SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acı Haberi Malatya’ya Ulaştı

0
Güncellendi - 2019-03-16 21:46:15
Acı Haberi Malatya’ya Ulaştı
A- A+ PAYLAŞ

Suriye’de mühimmat patlaması sonucu şehit olan Sözleşmeli Deniz Piyade Komando Er Ramazan Önal’ın acı haberi memleketi Malatya’ya ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’nin Azez Bölgesinde mevzide çıkan yangın sonrası yaşanan mühimmat patlamasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Piyade Komando Sözleşmeli Er Ramazan Önal, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Acı haberin ardından askeri yetkililer şehidin Malatya’daki Battalgazi ilçesi Hanımın Çiftliği Mahallesi'ndeki evine gelerek acı haberi aileye verdi. Acı haberle birlikte anne Ümmihan Önal ve baba Recep Ünal sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde bekleyen sağlık görevlileri şehidin ailesine müdahale ederken, şehidin diğer yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin baba ocağı Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin cenazesinin 16 Mart Cumartesi günü Eskimalatya ilçesi Ulu Cami’de öğıle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eskimalatya'daki Sıptırız Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

4 kardeş olan ve bekar olduğu belirtilen şehidin annesinin kayısı fabrikasında, babasının ise Organize Sanayi Bölgesindeki bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

CENAZE MALATYA'YA GÖNDERİLDİ

Suriye’de mühimmat patlaması sonucu şehit olan Deniz Piyadesi Sözleşmeli Er Ramazan Önal’ın naaşı Kilis’te yapılan otopsinin ardından memleketi Malatya’ya gönderildi.

Suriye’nin Akterin Bölgesi'nde mevzide çıkan yangın sonrası yaşanan mühimmat patlamasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli Deniz Piyade Komando Sözleşmeli Er Ramazan Önal, tedavi için kaldırıldığı Kilis Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Hastane morgunda yapılan otopsinin ardından Türk bayrağına sarılı şehidin tabutu Kilis'in Elbeyli ilçesindeki Çıldıroba Üst Bölgesi'nde düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya'nın Battalgazi ilçesine gönderildi.

AĞBABA’DAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Suriye’de mühimmat patlaması sonucu şehit düşen  Sözleşmeli Piyade Komando Er Ramazan Önal ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba açıklamasında; “Suriye’nin Azez Bölgesinde mevzide çıkan yangın sonrası yaşanan mühimmat patlamasında ağır yaralanan 24 yaşındaki Piyade Komando Sözleşmeli Er Ramazan Önal’ın şehit düştüğünü büyük bir üzüntüyle öğrendim. Malatyalı hemşehrim Sözleşmeli Piyade Komando Er Ramazan Önal'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya, Kilis, İha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • remzi (5 yıl önce)
    uzman er ve erbaşlara kadro vermezler ama cenazelerine koşa koşa gelirler siyasetciler. yuh olsun siyasilere ...bir kadro vermek bu kadarmı zor utanın siyasiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • recep solmaz (5 yıl önce)
    Malatyalı şehidimizin mekanı cennet olsun Ailesine Allahım sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)
    Suriyeliler nargile keyfi yapsın , bizim aslanlarimiz da can versin.Eli silah tutan ne kadar suri varsa gidip de vatanlarini savunsunlar ama nerde onlarda o yürek.Gerçi hepsi kök saldı memlekete işleri güçleri yerinde durmak yok yola devam.Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sule (5 yıl önce)
    Daha çocuk gibi gencecik gözüpek mekanı cennet hemşerimin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Ateş düştüğü yeri yakiyor ne desek boş Allah rahmet eylesin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan bey (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ailesine ve yakinlarina allah sabirlar versin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (5 yıl önce)
    Suriye nin deve dişi gibi erkekleri gençleri Türkiye de cirit atsın ,Türk vatandaşları onların yanında ikinci sınıf insan muamelesi görsün bizim aslan gibi gençlerimiz bir hiç uğruna toprağa düşsün bu Allah tan reva mı! Haa hiç kimse bana muhacir ensar benzetmesi yapmaya kalkmasın hicretten sonraki Medine tarihini okusunlar lütfen ondan sonra konuşsunlar Sevgili şehidimize Allah tan rahmet diliyorum nur içinde yatsın mekanı cennet olsun yakılarına ve sevenlerine de Allah sabırlar versin bütün Türk Milletinin başı sağolsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (5 yıl önce)
    allah ailesine sabir versin mekani cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Burak Suzgun (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Yüce Allah ailesine sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim Kocaaslan (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    Allah gani gani rahmet etsin. Sevenlerine ve Ailesine sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (5 yıl önce)
    rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Tüm ailesine Allah sabırlar ihsan etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertli (5 yıl önce)
    gözüm gözüm iki gözüm birkere gülmedi hayatta
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (5 yıl önce)
    allah rahmet etsin. ailesine allah sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla