SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Açık Balkon Hırsızı' Suçüstü Yakalandı

'Açık Balkon Hırsızı' Suçüstü Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Polis, gece evlere açık balkon kapısından girerek hırsızlık yapan ve çok sayıda suç kaydı olan şüpheliyi yakaladı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI, MAHKEMECE TUTUKLANDI
İl Emniyet Müdürlüğü, M.K. adlı sabıkalı hırsızın yakalanmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince “Askıcılık suretiyle ikametten hırsızlık” olarak tabir edilen hırsızlık yöntemiyle gece insanların uyuduğu vakitte açık balkon kapılarından girerek hırsızlık yapan, bu nedenle bölge halkının tedirgin olmasına neden olan ve sıcak yaz aylarında vatandaşların cam ve kapılarını kapatmalarına neden olan şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan titiz çalışma sonucu tespit edilen M. K. isimli şahıs suçüstü yakalanmıştır.

Ayrıca şahsın çok sayıda hırsızlık kaydının bulunduğu toplamda 20.000 TL değerinde ziynet eşyası, 1.300 TL ve 2 adet cep telefonu çalınması gibi birçok faili meçhul ikametten hırsızlık olayının da faili olduğu tespit edilmiştir. 

Emniyetteki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Öztürk demir (1 yıl önce)
    Aman adını gizlesinler de kim olduğu açığa çıkmasın yine utanmadan hırsızlığa rahatça devam edebilsin.
    %80
    %20
    Yanıtla