Bu adam yerine hiç oyuncu çağırmam daha iyi. Forvet sıkıntısı çektiğimiz şu dönemlerde Halil Dervişoğlu nerede?? Neyse.. Olumlu yönden bakacaksak eğer; Berkan, Berat gibi gençlerin çağrılması isabet olmuş. Başarılar Milli Takım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (2 yıl önce)
    Aynı tas aynı hamam, çal çal oyna, Aday kadroda Anadolu takımlarından oyuncu yok onun için milli takım dökülüyor Avrupaya giden takımlar dökülüyor Teknik adam değişmesiyle bu iş olmuyor sisten,anlayış,ruhun değişmesi gerekir sayğılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)Vehbi isimli kullanıcı yorumuna
    Anadolu takımlarında kim var ki alsın saha da yürüyen adem imi alacak adam 3 yıllık sözleşme yeniledi saha da görene aşk olsun
    0
    0
    Yanıtla