SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Acquah İçin Beşiktaş'tan Teklif Yok

0
Güncellendi - 2020-04-13 03:17:35
Acquah İçin Beşiktaş'tan Teklif Yok
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un merkez orta saha oyuncusu Afriyie Acquah ile ilgilendiği iddia edilen Beşiktaş’ın şuana kadar sarı kırmızılı takıma bir teklifte bulunmadığı öğrenildi.

Süper Lig koronavirüs (kovid-19) tedbirleri nedeniyle askıya alınırken, gelecek sezonunu planlamasını yapan takımlar çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezonla ilgili çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ın Yeni Malatyaspor’un merkez orta saha oyuncusu Afriyie Acquah ile ilgilendiği iddia edildi.

Siyah beyazlı ekibin teknik patronu Sergen Yalçın’ın Acquah için yönetime rapor verdiği ileri sürülürken, şuana kadar BtcTurk Yeni Malatyaspor’a herhangi bir teklif yapılmadığı öğrenildi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Adil Gevrek, "Acquah'ya devre arasında İtalya'dan transfer teklifi geldi. Acquah için Lecce'nin 2 milyon Euro'luk teklifini kabul etmedik. Beşiktaş'tan şu ana kadar bize gelen sözlü ya da yazılı bir teklif olmadı" dedi.

Tüm dünyayı etkisi alına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye’de ligler askıya alındı. Türkiye Futbol Federasyonu, devletin kararları, Bilim Kurulu’nun tavsiye raporları, Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinasyonuyla UEFA’nın da görüşleri doğrultusunda Mayıs ayının ilk haftasında yapacağı değerlendirme ve takımların hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerin en erken Haziran ayı başında oynatmayı planlıyor

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, 10 alternatifli senaryosu, planı ve programında hazır olduğu bildirilirken, takımlarda sürece göre yavaş yavaş gelecek sezonla ilgili çalışmalara başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • bahattin (4 yıl önce)
    lecce 2 milyon Euro vermiş büyük başkanda kabul etmemiş. breh breh breh. birde bu büyük başkanı takımda para eden her oyuncuyu satmakla suçladık. hakkını yemişiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Farketmez parayı kim verirse versin satan bir başkan var acquah'ıda satacaktır iş bilmez başkan.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Savas (4 yıl önce)
    2000 bin Euro vermezler buna
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti vaizoğlu (4 yıl önce)
    Biriside keşke çekip gitse şu güzelim şehirden. :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Kim ne yapsın bunu.Top mu oynadı.Benim bildiğim 4 maçta hatasından dolayı maç verdik.En son kayserinin attığı 2 .gole bakın topu kim kaptırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    200 bin euro + iki tane futbol hayatı bitmiş sakat futbolcu karşılığında satar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)
    Adil gevrek 2 milyon euro ya devre arasinda vermedim demiş bu kadarina pes yalandan kim ölmüş çıkıp her futbolcumuz satılık diyor 2 milyon euro ya vermedim diyor 70 trilyon borç var satilacak adam da kalmadı yalan haberlerle gundemi oyaliyor Adil Gevrek paralar nerde
    0
    0
    Yanıtla