SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Acquah İki Haftadır Tepkili, Bundan Sonra.."

0
Güncellendi - 2020-11-02 18:08:02
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yedinci haftasında İstanbul’da Beşiktaş ile oynanan karşılaşmanın 70.dakikasında oyundan alınan merkez orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, oyundan çıkarken tepki gösterdi. Takımın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, yaşananlarla ilgili “Acquah iki haftadır tepkili” açıklamasında bulundu.  

Süper Lig’de yedinci hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Sarı siyahlı takımda, mücadelenin 70.dakikasında oyundan Ganalı oyuncu Afriyie Acquah’ın hareketi ise olay oldu. Acquah, oyundan alınınca teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na tepki gösterdi.  

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Acquah’ın tepki göstermesine ilişkin şunları söyledi:

“Oyuncularım çok istiyorlar. Sahada kalmayı da istiyorlar. Mağlubiyeti de hazmedemiyorlar. Bu da kolay bir şey değil. Acquah iki haftadır tepkili. Geçen haftada kaptanlık bandını attı.  Bundan sonra koluna gelir mi, bilmiyorum. Yine tepki gösterdi ama hiçbir oyuncunun 90 dakika sahada kalacak diye bir kontrandı yok. Buna da karara verenler bizleriz. Oyuncularımla da gereken şeyleri konuştum. ‘Bu tür davranışların hoş olmadığını’ söyledim. Kötü niyetli olmadıklarını biliyorum. Zaten öyle bir şey olsa aramızda barındırmayız ama bu tür davranışların hem bize hem arkadaşlarına, oyuna giren arkadaşlarına saygısızlık olduğunu kendilerine söyledim. Bunu da burada söylemekte bir sakınca görmüyorum. Bu gizli ya da özel bir şey değil. Bundan sonrada bu tür davranışları görmek istemediğimizi söyledik, onlarda dinlediler. Bakalım önümüzdeki haftalarda göreceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • Orhan (3 yıl önce)
    Hamza bey Hocam!...Kısacası utandık..80-20 anladınız mı.. Beşiktaş'ta hiçbir eser yoktu.. ama korkularımız .... Her zaman sürekli hoca değiştirmek bana göre iyi değil. .Ah bir de Sen ve Aykut gibiler anlayabilse bunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Hamza hocanın geldiğine çok sevinmiştim aöa BJK maçındaki vizyonuyla malatyayı nereye taşıyacağı ve hedefi belli oldu.. 3. Lig takımı bile bu kadar aciz oynamazdı.. Beşiktaşa karşı normal oyunumızu oynasak yenerdik zaten beşiktaş zayıf... Oyuncuların mevkisini mi bilmiyor bizle dalgamı geçiyor hoca.. cueva 10 tetteh forvet oynarsaçma denemeleri kesmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • talaz (3 yıl önce)
    Aquah denen saygısız dinlendirilmeli.Yaptığı saygısızlık tüm Malatya'ya yapılmıştır.Kadroya gelince Kubilay Berk'ten Lukoki'den daha mı iyi de 60 dakika oyunda kalıyor.Yazık ettin rezil ettin bizi sayın hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • talaz (3 yıl önce)
    Beşiktaş maçında çok kötü oynadık evet.Yalnız Beşiktaş bize top oynatmadı.ikili mücadelelerin yüzde 90 ınını kazandılar.Önde baskı yaptılar.Aquah çıkamadı topların hepsini kaptırdı.COUVEA ise kanatta çok top kaybı ve pas hatası yaptı.Kubilay ı hiç göremedim bile.Kubilay yerine Lukoki daha etkili olacağı kesindi.Adem kaptanın olmaması ilerde top tutamamamıda en etkili sebep.Fofana tam bir hayal kırıklığı.Aquah denen saygısız çok abartılıyor.Orta sahamız çok zayıf ileriye top taşıyamadığımız için baskı da kaçınılmaz oldu.Umarım bundan sonra Aquah yerine Yousef tercih edilir Aquah akıllanana kadar yedekte kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen sezonki Aquah tan eser yok.hiç düzelmeyede niyeti yok.Karavanalarda Donald ı geçti şimdi ahmet ildiz le yarışıyor.bence bir kaç hafta yedekte oturmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adam İtalyada oynamış saçma sapan işler olduğunun farkında ve tahammül edemiyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • delibattalgazi (3 yıl önce)
    Tizinden korkan demir kelepçe bağlasın evinde otursun. olmaz böyle bir teknik yönetim. Şimdiden sonuç belli; takım alt sıalarda bitirip düşer ligden, yol yakın iken önlem alın
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Sayın hocam,İyi oynayan oyuncuyu değiştirme,bırak oynasın form yakalasın,bir de lig başlamış 7-8 hafta olmuş değişik mevkilerde oyuncu deniyorsun,kardeşim daha oyuncularını tanıyamadıysan bu olmaz, TAKIMLA ÇOK OYNUYORSUN her hafta değişik on bir,yoksa Ali Ravcı faktörü gene devreye girdimi...............bekleyip göreceğiz................
