SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kamara EYMS'ye İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2019-02-01 19:40:25
Kamara EYMS'ye İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, kiraladığı 23 yaşındaki Fransız santrafor Aboubakar Kamara'yla resmi sözleşme imzaladı. Sezon sonuna kadar imza atan Kamara, Evkur Yeni Malatyaspor'da 47 numaralı formayı giyecek. Evkur Yeni Malatyaspor'un Fulham'dan Kamara'yı satın alma opsiyonu ise 15 milyon Euro olarak belirlendi.

Sarı kırmızılılar, İngiltere ekibi Fulham'da forma giyen Aboubakar Kamara'nın transferinde mutlu sona ulaştı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un bir süredir transfer etmek için yoğun bir mesai harcadığı Aboubakar Kamara, 30 Haziran 2019'a kadar kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İstanbul'da bir otelde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Uzun zamandır ilgilendiğimiz ve takip ettiğimiz Aboubakar Kamara'yı kadromuza kattık. Evkur Yeni Malatyaspor'a ve kendisine hayırlı uğurlu olsun. Kendisine teşekkür ediyorum, çok farklı takımlardan teklif olmasına rağmen Evkur Yeni Malatyaspor'u tercih etti. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği gelen herkese teşekkür ediyorum. Evkur Yeni Malatyaspor'a büyük katkı sağlayacağına inandığımız bir transfer. Hocamızın, sportif direktörümüzün istediği bir oyuncu" dedi.

Gevrek, Aboubakar Kamara transferinin camiaya hayırlı olmasını temenni ederek, "Son transferimizi yaptık. Daha önceki yaptığımız transferlerinde takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. İyi bir takımımız vardı, daha iyi bir takımımız var. Takımımız daha güçlendi. Hep beraber hedefimize ulaşacağız. Aboubakar Kamara ile kiralık sözleşme imzaladık. Satın alma opsiyonumuz var, 15 milyon Euro. İnşallah iyi olur, bizde hedefimize gideriz. Çok iyi bir oyuncu. Çok ciddi teklifler vardı. Söz verdi ve Malatya'yı tercih etti. Çok önemli takımlardan teklifler geldi. O bize inandı, bizde ona inanıyoruz. Taraftarlarımızın da ciddi talebi vardı. Malatya'ya katkı sağlayıp, değer katacağına, ayrıca Süper Lig'e katkı sağlayacağına da inanıyoruz" diye konuştu.

Aboubakar Kamara ise "Bu kulübe inandım, geldim, yoksa hiç gelmezdim. Beni çok takım istedi en çok Malatyaspor istedi. Çok hedefli bir kulüp, benimde burada hedeflerim var" dedi.

Kamara, hastanede tedavi gören bir taraftarla görüştüğü video ile ilgili, "Çok etkilendim o videoyu görünce. Bende görevimi yaptım aradım. Onunla görüştüm, içimden bir şey 'Malatyaspor'a gelmen çok iyi olur' dedim" ifadelerini kullandı.

Evkur Yeni Malatyaspor kulübü transfer çalışmaları kapsamında genç oyuncu Şeref Can'ı da kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan genç oyuncu, "Malatyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Takıma yardım ederim ve takımımız güzel bir seviyeye gelir" dedi.

7 Mart 1995 Fransa doğumlu olan 1,77 metre boyundaki santrafor Aboubakar Kamara; Monaco, KV Kortrijk, SC Amiens takımlarının formalarını giydi. Fransız golcü, Premier League’de bu sezon 13 karşılaşmada 687 dakika görev aldı ve 3 gol kaydetti. İngiltere EFL Cup 2 maçta 2 gol atan Fransız golcü, santrafor olarak çıktığı 53 karşılaşmada 17 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kamara, sağ kanat oynadığı 16 karşılaşmada ise 5 gol atma başarısını gösterdi.

SAĞLIK KONTROLUNDAN GEÇTİ..

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferi Aboubakar Kamara, Acıbadem Sports’ ta sağlık kontrolünden geçti.

Kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Kamara, sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkiki yapılan Aboubakar Kamara; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Fransız golcünün sağlık kontrolü; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Vahap (5 yıl önce)
    ABU YU HEMEN AK PINARA KAĞIT KEBABI YEMEYE GÖTÜRÜN DAMARDAN BI TAD ALSIN ÖNCE
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa Tokoğlu (5 yıl önce)
    siz yanlı davranıyorsunuz.yorumların işinize geleni yayınlıyorsunuz.dün iki yorum yazdım yayınlamadınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    konuşacağınıza tribünleri doldurun 4 bin taraftar var utanın malatyalılar
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    yeni malatyasporda başarılı olursa 15 den daha fazla astronamik bir fiyata yurt dışında ki kuluplere satılabilir geleceği olan kumaşı üst seviyede bir oyuncu futbolun temel prensibi hız, kurnazlık,güç ,sonvurşlarda beceri,gol ü sezme bunların hepside var .inşallah şans faktörü de yanında olursa çok başarılı olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    elazığ. maçlarını malatyada oynamak istiyormuş.. inşallah yönetim bu hataya düşmez.. her hafta maç oynanırsa o saha ne hale gelir. elinde milyonluk tıopçular var.. o saha ne hale gelir. topçular sakatllanmaması içtten değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Sene başı çok yazdım(sen kimsin ki!) bir iyi forvet dedim.Şimdi aldılar.Hadi hayırlısı.Şimdi de defansta hatalar var.Bu konuya önlem alınırsa ilk 5 garanti diyebilirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • PAŞA44 (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun malatya sporumuza , yanlız fiyatında bi yanlışlık var 15 mil. euro nedir yaw bu parayı galatasaray Mbaye Diagne ye vermedi =))
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    hayırlı olsun güzel oldu güç geldi yalnız 15milyon değildir o rakam 1,5 milyon dur yanlışlık olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Bari 1, 5 yıl.olaymis,6 ay nedir, adam tam kıvama gelecek, sezon bitecek, kamara gidecek,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı kentli (5 yıl önce)
    Hadi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (5 yıl önce)
    15 milyon euro satış opsiyonu. çok güzel tranfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Satış obsiyonu çok ucuzmuş, 15 mln eur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun camiaya.
    0
    0
    Yanıtla