SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Aboubakar Kamara İstanbul'a Geldi

0
Güncellendi - 2019-01-31 02:46:00
Aboubakar Kamara İstanbul'a Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un transferde prensipte anlaştığı Fransız golcü Aboubakar Kamara, İstanbul'a geldi.

İngiltere'nin Fulham takımından kiralanması için anlaşılan 23 yaşındaki futbolcu, Londra'dan hareket eden uçakla Atatürk Havalimanı'na ulaştı.

Kamara'yı havalimanında Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, genel kaptan Suat Tekin karşıladı.

Konaklayacağı otele geçen Kamara, Perşembe sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı-siyahlı renklere bağlayan imzayı atacak.

Kamara ile 1,5 sezonluk sözleşme imzalanması bekleniyor.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ziya (5 yıl önce)
    BİZİM TRABZON DAN NEYİMİZ EKSİK NUFUZU BİZDEN AZ 30 BİN BİZ SADE 8 BİN ORTALAMA BİZE YAKIŞIYORMU MADEM BİZ MALATYALIYZ KENDİMİZİ GÖSTERELİM SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    güzel tranfer bu taranferleri yaparkaen ileride para kazandırabilecek oyuncu olası önemli bunları yaparken tesis, altyapı çimsahalar vb yapılanmaları ihmal etmeden bir uzun vade planlamasıyla süperliğ de kalıcı olamak çok önemli gaziantep buna cok iyi örnek bunlardan uzaklaşması bu hale getirdi gaziantepi.
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir sıtkı (5 yıl önce)
    HOŞ GELDİN KARA BOĞA..MALATYAMIZA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞKLER............
    0
    0
    Yanıtla
  • GOL GOL (5 yıl önce)
    Sayîn Adil başkan Erkekler doğurmadığî halde bu transefer aylarında Biz taraftarlara Dokuz Doğurtuyorsun helal olsun Sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Sevgili hemserilerim kardeslerim abilerim lutfen kahve ve kafe koselerinde oturacagimiza MALATYAmiza sahip cikalim lurfen stadi dolduralim cunku MALATYAmiz 2.veya 3.lugu garantilesin elalem taraftar gorsun hincalada kapat olsun eski malataya taraftarini ozledik kenetlenme zamani
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Taraftar dışında herkes üzerine düşeni yapıyor. Taraftarın stadı doldurması için ya Elazığ süper lige çıkacak, ya biz küme düşmeme mücadelesi verecez, ya da 3 büyükler gelecek. Bizim taraftarlar elit taraftar öyle her maça gitmez. Stad çok uzak, biletler çok pahalı, takım oynayamıyor, hava soğuk v.s. v.s. v.s. v.s. Anlayacağınız Herkes kendine yakışanı yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın ASLAN (5 yıl önce)
    Emeği geçenlere teşekkürler, sıra taraftarda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    İstanbuldaki taraftar gurubu organize olup karşılasalar iyi olurmuş ama...........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Gardasim battalgazi şehri ne hoşgeldin umarım güzel işler yaparsın umudumuz çok senden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Adil gevrek başkan gerekeni yaptın helal olsun başkana artık taraftar stadı doldurur inşalla artık
    0
    0
    Yanıtla