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanılıyorsun kardeş Ahmet Ildız da istikrar sağlanmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (3 yıl önce)
    Gece A sporun yorumcusuda soruyordu.Bu Hamza Hamzaoğlu geçen sene Malatyaspora göre daha az ofansif futbolcusu olan Gençlerbirliğine bile atak futbol oynatıyordu.Malatyada niye böyle top oynatıyor diye.Malatyaspor küme düşerken bile böyle zavallı top oynamıyordu.Hamzaoğlu ikaz edilmeli rezil ediyor Malatyasporu.Beşiktaş maçı her gösterildiğinde yorumcular ağzına geleni böylüyor.Utandırdın bizi Hamza hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kovid 44 (3 yıl önce)
    Ahmet ildiz bu sene iyi mücadele ediyor..çok yüklenmeye lim...seneye daha iyi olur...accuah çok haklı...90 dakka değil..180 dakka da olsa oynar. canavar gibi parçalıyor....bu sene defansimiz sağlam...attığımız her gol da kar sayılır....
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ. (3 yıl önce)
    Hasüdü malatya ? , Ne kadar da çok teknik direktör varmış ? , Çok yazık, doğru tesbit yaparak olumlu düşüncelerinizi sivri olmayan nezih bir dill, tenkit edilemez ! .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Ben çok iyi anladim bu gazetede yerli mili olana Yer yok EDİTÖR'den: Şikayetini düzgün cümlelerle yazan bu okurumuzun, özellikle bozduğu ifade şekliyle yazmayı tercih ettiğini düşündüğümüz için yayınlamadığımız birçok yorumundan en sonuncusu şöyle: "Sayin yurum yapanlar bugunki antalya fb maçini Seyr etinizmi malatyada iki kat daha dafans Yaptı bakalim antalyalılar sizin gibi yurum yapacakm lıtfen takib edin aradaki farki görun"
    0
    0
    Yanıtla
  • İronici adam (3 yıl önce)Sayim 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Editör vurdu gol oldu :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)Sayim 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Süpersin editör :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Sayim 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu ne ya ? Türkçenin katili olsa gerek !! :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)Sayim 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Abi gulmekten catladim yaw :)))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtemelen yorumcu ismini de "Sayın 44" koymak istemiştir. :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • armutsapi (3 yıl önce)
    Sertaç, Semih ,Wallace ,Hafez ,Zeki , Yusuf Acquah, Cueva, Adem, Lukoki,, Tetteh ilk 11 budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Malatya ,Malatya olalı böyle zülüm görmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kasım paşa hocası istifa etti. Altıparmağı kimse almadan biz alalım. Hamzayla yıkılıp gitmeden. Hemen valizini verip göndermeli. Acilennnnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan olursan yaparsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Harbiden boş muhabbet daha 3 ay önce hikmet hoca gitsin diye kampanya yaptınız hamza gelince10 numara oldu dediniz şimdi sıra hamzayamı geldi aklıbaşında olan kulüp ve taraftarların en ufak bir başarısızlıkta birilerini gönderme gibi gayreti olmaması lazım çünkü bu futboldur hata oyunudur birileri kazanıp birileri kaybedecek işin zevki bu zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşım bu ne acele ya ? Bir maç takım defans yaptı diye hocanın biletini kesmek nedir ,neyin nesidir ? Kaldı ki takım kötü oynamıyor taktiksel hatalar olabilir.Fakat bir teknik adamı 1 maçla değerlendirmek neyin nesi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (3 yıl önce)
    Hamza Hoca, yanlış oyuncu seçimi, yanlış maç taktiği. Hücuma çıkmamak takıma hiç bir şey kazandırmaz. Nitekim puansız döndün. 1-0 veya 4-1 yenilmişsin ne fark eder. Her zaman bu futbolcu kalitesi ile ben yeneceğim diye sahaya çıkılmalıdır. 21 takımdan sadece ben yeneceğim diye sahaya çıkmayan tek takımız. Rakibin oyununa göre yenmeye bakacağım mantığı. İşimiz çok zor , bu yönetim ve hocayla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Bu Beşiktaş'ı bizim takım cesaretli oynasaydı havada karada dağıtırdı.Ama 73 e 27 ayıp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Hamza hoca oyunu okuyabilseydi bundan önce görev yaptığı kulüplerde uzun süre çalışırdı.İyi niyetine insanlığına birşey diyemem ama oyun okuma konusunda kocaman bir sıfır.Umarım yanlışlara bir son verirsin çünkü bu takım her rakiple başa çıkacak kapasitede
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Hamza hoca; murat akça, erkan kaş, chabeka, ahmed ıldız, mustafa eskihellaç, kubilay kanatsızkuş. bu oyuncular bu takımın oyuncusu değiller şu an gönderme durumu olmadığına göre yedek olurlar. Cueva 10 numara oynar Kanat oynamaz. Tetteh Pivot santrfor kanat oynamaz. Bunları bilmek için hoca olmaya gerek yok. Herkesi orjinal yerinde oynatmalısın. Yoksa oyuncular grublasir seni gönderirler bu işler böyledir. Yada istifa edip gideceksin. Elimizdeki kaliteli oyuncuları küstürme yoksa gidersin. Taraftarın sinirlerini iyice bozmadan aklını başına al, malatyaspor deneme tahtası değil. Takım kaliteli yeterki iyi çalışsın ve doğru kadro çıksın sahaya.
    0
    0
    Yanıtla
  • ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bir ulusal spor kanalinda hikmet karaman haftanın yorumunu yapıyor yorum yapmak güzel be hocam o yorumları neden Malatya'da yapmadınız Hamza hocam hiç bir oyuncu oyundan çıkarken o hareketleri yapamaz o forma beyefendi nin tapulu malı değildir bir takım 25,30 oyuncudan oluşur sahaya 11 kişi çıkar takımın ahengini acuah efendi bozamaz hocam gerçekten otoriteniz çok zayıf aynı davranışı başka hocaya yapabilirmi yönetimde gereğini yapmalıdır orda hocaya yapılan taraftara yapılmıştır yönetime yapılmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    adam hem haklı hem haksız adamı kaptan yapıp sahaya sürüyorsun neredeyse en iyi oyunculardan biri canla başla oynuyor adamı çıkarıyorsun adam herşeyini veriiyor sahaya niye alıyorsun ayundan.Haksız olan tarafı ise çık oyundan itiraz etme biz görüyoruz yapılan yanlışı hocayı yerden yere vuruyoruz hakılyken haksız duruma düşüyorsun efendice çık oyundan şimdi böyle olunca disiplin sorunuda çıkıyor ortaya takımda disiplin yok hocanın ağırlığı yok demekki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Mağlubiyetin tek sorumlusu Hamza Hamzaoğlu nun sistemsiz Futbol fakiri teknik yönetimin taraftar camia senden memnun değil çok sürmez 2 haftayı bulmaz Hamza gider yazın kenara süperlig in kötü ortasahası bizde
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Hamza Hamzaoğlu hiç kusura bakma ama sen'de iyi bir hoca değilsin Futbolda hiç bir takımda bir başarın yok saha içerisinde futbolculara verdiğin taktikler hiç işe yaramıyor takıma korkak futbol oynatıyorsun belkide Afriyie Acquah senin bu tutumuna sinirlenmişte ola bilir. kendi kişisel görüşüm yönetim iyi düşünmeli şimdiden iyi bir hoca arayışına girmeli yakında takım içerisinde hocaya karşı Acquah gibi baş kaldıranlar çıka bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    Hocam takım yapamıyorsun. Ezik korkak oynatıyorsun. Bu şekilde fazla gitmez bu iş.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (3 yıl önce)
    kusura bakma ama hoca sen bu işi bilmiyorsun.... takımın en faydalı oyuncuları olan ackuah ve cuevayı oyundan alıyorsun.. bursada futbolu unutup bize gelen kubilayı 11 de sahaya sürüyorsun...ve de hiç katkısı olmadığı halde ikinci yarıda da devam ettiryorsun...orta sahanın dinamosu olan cuavayı kanatta oynatıyorsun... makedon milli takımının forveti jetmiri son 5 dk. kala oyuna alıyorsun...niye oynatmadın çocuğu derlerse oyuna aldım ama faydalı olamadı diyeceksin.. yahu bi futbolcu 5 dakika da oyuna bile ısınamaz...berk ve mustafa eskihallacı piyasadan sildin .. yedek oyuncuların arasında bile yoklardı.. bu çocukların bi günahı varsa söyle de bilelim.. her nedense bu hadebeyi tamamen unuttun.. hadebe ki her takımın defansında görmek istediği bi futbolcu...bu lukoki yi niye 11 e koymuyorsun. sür bunu sahaya dozer gibi rakibi nasıl dağıtıp geçiyor...tetteh tek başına ne yapsın, çıkın ileriye diyor arkadaşlarına kızıyor. ama sen takımı ileri çıkarmıyorsun.. hani rövanşlı bi kupa maçı olur da az gol yiyelim dersin..bu akkuah la cuaveyi oyundan aldığında diğer takım arkadaşlarının tepkisini hiç mi görmedin...futbolcuların öyle bi bakışları vardı ki, bu hoca ne yapıyor, kafayı mı yemiş dercesine tepkiliydi..bu iki futbolcu oyundan en son alınacak futbolculardı..insanın aklı mantığı almıyor.. yazı tura attın da çıkacak futbolcuları ona göre mi seçtin... veya portakalı soydum başucuma koydum diye saydın da bunlara mı denk geldi.. bu yazdıklarım sadece benim görüşlerim değil. sadece futbolun içinde olanlar değil, az bişey futboldan anlayanlar bile bu yanlışları görüyorda sen görmüyorsun..sen oyuncu değişikliğinde sadece çıkan oyuncular değil de diğer oyuncular bile tepki gösteriyorsa demek ki bu iş seninle olmayacak hoca...
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Yapma Hamza Hoca, Senin değiştirmeye abone ettiğin oyuncu geçen yıl takımın en istikrarlı futbolcusuydu.Küstürme oyuncunu Erkan'ı, Umut'u,Murat'ı küstür ama Acquah’ı küstürme.
    0
    0
    Yanıtla